Søg
Close this search box.

Duka One Montering og Installation

Duka One Montering i København og Nordsjælland

Vi tilbyder fuld entreprise i montering og installation af ventilation. Her iblandt Duka One S6, Duka One Pro mfl. Norh Entreprise har alt hvad der kræves både autorisation samt diamantboring (hulboring). Vi udfører montering og installation af bland andet DUKA ventilation til både privat og erhverv. Udover dette så køber vi også ind for kunder billigt. Samt Byggepladser. Kontakt os i dag – vi klarer installationen af ventilation oftest på en og samme dag.

Duka one pro s6 opsætning og diamantboring, så alt et sted hos Norh elinstallatør.

Få 100 % uforpligtigende tilbud

Indkøb og montage af Duka One Ventilation pris

Norh har gode rabatter hos leverandøren Duka Ventilation. Og vi har diamantboring intern. Derfor kan vi tilbyde megen konkurrencedygtige priser. Samt stor fleksibilitet og effektiv service.  Du kan nemt og hurtigt indhente et tilbud på din opgave her på hjemme siden gennem at klikke på knappen er og udfylde nogle oplysninger om opgaven. Vi vender tilbage til dig hurtigst mulig. Prisen på montering af Duka Ventilation inkl. moms, montering og indkøb af ønsket enhed er fra 7995kr hvis det er lige at komme til. Kontakt og for en fast pris på montering samt hulboring af Duka Ventilation. 

Håndværkerfradrag Duka One Montering

Ventilation Duka One og miljø besparende løsninger

Tidligere kunne man få håndværkerfradag på Duka One Montering og lignende ydelser. For at nedbringe CO2-udledningen i.DK, selvom at Danmark ikke tilbydes håndværkerfradag mere så er der stadigvæk samme fordele med at installare en Duka One. Foredele med Duka One er kikke kun den rene luft. Her er nogle flere fordele;

 • Forbedrer dit indeklima markant
 • Negativ radon og CO2 reduceres
 • Effektiv udluftning oveni giver genvinding af varmen
 • Fugt og kondens undgås, dit hjem blir mere holdbart
 • Effektiv og enkel installation, uden grimme synlige ventilations rør
 • Slip for at lufte ud året rundt
 • En god investering
 • Energibesparende, i forhold til at lufte ud

Duka One Ventilation

Indhent Tilbud

Indhent tilbud på Duka One montering, indkøb og ventilation på denne side. Vi kan tilbyde både diamantboring, elektriker og indkøb.

Få ren luft med Duka one s6w. Diamantboring, installation og montage.

Få lækker, frisk og ren luft

Hvid du bestiller og kan du forvent høj service og kvalitet. Og garanti for udførte arbejde. Og 5 års garanti på produktet. Duka tilbyder et bredt sortiment af ventilations aggregater, der kan dække ventilations behovet i de fleste boliger om det er en villa, rækkehus, lejlighed eller sommerhus.

Duka One montering hos Norh og vores montører tilbyder også for kunder i villaer rørføring med faste eller fleksible rør alt afhængig af, hvilken type installation, der passer bedst ind til kundens bolig. Faste rør fås enten som rørpakker til et givent antal kvm eller som skræddersyet løsning til din bolig. Ved fleksible rør, kan der også laves en skræddersyet løsning til din bolig. Vi kan stå for både indkøb og montering af disse og er autoriserede elinstallatør.

Klima anlæg, Duka One Pro Montering Elektriker og elinstallatører på arbejde

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et nyt klimaanlæg eller opsætning af Duka One, Duka One Pro montering. Det er altid gratis og uforpligtende at få tilbud via mail og telefon hos Norh elektriker.

Book en elinstallatør

Hvis du er i god tid (ca. 2 uger før) og opgaven skal løses i Storkøbenhavn, så kan du booke vores elinstallatør og hvis det er behov for det så kan du også booke vores diamantborer. Udfyld formularer her og modtag et tilbud fra os.

Duka One Ventilation

Duka One 50+ inkl. montering og diamantboring fra 7995;-

Produkt varenummer: 21

Produkt Brand: Duka one

Produkt valuta: DK

Produkt pris: 8995

Produkt på lager: https://schema.org/InStock

Redaktørens bedømmelse:
5

Duka One Anmeldelser

"Stop med at åbne vinduer, genbrug din varme i stedet for, det er bedte få din økonomi og miljøet" - Sussane

Stort udvalg af Duka One modeller

Dette er et ventilation system der findes i mange forskellige modeller, en del af dem S6W) har indbygget WIFI. Hvilket der giver mulighed til trådløs sammenkobling mellem flere enheder. Ved at have en Model S6W er det også muligt at styre ventilation systemet via App eller fjernbetjening.

