Menu

Elektriker KASTRUP

Norh elektriker kASTRUP; Døgnåben Autoriseret elektriker & elinstallatør Kastrup

Vi på elektriker Kastrup mener at vi er en Pålidelig & professionel autoriseret Elektrikerfirma Med Konkurrencedygtige Priser. Kontakt os for et hurtigt og nemt tilbud eller bestil autoriseret elektriker eller  elinstallatør her. 

Hvad kan Norh elektriker Kastrup hjælpe dig med?

Søger du en elektriker på Kastrup? Vi er Norh elektriker Kastrup, en lokal el firma  i København S. Vi på Norh elektriker Kastrup kommer altid som aftalt og yder højt fagligt arbejde. Kontakt os og få et u forpligtende tilbud på en elektriker eller el installatør opgave. Er behovet af elektriker akut? Ring nu. Så har vi en autoriseret elektrikere til dig hvor du er indenfor 30 minutter.

Elektriker ydelser, Norh elektriker Kastrup

Søger du en el firma Kastrup? 
Vi ønsker at vores kunder vender tilbage og derfor gør vi vores yderste,
for at yde den bedste service og leverer højeste faglige kvalitet.
Norh elektriker Kastrup har en autoriseret elinstallatør i elektrikerfirmaet.
Norh elektriker Kastrup er en alsidig elektrikerfirma som leverer bland andet;

Elektriker amager installerer sport.

Montering af lyskilder

Norh elektriker Kastrup monterer alt fra din designer lampe til halogenspots. Ingen opgave er for kompliceret eller for stor til os.  

elektronisk adgangskontrol ved elektriker amager

Adgangskontrol

For private hjem kan adgangskontrol også være en mulighed, her har vi små systemer som er ”plug and play”. Hvor du f.eks. får udleveret en chip som er sætter en klassik nøgle, og du kan lave lige præcist så mange du ønsker.
Køkkeninstallation Dragør, elektriker amager

"Almindelige" installationer

Skal du bruge hjælp til at installere komfugen? Vi udfører montering af diverse køkkenmaskiner. Norh elektriker Kastrup er en autoriseret elinstallatør & elektriker Kastrup

Skal en elektriker Kastrup ringe dig op?

Norh elektriker Kastrup er et Familie ejet elektrikerfirma

Norh elektriker Kastrup er et familie drevet og ejet elektrikerfirma der startedes op når  tre venner-par fra Jylland flyttede til Stor København. Norh er nu vokset og udvidet sig til et selskab der leverer alt inden fra byg entreprise. Norh tilbyder derfor alt fra låsesmed til maler og elektriker. Vil du have et hurtigt u forpligtigende nemt tilbud kan du få det her;

Kontakt os

Vidste du at Norh elektriker Kastrup er døgnåbent el firma Kastrup og vi har åbent i 365 dage om året? I hele døgnet også på helligdage og selve nytårsaften. Det sjældent problemer med el kommer passende og i almindelige arbejds dagtimer 7 -16.00. Vi kommer vores faste kunders ønske om døgnvagt ”til gode”. Men vi hjælper og rykker selvfølgelig ud til alle som ringer til os efter akut elektriker.

Norh elektriker Kastrup kan også tilbyde dig

Overvågningskamera

Norh el service & elektriker Kastrup installerer overvågningskamera. Vi forbedrer din sikkerhed til en konkurrencedygtig pris. Vi har gode erfaringer med Hikvision. Priserne på overvågnings systemer varierer meget og det oftest så sjældent at prisen på ovenvågringkameran og kvalitet på den hænger sammen. Det er dig som skal vurdere hvilket kvalitet du kan nøjes med i forhold til din budget. Du kan læse mere om overvågning her.

Elektronisk adgangskontrol

Ønsker du bedre kontrol. Over hvem der har adgang til dit hjem eller til dine virksomheds lokaler. Så er elektronisk adgangskontrol en god løsning. Med elektronisk adgangskontrol til dine erhvervslokaler kan du sikre dig et komplet overblik. Læs mere om elektronisk adgangskontrol her.

