Søg
Close this search box.

Elektriker Nørrebro

Alt i el-arbejde København N med døgnservice

Selvom Norh elektriker Nørrebro er din lokale elektriker, har vi hundrede gode anmeldelse over nettet og elektriker opgaver i hele Danmark. Norh elektriker Nørrebro har mange ekspertiseområder og laver alt fra fejlfinding til større projekter for private, virksomheder og kommuner. Vi har 35 års erfaring og går meget op i, at alle vores kunder altid er tilfredse hos os. Du kan blandt andet læse mere om Norh elektriker Nørrebro her på siden. Skal du akut bruge en elektriker, så ring. Er dit ærinde ikke akut, så svarer vi på mail ved første givne lejlighed.

Allisdig elektriker Nørrebro

Døgnåbent 365 dage om året i København N

Norh elektriker og elinstallatør Nørrebro tilbyder alt inden for elektrikerfaget, men vi har specialiseret os i følgende elinstallationer og services.
Norh elektriker Nørrebro tilbyder øjeblikkelig akut elservice døgnet rundt, og vi har altid åbent, da det er sjældent, at strømmen går derhjemme under de almindelige arbejdstider 8-16. Norhs elinstallatører og elektrikere Nørrebro glæder sig til at hjælpe dig som vores kunde i enhver kedelig situation, og vi har mange års erfaring inden for blandt andet fejlsøgning. Dog er vi specialister i det, som vores kunder efterspørger mest i København N og NV, hvilket er følgende;

Skal du bruge en elinstallatør i København N, så kan du ringe til Norh elektriker Nørrebro

Bredt udvalg af ydelser hos Norh elektriker Nørrebro, her er 10 af vores populæreste ydelser

 • Døgnservice,
  Når strømmen er gået, forstår vi, at det gerne skal gå hurtigt. Ingen vil have sine madvarer i køleren ødelagt eller være uden strøm i huset en længere tid. Norh elektriker Nørrebro prioriterer akutte ærinder.
 • Bolig- installationer,
  Norh elektriker Nørrebro udfører alt el indenfor hjemmet.
 • Ny el-installation,
  Gammelt el som f.eks. gamle stofledninger kan være en brandfare og meget farlige. I en del tilfælde er det en nødvendighed at få dem skiftet ud til nyt. Læs mere her.
 • Alarmsystemer,
  Alarmsystemer og tyverialarmer er meget effektivt og praktisk i forhold til at forebygge indbrud. I dag kan du også få fradrag for installationerne.
 • Overvågningskamera,
  Det kan være mange grunder til hvofor man vil have installeret overvågning. Et indendørs kamera kan bland andet afsløre, hvad husdyr og børn foretager sig.
 • Adgangskontrol,
  Elektronisk adgangskontrol er en ny moderne måde at komme ind og ud fra sine lokaler med. Du kan i dag også få adgangskontrol til dit hjem. Vi monterer elektronisk adgangskontrol til både private og til erhverv.
 • Fejlsøgning/fejlfinding,
  Hvis strømmen går, hvis du får stød gennem dit vand, eller hvis du har andre elektriske fejl, så laver man først en fejlsøgning. Når fejlen er fundet, kan man gå videre i processen og rette op på fejlen.
 • Nybyggeri,
  Det findes ikke nogle projekter, der er for store eller for små til Norh elektriker Nørrebro. Vores elinstallatør har stor erfaring med planlægning af nye elektriske installationer i boligkomplekser.
 • Rapport ved ejerskifte,
  Vidste du, at det er lovkrav at lave kontrol af el i forbindelse med hus salg? Læs mere om el-eftersyn her. Vi udfører disse kontroller.
 • Duka one montering,
  Norh Entreprise kan klare hele opsætningen Inkl diamantboring. Derfor er dette en så populær ydelse hos Norh. De færreste elektriker kan tilbyde dette.

Norh elektriker Nørrebro, produkter og garanti

Vi på Norh elservice Nørrebrogade bruger kun de bedste materialer og leverandører, der sikrer os, at vores kunder får de bedste komponenter og priser på markedet. Vi på Norh har automatisk indkøb, det vil sige, at vi køber ind til til forskellige opgaver. Vi undersøger markedet for priser og rabatter, og kan derfor konkurrere med online butikker, og vi har helt op til seks års garanti på vores almindeligste installationer. Vil du have et tilbud fra os, så klik her og udfyld, og vi vender tilbage hurtigst mulig.

Priser hos Norh elektriker Nørrebro;
hvad findes der af tilskud?

