Søg
Close this search box.

El-tjek København

El-tjek og tilstandsrapport

Få en grundelig gennemgang af erfaren elinstallatør med et el-tjek København. Vi udfører tilstandsrapport også kaldt el-tjek i hele Storkøbenhavn til både privat og erhverv. Ring 22 22 28 68 eller Skriv dit telefonnummer nederst så ringer vi dig op angående et el-tjek København hurtigst mulig.

el-tjek københavn og tilstandsrapport København

Hvorfor el-tjek og tilstandsrapport?

Tilbydes el-tjek København

Er det virkelig en så god idé at få udført et el-tjek København?
Det kan være svært at forestille sig, men det findes faktisk en fare, en livfarlig fare med dårligt og forkert installerede el installationer. Ca. 4-500 brænder årligt er forårsaget af fejler i el installationer. Siden 2012 har el-tjek også kaldt tilstandsrapport dvs. en el gennemgang af autoriseret elinstallatør været et krav til alle, der ønsker at tegne en Sk. ejerskifteforsikring i forbindelse med hus salg/hus køb. Målet med dette er at skabe en større sikkerhed omkring el i Danmark – dog er der ikke taget højde for ejerskifteforsikringer ved køb af ejerlejligheder og andelsboliger. Her er det dig som køber der skal tage ansvar alene for at få udført et el tjek.

Det er forskelligt alt eftersom hvonår el-tjekket skal laves

Norh elinstallatør laver el-tjek for kunder i København og omegn

Det gaver alle på grund af sikkerhedsmæssige årsager

Hvad er forskel på e-tjek og tilstandsrapport København?

Elinstallatørrapport er et el-tjek

Hvis du som sælger af en bygning ønsker at kunne fraskrive dig et 10-årigt ansvar for eventuelle skjulte fejl og mangler ved et salg. Så skal du bruge en så kaldet tilstandsrapport og et el-tjek). Et tilsyndrapport er en kig på hele boligen imens et el-tjek er en elinstallatørrapport, som går ud på at man går i dybten men elinstallationenerne og udfører en el-rapport.
I lejligheder er det ikke lovpligtigt at få lavet en tilstandsrapport og el-tjek, men en mulighed god man har som sælger.

Ejerskifteforsikring er en mulighed for Køber

Dette betyder at når køber har en tilstands-rapport og en elinstallatørrapport fra sælgeren inden købsaftalt indgås, så kender Køber standen på boligen. Som Køber kan de få beskyttelse gennem at tegne en ejerskifte forsikring.

Nogle andre betingelser som sælger skal være opmærksom på og som skal være opfyldt er. El-tjek og tilstandsrapport skal være udleveret til køber inden køber skriver under købsaftalet. Sælger er også forpligtiget at udlevere et udarbejdet tilbud på ejerskifterforsikring, som sælger også skal være villig til at betale halve præmien på. Men kun hvis køber accepterer tilbudet.

Hvordan føregår el-tjek København

El-tjek København hos Norh Entreprise

Hvad indebærer et el-tjek København og hvordan føregår det?
Det autoriserede elinstallatøren gennemgår alle el installationer, vi kigger på el tavlens HPFI/HFI-relæe og laver en kontrolmåling af fejlstrømsafbryderen kontrol af selve afbrydere, stikkontakter og lampeforbindelser samt kontrol af indbyggede spots. Efter at vores elinstallatør har udført el-tjekket modtager du en skriftlig rapport, der oplyser om el installationernes kvalitet og funktionalitet. Og om alt er lovligt og brandsikkert.

Hvem eller hvilke har gavn af et el-tjek København?
Vi på Norh elektriker København, mener at det gavner alle af få lavet el-tjek København. Særligt hvis installationerne er mere end 60 år gamle. Hvis du skal investere i en ny ejer/andel bolig. Så vil du stå mere sikkert hvis det skulle være fejler og lovpligtige mangler, som det skal rettes op på. Du vil kunne spare dig selv mange kroner hvis det skulle være noget i vejen, gennem at få udført et el-tjek. Ved hushandel er et det krav i forbindelse med ejerskifteforsikringen, derfor bliver det altid udført i den forbindelse.

Hvor meget koster et el-tjek København?

Hvis du finder en pris på et el-tjek Kbh til typisk 300 kroner, dobbelt tjek hvis det er den af type som står indenfir ejerskifteforsikringens ramme og hvis det er inklusive kørsel, moms. bil og miljø og andre “skylde gebyrer” Prisen på et el-tjek ligger hos os fra ca. 1000 kroner, afhængig hvor, hvonår el-tjekker skal udføres. Hvis du indhenter et tilbud hos os, er det en fast pris du får på el-tjek, inkls. moms til private. Vi synes det er billigt i forhold til at din bolig brænder som følge af en ulovlig el-installation og derfor ikke din forsikring dækker. Som ejer af et huse, er det dig der har ansvaret for installationernes lovlighed, desværre også selvom du har handlet i god tro. Vil du læse mere om elektriker priser i København, så finder du mere info på denne side her.

Du du vide mere om el-tjek København og eleftersyn?
Du finder mere info på eleftersynsinfo.dk eller ring til os, vi hjælper dig gerne. Vi har følgende afdelinger i København elektriker Amager, elektriker Frederiksberg, elektriker Nørrebro . elektriker Vesterbro & elektriker Østerbro.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.