El-installatør Kastrup med hurtig service

En el installatør er en elektriker med en bredere og længere uddannelse indenfor el. Kort sagt en el installatør er en meget uddannet elektriker. Norh el service & elektriker Kastrup leverer ikke kun service til tiden. Men også kvalitet til tiden. I travle perioder er vores el installatør fuldt booket. OBS. Vi har autoriseret elinstallatør på vores elektrikerfirma Kastrup, til at udføre opgaver som kræver autorisation. Norh el service & elektriker Kastrup installerer overvågningskamera. Har du eller din virksomhed et interesse over at forbedre sikkerheden i hjemmet eller i virksomhedens lokaler? Måske har du været uheldig og prøvet et indbrud. Eller så har måske din nabo været det. Uanset hvad grunden til din interesse er så hjælper vi dig med at skræddersy en holdbar løsning.

Alarmsystemer /tyverialarmer

Norh el service & elektrikerfirma Kastrup vil anbefale denne sikkerheds løsning. Då den er perfekt for både privat og erhvervs brug. et alarm er en meget effektiv løsning når det kommer til at holde tyverne væk, det finder undersøgelser vil det ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for Kastrup indbrud. Hvis du bestiller en alarmløsning hos os på Norh el service & elektriker.  Vores elektrikerfirma vil skræddersy en løsning til dig og dit hjem eller dine lokaler. Læs mere om alarmsystemer og overvågning her.

 

Norh elektriker Kastrup udfører Ej-tjek

Når du køber en villa, så er det lovpligtig at det bliver lavet et el tjek ved køb. Nogle gange skal det bare gå hurtigt at få en el tjek oversået og Norh el service & elektriker Kastrup  Vi har autoriseret elinstallatør på vores elektrikerfirma Kastrup. til at udføre opgaver af denne type som kræver autorisation. Når du køber en lejlighed. Så er det ikke samme lovkrav at der bliver lavet et el tjek. Det kan dog alligevel være smart at du får en elektriker til at hjælpe dig med et overblik over dine el installationer. Især hvis det er lidt ældre ejendom det kan nemlig spare dig mange kroner i fremtiden. Da de kan være dårlige eller fejlagtigt lavede installationer. Som behøves at ændres og skiftes ud. Og det er ofte at det kan blive meget dyrt.

Når strømmen går

Når det drejer sig omkring el og strøm er det næsten umuligt at sikre sig til hundrede procent. Det er oftest rigtigt svært og kompliceret at opdage skjulte mangler og fejler. Dog er det oftest meget smart og en rigtigt god idé at få kigget alle installationer igennem i forbindelse med et salg eller køb. For at sikre dig som køber og sælger. Vi har autoriseret elinstallatør fra et andet elektriker firma. Til at udføre opgaver som kræver autorisation. Hvis man laver en El- tjek vil man sandsynligvis finde de fleste fejl og mangler. Er de en sælgere af en fastejendom ønsker at sikre sig mod erstatningskrav i fremtiden i forbindelse med bygningens elektriske installationer. Kan man også lave en ansvars fraskrivelse hvis køber accepterer, for skjulte mangler i købsaftalen.

Hvad vi på Norh Elektriker Kastrup går op i

Skal du bruge en elektrikerfirma Kastrup? Norh elektriker Kastrup,
vi er en elektriker som kommer som aftalt og yder højt fagligt og kvalitetsmæssigt arbejde.
Vi går bland andet meget op i;

Fleksibilitet

På Øen er hjælpen sjælden mere end 25 minutter væk hvis uheldet er ude. Vores kunder skal ikke behøve vente i lang tid.

tilgængelighed

Norh elektriker Kastrup har altid åben. Vi hjælper dig når lyset er gået. Vi bestræber at være ved vores kunder med akutte problemer indenfor en halftimes tid.

Fair priser

Norh en Elektriker firma Kastrup har konkurrencedygtige priser og udarbejder altid tilbud gratis. Du vil altid være sikker på hvad det kommer at koste hos os.

Din tid

I København S er hjælpen sjælden mere end 25 minutter væk hvis uheldet er ude. Vores kunder skal ikke behøve vente i lang tid.

Uddannelse

På vores Elektriker firma Kastrup følger vi med på alt det nye. Vi tager kurser de hver år. Norh elektriker Kastrups elektrikere er uddannede på Kea & TEC.

Vores klode

Vi passer på vores miljø. Vi genbruger så meget som muligt & smider ikke ud ting der fungerer fint.

Norh samarbejde og teambuildning

Norh sammenarbejder også med tømrer, låsesmed, sikring og vagt. Vi går meget op i et godt sammenarbejde på kryds og tværs indenfor forskellige fagområde. Og mange af vores medarbejder ønskede en tur til Mont Blanc sidste sommer. Her fik alle fri for at bestige bjerget og nyde dens smukke natur. I må gerne se vores video her.

