Duka One Ventilation Montering og Installation

Duka one Ventilation

Vi tilbyder fuld entreprise i montering og installation af ventilation. Her iblandt Duka One S6 osv. Norh entreprise har alt der kræves både autorisation samt diamantboring (hulboring). Vi udfører montering og installation af ventilation til både privat og erhverv. Udover dette så køber vi også ind for kunder billigt. Samt Byggepladser.  Kontakt os  idag – vi klarer installationen av ventilation på en og samme dag.

Duka one pro s6 opsætning og diamantboring, så alt et sted hos Norh elinstallatør.
tilstandsrapport København
el-tjek københavn power og el-eftersyn København hos Norh.. Også udlejning af byggestrømstavle samt duka one.
Ny el tavle kbh
elektriker københavn arbejds udstyr og byggestrømstavle til udlejning og opsætter duka one pro s6..

Få 100 % uforpligtigende tilbud

Indkøb og montage af Duka One

Norh har gode rabatter hos leverandøren Duka Ventilation. Og vi har diamantboring intern. Derfor kan vi tilbyde megen konkurancesdygtige priser. Samt Stor fleksibilitet og effektiv service.  Du kan nemt og hurtigt indhente et tilbud på din opgave her på hjemme siden gennem at klikke på knappen er og udfylde nogle oplysninger om opgaven. Vi vender tilbage til dig hurtigst mulig. 

Håndværkerfradrag

Ventilation Duka one og miljø besparende løsninger

Vidste  at du kan få håndværkerfradag på disse typer af ydelser? For at nedbringe CO2-udledningen i DK, kan du få/søge håndværkerfradrag. Foredele med Duka One er kikke kun den rene luft. Her er nogle flere fordele;

  • Forbedrer dit indeklima markant
  • Negativ radon og CO2 reduceres
  • Effektiv udluftning oveni giver genvinding af varmen
  • Fugt og kondens undgås, dit hjem blir mere holdbart
  • Effektiv og enkel installation, uden grimme synlige ventilations rør
  • Slip for at lufte ud året rundt
  • En god investering
  • Energibesparende, i forhold til at lufte ud
Få ren luft med Duka one s6w. Diamantboring, installation og montage.

Lækker og ren luft

Hvid du bestiller og kan du forvent høj service og kvalitet. Og garanti for udførte arbejde. Og 5 års garanti på produktet. Duka tilbyder et bredt sortiment af ventilations aggregater, der kan dække ventilations behovet i de fleste boliger om det er en villa, rækkehus, lejlighed eller sommerhus.

Duka Ventilation tilbyder også kunder i villaer rørføring med faste eller fleksible rør alt afhængig af, hvilken type installation, der passer bedst ind til kundens bolig. Faste rør fås enten som rørpakker til et givent antal kvm eller som skræddersyetløsning til din bolig. Ved fleksible rør, kan der også laves en skræddersyetløsning til din bolig. Vi kan stå for både indkøb og montering af disse og er autoriserede elinstallatør.

Duka One Ventilation

Indhent Tilbud

Indhent tilbud på montering, indkøb og ventilation på denne side. Vi kan tilbyde både diamantboring, elektriker og indkøb.

Hvad er duka one?

Bredt udvalg af Duka one pro modeller

Dette er et ventiationsystem der findes i mange forskellige modeller, en del af dem S6W) har indbygget WiFI. Hvilket der giver mulighed til trådløs sammenkobling mellem flere enheder. Ved at have en Model S6W er det også muligt at styre ventisationsystemet via App eller fjernbetjening.

Duka one Pro Bath

En anden model er Duka one Pro Bath som er udviklet til badværelser eller andre fugtige rum. Det er to motorer i ventilationen der sørger for, at undgå overtryk, der vil på konstante suge samme volume luft ind om ud. Derfor undgår du at fugtigt luft kommer ind i værelser og rum ved siden af. I stedet overføres fugt til varme på en højt teknologisk måde. Gennem at have en Duka one Pro Bath installeret hjemme. Så vil du have et fantastisk indeklima og udnytte spildvarme fra bad og vaske maskiner.

Delene inde i model S6 er nu blevet ændret, hvilket betyder at selve strømforbruget nu er blevet lavere. I forhold til modellerne Duka One pro Remote samt model Pro 50. Strømforbruget på S6 ligger kun på 1,7 – 4,0W

Duka one Ventilation installation og montering

Duka one Anmeldelser og reviews

"Stop med at åbne vinduer, genbrug din varme i stedet for"

Duka One Pro har hurtigt blevet en af de store spillere på markedet indenfor klima og ventilation. Takke være ny og smart teknologi. Dukas produkter forhandles nu mange steder i Danmark og i verden.

Det findes idag ikke meget læsning om Duka  og deres produkter. Når det drejer sig omkring anmeldelser på nettet. Vi hos Norh elektriker og elinstallatør København, Amager, Nørrebro og Frederiksberg m.fl. vil dog anbefale dette ventilationsystem som en billig og dog løsning til et forebedret indeklima . 

Hos os kan du få en fuld entreprise og du behøver derfor ikke gøre mere end at acceptere et tilbud fra os.  Et tilbud af os er inkls. diamantboring, indkøb og montering, samt afsluttede finish.

Du kan nemt indhente et tilbud her. 

Fugtighed i kælderen