Få fradrag for installation af alarmsystemer


Lige for tiden kan du få fradrag for installation af indbrudshæmmende alarmsystemer. Det er selve arbejder for opsætning af alarm, som du kan få tilskud til (ikke selve alarmen). Det vil sige, at hvis du bruger vores elektriker til opsætning af din alarm, så er vores pris fradragsberettiget. Fradraget er på 12.000 kr. per person per år. Du kan i 2019 få fradrag for denne slags ydelser:

Energibesparende tilskud


Du kan få energitilskud, som hører under Energispareordningen. Det er et tilskud, der har til hensigt at motivere til reduktion af C02. Hvis du er ejer af en bolig (hus eller lejlighed), så er det muligt for dig at søge og få tilskud til energirenovering af dit hjem. Der er mange, der vælger at få lavet en energirenovering af deres bolig, da det kan give stor økonomisk gevinst. Du kan læse mere om det her.

Hvad bestemmer prisen på en elektriker ydelse Nørrebro?


Det er flere forskellige parametre, der bestemmer elektrikernes og vores pris. Du kan læse mere om vores elektriker priser og hvad det er, du betaler for hos os på Norh. Vi ligger i mellemklassen på elektriker priser. Men til gengæld i top på service, garanti og sikkerhed. Hvis du har spørgsmål omkring en pris, så er du altid velkommen til at ringe til os.

Norh elektriker Nørrebro er et familie ejet elektriker firma

Norh er et familieejet elektriker firma. Som så mange andre virksomhedder i Danmark. Familieejerskab er faktum den mest dominerende ejerskabs form i Danmark. Vil du læse mere om Norh så kan du gøre det her på siden eller klikke her. Læs mere.

NORH, startede når 3 familier fra trekantområdet flyttede til København

Forskelig bagrund og faglighed. Norh startede når tre familier fra Jylland med forskellig baggrund flyttede til København. Det gik ikke lang tid for de opdagede behovet af flere ydelser når de var ude ved kunder. F.. eks. der de skulle laves ny el skulle de også males og bruge tømrere på. Der af samarbejdet startede og Norh ApS blev født.

3 i 1 løsning = Samarbejde mellem de forskellige grupper 

Norh elektriker Nørrebro er ikke kun elektriker, vi har også låsesmed (sikring) og byg (entreprise) indenfor samme firma. Når du beder Norh Entreprise & Sikring om at varetage dine håndværkeropgaver, kan du nøjes med et enkelt firma til at løse alle projekterne. Dette gør vores kundes byggeproces langt mere overskuelig og det kan få et samlet tilbud på det hele.

Elektriker Nørrebro har lige afsluttet en opgave

Nørrebro, en bydel med en rivende udvikling

Kun for ti år siden var statistikken og tallene på indbud i Nørrebro meget højere, en hvad de er idag. Nye tider viser en positiv udvikling på Nørrebro og i København kommune. Men for at se sandheden i øjet så er det de hårde indbrudt præventive arbejde der har givet resultater. Og vi på Norh elektriker Nørrebro vil forsat anbefale kunder at sikre sine hjem. For at forebrygge indbrud. Som en af vores samarbejdsparter sagde; “-Better safe than sorry”

Norh elektriker Nørrebro er med til at genoprette den lokale tilstedeværelse og tryghed. Vi er glade for den positive udviklingen i København kommune og mindsket antal anmeldte indbrud. Vi er overbevise om at det er øget fokus på sikring indenfor den private sektoren og nyere moderne metoder på markedet der har været med og gjort det sværere og mindre motiverende for tyverne at gøre indbrud. Har du endnu ikke gjort noget og føler dig usikker på om dine facader er sikre nok, så har vi lavet en liste på 9 tips på hvad du kan lave, for at forbedre dine odds mod indbrud.

Pas godt på din bolig 9 tips og tiltag til at undgå indbrud;