Om Norh Elektriker Kastrup

Norh el service & elektriker Kastrup er en del af sikkerheds selskabet Norh. Norh er et selskab som stræber efter at sætte dig og vores kunder som første prioritet altid! Vi går meget op i at holde alle vores aftaler med tider og priser. Andet er ikke godt nok for os. Samme tankegang florere i vores elektriker Kastrup og elektrikerfirma Kastrup. At holde et høj service niveau og at gå op i kvaliteten af vores arbejde plejer så godt som altid at lede til glade kunder.

Detaljer er Alfa omega

Det betyder også at vi ansatte på elektriker Kastrup i vores elektrikerfirma i Kastrup er meget opmærksomme på detaljer og det færdige resultat. En hurtig løsning som ikke er den bedste løsning er ikke en fordel for dig eller for os på elektriker Kastrup.

Norh elektriker Kastrup ydelser & el-installatør autorisation

Døgnservice

Døgnservice 7 dage i ugen. I hele døgnet også på helligdage og selve nytårsaften. Det sjældent problemer med el kommer passende og i almindelige arbejds dagtimer 7 -16.00. Norh el service & elektriker Kastrup kommer vores faste kunders ønske om døgnvagt ”til gode”. Men vi hjælper og rykker selvfølgelig ud til alle som ringer til os efter akut elektriker. kontakt os nu Vi har autoriseret elinstallatør på elektrikerfirmaet til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Flexibilitet

Norh elektriker service & elektriker Kastrup kan klare de fleste elektrikeropgaver. Ingen opgave er for lille eller for stor for elektrikerne i Kastrup vi installerer fx også overvågningskamera. Så er en dygtig og servicemindede og veluddannet medarbejdere. Kun et udkald og ikke oftest mange minutter væk.
Norh har autoriseret elinstallatør til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Ring til os så vil du kunne få et meget præcist tilbud

Hvis du kontakter os på telefon vil du kunne stille os alle dine spørgsmål. Vil lover at gøre vores bedste for at svare på dem. Og finde frem til den helt rigtige løsning for dig som kunde.Lige så meget som vi går op i kvaliteten på vores arbejde går vi op i vores producenters kvalitet.Vi Køber bland andet ind fra Solar, AO, Hikvision og Ajax systems. 

Norh Elektriker Kastrup, nogle gode tips;

Når strømmer er gået en elektriker på Kastrup kan evt. hjælpe

Pludseligt går strømmen og du har måske intet lys derhjemme, der finden nogle ting som du selv kan tjekke. Før du kontakter fx Norh elektrikerfirma på Kastrup for hjælp eller din elforsyning.Hør først med dine naboerne, har de strøm? Hvis de også mangler. Er det troligvis strømsvigt i et stort område. Kigge efter om det er lys udenfor i gade lygter og andre bygninger?

Strømmen er gået, hvad kan du endelig selv gøre?

Hvis der ikke er, er der absolut højst sandsynligt at alt el er gået i hele område. I den situation kan du ikke selv få fejlen lavet.Hvis der er så at det mangler strøm i kun dit hjem og også i hele boligen (ikke bare en del). Er det nok fejlstrømsafbryderen som er slået fra.

Tjek liste på hvad du selv kan gøre når strømmen går;

• Starte med at tjekke om relæet er slået fra.
• Er det tilfældet, prøv at slå det på igen. Bliver det ved med at slå fra, prøve då at slukke for alle grupper.
• Derefter prøv at slå relæet til igen. Virker det heller ikke.
• Så slå gruppeafbryderne & dine sikringer til igen prøv 1 ad gangen. Når relæet virker, har du fundet den gruppe som fejler.
Mangler der kun strøm i en del af hjemmet? Er der troligvis kun en sikring der smeltet eller slået fra. Er det fejlen gør følgende;
Norh elektriker Kastrup rettelse af smeltesikring;
• Du starter med med at slukke for alle afbrydere & kontakter i alle de dele af huset, hvilket er blevet ramt.
• Er det nogle af stikkontakterne som ikke kan slukkes. Skal brugs genstandene som sidder i fjernes.
• Udskifte sikringen, siden tænd igen for afbryderen.
• Hvis den ikke springer, efter du har slået den til, kan du slå på igen for afbrydere og stikkontakter, 1 af gangen.
• Er det så at sikringen springer igen og bliver ved. Når du tænder for en bestemt apparat/genstand, har du med en stor sandsynlighed fundet hvad fejet er. Det kan være så at en apparat er defekt.

