Elektriker Nørrebro

Engageret & kvalitets bevist Elektriker på Nørrebro.

Søger du en kvalitets-bevist elektriker Nørrebro som har fokus på service & faglig kvalitet? Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet. Vi hjælper dig uanset om det er et ærende af akut karaktær. Eller om du skal have fat i en elektriker til en klassik el installation. 

Hvad kan vi gøre for dig?

Hvis du vil have en flittig, kvalitet bevist og engageret elektriker? Så har du kommet det rette sted. Vi alle ved at det findes mange elektriker på Sjælland. Norh elektriker Nørrebro udfører opgaver til er fair pris i hele Stor København. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde.

Elektriker services på hele Nørrebro & København NV

Montering af hvidevarer

Søger du en elektriker til at installere din nye komfur eller vaskemaskine? Vi udfører montering af diverse køkkenmaskiner. Vi har tid når det passer dig.

Norh elektriker Nørrebro laver klassiske boliginstallationer

Ekstra/nyt udtag

Vi udfører montering af lyskilder og nye stik Norh elektriker Nørrebro bruger her en autoriseret elinstallatør fra anden selskab.

byggerier ny el på Nørrebro

Ny el

Skal du bruge hjælp til at blive af med gamle stofledninger? Norh elektriker Nørrebro kan lave nyt el men obs. vi bruger en autoriseret elinstallatør fra anden selskab.

ekstra stik

Skal vi ringe dig op?

Nørrebro elektriker Priser

Hvis du bestiller og får et elektrikertilbud af Norh elektriker Nørrebro. Så vil det ikke være nogen tvivl er om hvad du får udført og hvad det vil koste. Norh elektriker Nørrebro leverer altid kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser til tiden. Hvis du som er privatperson som bestiller en ydelse.  Indhent et hurtigt tilbud her;

Norh elektriker Nørrebro er på de Sociale medier

Bliv ven med os på facebook eller følg os og læse mere på vores sociale medier;
Klik på ikonen hvis du ønsker at følge os. Eller vil give os en anmeldelse.

Jenny
Jenny
Læs mere
Jeg fik rigtigt god hjælp af denne virksomhed. Anbefaler Norh til min familie og jeg vil også anbefale de her på Google. Norh vil kunne hjælpe men mange forskellige ting. Selv fik jeg hjælp men installation af hvidevarer og nye låse.
Tannaz
Tannaz
Læs mere
Jeg bestilte hjælp i en akut sag omkring 7 om morgenen en lørdag. En sød man tog røret og vejlede mig omkring min situation. Og gav mig mulighed til at tage stilling til nogle forskellige løsninger. Han prøvede ikke at sælge noget. Det var rart og jeg fik den bedste hjælp til en fair og god pris. Vil varmt anbefale Norh. Tak!
Haakon
Haakon
Læs mere
en stjerne for: dejlig kontakt til firmaet en stjerne for: venlig og punktelig håndværker en stjerne for : fuldført opgave som aftalt en stjerne for: hurtighed og godt lavet en stjerne for: fair pris TUSIND TAK!
Tidligere
Næste

Hvad vi går op i

Skal du bruge en elektriker i København? Norh elektriker København,
vi er en elektriker som kommer som aftalt og yder højt fagligt og kvalitetsmæssigt arbejde.
Vi går bland andet meget op i;

Fleksibilitet

Vi kommer når det passer dig bedst. Vi er ikke dyrere hvis det er om fx eftermiddagen opgaven skal løses.

tilgængelighed

Norh elektriker Nørrebro er altid åben. Vi hjælper dig når strømmer er gået og det er akut.

Fair priser

Norh Elektriker Nørrebro har gode priser og laver altid tilbud gratis.

Erfaring

Elektriker Nørrebro har i alt 35 års erfaring af elarbejde.

Vores klode

Vi tænker fremad.Derfor er vores miljøpolitik den at vi genbruger og arbejder for mindste energiforbrug,

Din tid

Er det akut så bestræber vi at være hos dig indenfor 30 minutter i Stor København.