 1. Installere et alarmsystem.
  Mulighederne er mange indenfor alarm. Du kan få koblet en vagt eller alarmcentral på dit alarmsystem. Vi gennemgårdit stede gratis og vurderer hvilken løsning, der er mest optimal hos dig.
 2. Tøm din postkasse når du er på ferie.
  En overfyldt postkasse er næsten som et skilt i din forhave, det det står at i ikke er hjemme. Spørg eventuelt din nabo, om de vil tømme postkassen i mens du er på ferie.
 3. Placere sko udenfor din dør.
  Gratis og det nemmeste tips. Hvis det står skor i din opgang ligner det at det er nogen hjemme.
 4. Ryd ikke op for meget.
  Det er selvfølgelig dejligt at komme hjem til en pæn og ryddet bolig efter ferien. Men ryd ikke alt for godt op. Dit hjem kommer nemt til at se forladt ud.
 5. Overvågningskamera.
  Overvågning er meget skræmmende for tyven da der er bange for at have bliver opdaget allerede inden de gået igang med sit arbejde. Med overvågning kan du hele tiden holde øje med dit hjem.
 6. Installere ekstra låse.
  Ibland er det nok at sætte på en ekstra låse. En ekstra låse i forhold til din naboes lejlighed/huse vil kunne gøre at tyven ikke vælger at gøre indbrud ved dig.
 7. Skilte ikke om ferie på sociale medier imens du er afsted.
  Indbrudstyve er “smarte” og vil kunne få en idé om indbrudt gennem at se at en familie i nærheden er på ferie = tomt huse og der med uforstyrret arbejde.
 8. Brug sikre låse.
  Hvis din lås er en så kellet serie 500 så kan låsen åbne din dør på tre smæk med en bankenøgle. Eller dirke den op med en låsepistol. Derfor en serie 500 engang forskingesgodkendt. Installere som minimum en serie 1200.
 9. Investere i sikkerhedsdøre og gitre.
  Med en sikkerhedsdør og gitre sammen med et sikkerhedslås står du stærkt mod indbrud.

Norh elektriker Nørrebro hjælpe dig med sikkerheden

Norh har 35 års erfaring med sikring
Hvis du gerne vil overlade din sikkerhed i de profisionelles hænder så kan du trygt bruge Norh elektriker Nørrebro. Vi har mere end 35 års erfaring indenfor elektriker fager og sikring. Vi er ude hver dag og installerer alarmsystemer samt overvågning til både private og erhvervskunder, samt institutioner. Få et gratis prisoverslag af os via mail og telefon.

Vi er en elektrikerfirma i København N med TVO-, AIA- og ADK-eksamen

Derfor kan du roligt sætte din lid til os når du ønsker mere sikring. I Danmark er det også ulovligt at udføre autoriseret arbejde uden autorisation. Det kræves oftest ikke autorisation når det skal installeres overvågning samt alarmsystemener. Men for at være sikker på at få den bedste mulige effekt så anbefaler vi at bruge en elektriker med speciale i TVO, AIA eller ADK, afhængig på hvad det er du skal have installeret.

Hos Norh elektriker Nørrebro findes en elektriker med speciale indenfor sikring

Hvis du vil være sikker på at få dit sikkerhedsnet til 100 % kørende, så har vi den rigtige mand ansat til at lave elektronisk sikring og adgangskontrol. Hvis uheldet alligevel er ude så vil din forsikring med garanti dække. Skriv til os for at få en godt tilbud på sikringløsninger i dag.

Tidligere kunder hos Norh elektriker Nørrebro anbefaler os

Vi er stolte og glade for de anmeldelser vi får online. Intet er dog mere bekræftende end når en gammel kunde vender tilbage til os og ønsker at få mere lavet. Vi arbejder kontinuerligt for at sørge for at alle vores kunder bliver tilfredse og glade for en ydelse de fået af os på Norh elektriker Nørrebro. Det er den største og bedste bekræftelse vi kan få på at vi gør vores arbejde godt. Vi er dog glade for at fremvise vores anmeldelser så at vi kan inspirere nye kunder til at tage kontakt med os. Se nogle af vores anmeldelser her;

Hurtig og præcis information om elektriker pris på Nørrebro. Vel på plads blev arbejdet udført samme dag og omfattede montering af jordfejlsafbrydere, nye sikringer, nye stikkontakter og afbrydere. Rimelige priser og god information om eksisterende anlæg. Tak.
Jelena Andersen
Tidligere kunde

Kontakt os idag -og bestil elektriker eller få et tilbud hurtigt og nemt 


Du finder Norh elektriker Nørrebro kørendes i hele Storkøbenhavn. Vi er dog oftest tit lokalt på Nørrebro der vi har vores værksted. Kontakt os på telefon hvis du skal bruge en elektriker på Nørrebro akut. Er du mere tæt på Frederiksberg skal du klikke her for at få fat i en elektriker på Frederiksberg. Skal du have fat i en elektriker Østerbro er det her du skal læse mere.

+45 22 22 28 68
Info@norh.eu

Ring til os når du skal bruge en elektriker Nørrebro.
Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24t hos Norh Elektriker Nørrebro

Vi har døgnåbent og tager altid telefonen – Ring os nu!

Det findes forskellige trin du kan tage. Starte dog med at tjekke med din nabo, har de også strømsvigt? Hvis ikke så kigge dine sikringer i el-skabet igennem 

Ved døgnservice, så rykker vi ud med desamme. Det tager os ca. 30 minutter at komme rundt i hele Storkøbenhavn. 

Det er mange forskellige faktorer det påvirker elektriker prisen. Det bedste er at ringe til elektriker og spørge om pris. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.