Norh elektriker Kastrup. Automatiske sikringer sådan her tjekker du dem nemt.

• Du kan starte med at slukke alle dine afbrydere i de dele af hjemmet, de som mangler strøm.
• Er det nogle af kontakterne som ikke bare kan slukkes. Skal apparaterne som er kopplet i tages ud af kontakten.
• Prøve derefter at slå på for den automatsikring der er slået fra.
• Hvis tilfældet er så at automatsikringen ikke slår fra igen. Efter du nu har tændt den, kan du nu tænde for afbrydere igen og stikkontakter 1 af gangen.
• Er det så at automatsikringen nu slår fra, det vil sige du tænder nu for en bestemt brugsgenstand, har du nok fundet fejlen. Apparaten kan være defekt.

Det her må du selv gøre ud af el;

Du må fx. gerne installere vaskemaskine og tørretumler med stikprop. Men Norh el service & elektriker Kastrup er behjælpelige hvis i ønsker at det skal være nemt.

Skifte en afbryder. Både virksomheder uden autorisation og private må gerne udskifte en afbryder i en exitserende installation.

Installere vandbaseret gulværme. Men er det tale om “el gulværme” kræves det at installationen laves af en elinstallatør.

Trække ledninger. Både privatpersoner og virksomheder uden autorisation må trække ledninger fra stikkontakter eller fra udtag til lamper.

Tilslutte køleskab, Her må både privatpersoner og virksomheder uden autorisation tilslutte et køleskab i et stikkontakt.

Elektrikere Kastrup bedste råd til et sikkert hjem. Hvis du vil læse mere så findes det mere info på sikkerhedstyrelsens hjemmeside. Her kommer mange af informationerne fra. Vil du hellere tale med en elektriker i Kastrup ring;

Norh elektrikerfirma & elektriker Kastrup, derfor skal du vælge os når du skal bruge en elektriker

Norh elektriker Kastrup tager altid ansvar

Norh el service & elektriker Kastrup har altid et meget stort fokus på kvalitet og vi tager ansvar. Vores medarbejder har mange års erfaring i bagaget. Med intelligente og diverse tekniske løsninger samt omkring el-installationer. Vores elektrikerfirma fagligt kompetente og dygtige medarbejdere yder altid sit yderste. For at give dig den absolut bedste produkt med en behagelig og god service. Vi tager også ansvar for miljøet. Du kan læse om vores miljø policy her.

Gode anmeldelser

Norh er bedst bedømte på både Facebook og Google, vores gamle kunder elsker os. Det er gennem dem vi sikrer, at kvaliteten er rigtigt god og i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt, følger vi op. For at gøre godt som virksomhed er man idag nød til at have sine kunde med sig. Det gør også arbejdet sjovere.

Konkurancesdygtige priser hos Norh elektriker Kastrup

Vi har meget konkurrencedygtige priser i forhold til vores konkurrenter. Lave driftkostender i virksomheden. Gør at vi ikke bruger mange kroner på reklamer uden vi i stedet for efter at gøre vores arbejde hundrede procent. Vores kunder er vores reklame og anbefaler os videre. Norh el service & elektriker Kastrups priser. Er en del under gennemsnittet for en elektriker i København. Vi går dog aldrig på kompromis med kvaliteten. dapibus leo.

Døgnservice med garanti

Døgnservice som er til vores tidligere kunder fordel. Hvis detskulle ske noget med en af de installationer vi har lavet, så står vi med døgnservice 24/7 til rådighed. Det vil sige at vi rykker ud meget hurtigt hvis det skulle ske en fejl med en af vores installationer. Norh el service & elektriker Kastrup har nemlig hele vejen op til 6 års garanti. På rigtigt mange av vores udførte arbejde.

Tilbud er altid gratis hos Norh elektriker Kastrup

Gratis tilbud, er du af nogen grund usikker på om dit arbejde som du har i tankerne burde udføres eller ikke, vil du altid kunne få et gratis tilbud ud af os, altid over mail og telefon. Måske vil det kunne gøre dig sikrere på din beslutning.

Alt et sted

Enterprise, vi har alt fra låsesmed, tømrer og malere. Hvad du en kan bruge så har vi et stort kontaktnet med dygtige og billige håndværker til rådighed.
For hurtig betjening og tilbud, kontakte vores Kastrup elektriker på 22 22 28 68. Norh el service & elektriker Kastrup har altid have en dygtig medarbejder ved røret.