Om Norh elektriker Nørrebro

Vi er en del af Norh

Norh elektriker Nørrebro, din lokale elektriker på Nørrebro
Norh elektriker Nørrebro er en del ud af sikkerhedselskabet Norh. Norh består af en rækkefølge af håndværker i København og i bland andet trekatområdet (Jylland). Norh laver alt muligt indenfor branchen. Men har dog specialiseret sig indenfor sikring og elektriker då det har været en meget høj efterspørgsel. På denne type af ydelser de seneste par år. I kan læse mere om Norh her.

Vores start

Norh startede med en enkelte butik i København. Men har de sidste par år ekspanderet hurtig med flere og flere butikker/værksteder i Storkøbenhavn. Norh elektriker Nørrebro er en seriøs elektriker virksomhed. Som kun anvender dygtige og faguddannede special elektrikere. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Vores team

Norh elektriker Nørrebro går meget op i personalepleje og i kundepleje. Vi alle kender hindenden Norh elektriker Nørrebro forstår at om man skal være med i den hårde konkurrence på markedet. Tæller elle medarbejder, opgaver og kunde lige så meget! Norh sammenarbejder også med tømrer, låsesmed, sikring og vagt. Vi går meget op i et godt sammenarbejde på kryds og tværs indenfor forskellige fagområde. Og mange af vores medarbejder ønskede en tur til Mont Blanc sidste sommer. Her fik alle fri for at bestige bjerget og nyde dens smukke natur. I må gerne se vores video her.

Skal du bruge en elektriker på Nørrebro?

Hvis din strøm af nogen anledning skulle svigte. Så har vi på Norh elektriker Nørrebro akut døgnservice og kan i de fleste til fællen rykke ud med desamme. Prisen på en udrykning varierer og det er tidspunkten på døgnet, om det er i weekenden eller f.eks. mandag kl 10.00 udrykningen skal ske. Og hvilket omfang opgaven har og hvor lang tid det tager. Kontakt Norh elektriker Nørrebro for at få et gratis og u forpligtigende tilbud. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation. Norh elektriker Nørrebro håber på at vi kan være behjælpelige indenfor så kort tid som muligt. Hvis det sket et uheld. Norh elektriker Nørrebro har også et samarbejde med Norh sikring. Og præcist så meget som vi går op i kvaliteten på vores arbejde går vi op i vores producenters kvalitet.Vi Køber bland andet ind fra Solar, AO, Hikvision og Ajax systems. 

Dette må du selv gøre af ud el

Hvilket el arbejde må du selv udføre. Svaret på dette spørgsmål er indviklet. Då en del opgaver kræver enligt dansk lov at de bliver udført af en autoriseret el installatør. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation. Mens andre opgaver må du gerne selv udføre. Norh elektriker Nørrebro informerer;

Elektrikern giver nogle råd

. Norh elektriker Nørrebro vil gerne prøve at give dig nogle retningslinjer. På hvad du selv må udføre eller hvad du kommer at have brug for en elinstallatør til arbejdet. Hvid du kommer i tvivl anbefaler vi at du ringer til os på 22 22 28 68, og at ikke tage nogle chancer. Det er kan blive både farligt og dyrt. Inden du går i gang med el arbejde start altid med at afbryde strømmen i gruppetavlen. I din bolig/lokal, før du går i gang med ”gør det selv” el arbejde. Norh elektriker Nørrebro vil advare for at det ikke er nok med at slukke strømmen på afbryderen i værelset. I kan læse mere på Sikkerhedestyrelsen.

Læs her;

Udskifte alt man kan se før øjet det vil sige synlige og ikke tekniske dele. Vi taler om bland andet om rammer, tænd & sluk knapper. Som er synlige på dine afbrydere eller dine stikkontakter
Skifte ud indendørs afbrydere og stikkontakter. Dog kun de uden jord – altså de stik kontakter med 2 huller.
Skifte ud afbrydere til lys dæmpere osv.

Trække kabler. Både privat og virksomheder uden autorisation må trække kabler samt ledninger fra kontakter eller fra udtag til lysekilder.

Opsætte og ned montere lyskilder & lamper.

Hvad du kan gøre når strømmen svigter;

På Norh elektriker Nørrebro håber at vores vejledninger Kan være behjælpelige. Strøm og el er en lang teknisk process som er næsten umulig at beskrive kortfattet. Då det findes mange forskellige måden at indhente elektricitet på. Du kan idag få el i Danmark gennem mange forskellige faktorer som f.eks. vand, kol, affald, naturgas og vind.

Vi har samlet lidt info neden på hvad du selv kan gøre og prøve først før du ringer og bestiller en elektriker. Måske kan det spare dig både tid og mange kroner. 

Hvid du synes at det lyder kompliceret så er du altid velkommen at ringe til os. Vi tager med glæde i mod dit samtale. Og vil altid prøve at hjælpe. 

Strømmen er gået, hvad kan du endelig selv gøre?

Hvis strømmen går eller svigter, er der mange forskellige ting, som du selv kan tjekke. Inden du kontakter os for hjælp eller din elforsyning. Fx har dine naboerne strøm? Og hvis de også har mistet sin strøm. Er der højst sandsynligt strømsvigt i et stort område. Er det lys udenfor i gade lygter f.eks.? Så er der absolut højst sandsynligt at strømmen er gået i hele område. I det tilfælde kan i ikke selv få fejlen hjulpet.

Hvis der mangler strøm i kun din bolig og i hele boligen. Tror Norh elektriker Nørrebro at det sandsynligvis er fejlstrømsafbryderen som er slået fra.

  • Tjek derfor om relæet er slået fra.
  • Og hvis det viser at relæet er slået fra, prøv at slå det på igen. Bliver det ved med at slå fra igen, prøve at slukke for alle eksisterende gruppe afbrydere.
  • Prøv derefter at slå relæet til igen. Virker det ikke.
  • Slå derefter gruppeafbryderne & dine sikringer til igen prøv en ad gangen. Når relæet igen virker, har du fundet den gruppe med fejl på
  • Hvis der kun mangler strøm i en del af boligen? Er tilfældet at der kun mangler strøm i en del af boligen.
    Så er der sandsynlig kun en sikring der er slået fra eller smeltet. Hvis smeltesikringer er fejlen gør følgende;

Norh elektriker Nørrebro, om hvordan du kan tjekke Automatiske sikringer;

Prøve først med at slukke for alle dine afbrydere/stikkontakter i de dele af huset, der mangler strø.
Hvis det er nogle af stikkontakterne som ikke kan slukkes, skal genstandene som er kopplet i tages ud af kontakten.
  • Prøv nu at tænde for den automatsikring der er slået fra.
Er tilfældet så at sikringen springer igen og igen, når du tænder for en bestemt genstand, har du i hvert fald med en stor sandsynlighed fundet fejen/fejlkilden. Det kan være så at brugsgenstanden er defekt.
Hvis automatsikringen slår fra, når du tænder for en bestemt brugsgenstand, har du med stor sandsynlighed fundet fejlkilden. Brugsgenstanden kan være defekt.
Håber det virker.

Norh elektriker Nørrebros liste om rettelse af Smeltesikringer;

  • Gå i gang med at slukke for alle dine afbrydere og stikkontakter i de dele af huset, der er blevet ramt.
Hvis det er nogle af stikkontakterne som kan slukkes, skal genstandene som sidder i tages ud af kontakten.
Hvis sikringen ikke springer, efter du har tændt, kan du tænde for afbrydere og stikkontakter igen – én af gangen.
Er tilfældet så at sikringen springer igen og igen, når du tænder for en bestemt genstand, har du i hvert fald med en stor sandsynlighed fundet fejen/fejlkilden. Det kan være så at brugsgenstanden er defekt.
Håber det virker.

Elektriker Nørrebro priser

Og vi aftaler en pris mundtligt så kan du altid regne med at prisen er inklusive moms. Og materialer og at det der efter ikke kommer noget ekstra på slag som du ikke har været bevist om. Hvis du ønsker at vi udarbejder et skriftligt tilbud fra Norh elektriker Nørrebro. Så gør vores elektriker gerne det gratis. Tænk på at et tilbud på f.eks en SMS også er et gældende fast tilbud. Hvis det skal gå hurtigt og dit problem er akut så ville det kunne være en god og effektiv løsning.

Indhent tilbud af Norh

Kontakt os og få et 100 % uforpligtende tilbud på elektriker eller andet håndværkerarbejde. Vi vender tilbage til dig ved første givende lejlighed. 

Få et nemt & hurtigt u forpligtigende tilbud