Duka One montering (Pro Bath)

En anden model er Duka One Pro Bath som er udviklet til badværelser eller andre fugtige rum. Det er to motorer i ventilationen der sørger for, at undgå overtryk, der vil på konstante suge samme volumen luft ind om ud. Derfor undgår du at fugtigt luft kommer ind i værelser og rum ved siden af. I stedet overføres fugt til varme på en højt teknologisk måde. Gennem at have en Duka One Pro Bath installeret hjemme. Så vil du have et fantastisk indeklima og udnytte spildvarme fra bad og vaske maskiner.

Delene inde i model S6 er nu blevet ændret, hvilket betyder at selve strømforbruget nu er blevet lavere. I forhold til modellerne Duka One pro Remote samt model Pro 50. Strømforbruget på S6 ligger kun på 1,7 – 4,0W

Duka One ventilation har hurtigt blevet en af de store spillere på markedet indenfor klima og ventilation. Takke være ny og smart teknologi. Dukas produkter forhandles nu mange steder i Danmark og i verden.

Det findes idag ikke meget læsning om Duka ventilation og deres produkter. Når det drejer sig omkring anmeldelser på nettet. Vi hos Norh elektriker og elinstallatør København, Amager, Nørrebro og Frederiksberg m.fl. vil dog anbefale dette ventilationsystem som en billig og dog løsning til et forbedret indeklima . 

Hos os kan du få en fuld entreprise og du behøver derfor ikke gøre mere end at acceptere et tilbud fra os.  Et tilbud af os er inkl.. diamantboring, indkøb og montering, samt afsluttede finish.

Du kan nemt indhente et tilbud her

Duka one Ventilation installation og montering

Vi ønsker at forstå din virksomhed

Sådan arbejder vi med klima til erhverv

Vi bygger ikke den klimaventilation, du ønsker – vi bygger du faktisk har brug for.  Sådan fungerer det hvis du beslutter dig for at hyre Norh elektriker til Duka One montering eller andre ventilation løsninger;

01. Behovsanalyse

For bedst at kunne levere det klimasystem, som du har brug for, skal vi forstå det egentlige formål med installationen. Vi starter derfor altid med en behovsanalyse. I behovsanalysen sørger vi for at stille alle de spørgsmål, vi har skal bruge for at forstå jeres behov og for at komme med det forslag, der bedst passer til din virksomhed. Vores spørgsmål kan dreje sig om, hvem dine kunder er, eller endda fra din klients kunde, økonomi, lydniveauer, eller om der er specifikke ting i installations processen, der skal tages i betragtning.

02. Montering og Installation

Hos os som partner kan du føle dig sikker. Vi tager ikke kun ansvar for funktionen af det anlæg som du skal bruge, uden vi tager også ansvar for alt koordinering, kvalitet, miljø og byggeri. Vi opstiller selvfølgelig en tidsplan for projektet, som vi regelmæssigt kontrollerer, så du ved, at dit anlæg vil være klar i tide. Hvis du hyrer os så kan du læne dig tilbage og lade os gøre alt arbejde.

03. Service, vedligeholdelse og energioptimering

Uanset om du allerede har et klima anlæg eller hvis du  lader os montere et nyt til dig, er dette den vigtigste fase. Vi vil passe på din dine lokaler, som du har investeret i, og sikre, at den tjener din virksomhed på den bedst mulige måde og leverer den værdi, som du forventer.

Lad os hjælpe dig med budget og en skræddersyet løsning, vi hjælper dig uanset om det handler om en lille løsning som en montering af Duka One eller om det er et stort klimasystem der skal udarbejdes og monteres. 

Hos os som leverandør og montering af Duka One og klimaanlæg så kan du forvente;

 • Pålidelig og solid oplevelse
 • Stort fokus på kvalitet
 • Smarte og holdbare løsninger
 • Struktureret arbejdsproces
 • Kommunikation, klarhed og gennemsigtighed
 • Opfylde lovkrav
 • Langsigtet økonomisk positiv løsning
 • Energioptimeret drift og elforbrug
 • Proaktivt service og vedligeholdelse
 • Meget mere miljøvenlige systemer

  Det vigtigste for os hos Norh elektriker er din virksomhed. Vi ønsker at forstå din virksomhed indefra og ud for at levere dine forretningsværdier. Med erfaring fra din branche kan vi hjælpe dig med at finde smarte klima løsninger, der skaber værdi for dig og alle i virksomhedens nærvare.

Sundhedsmæssige fordele ved Duka One montering

Duka One ventilation bruges i mange bygninger for at holde temperaturen behagelig og stabil. Klimaanlæg kan oveni også have en positiv fordel for dit helbred ved at fjerne dårlige forurenende stoffer fra luften, det er bare et plus at du sammen får en lugtreduktion og kan opretholde et stabilt indendørs klima.

Duka One produkter og sundhed

Montering af klimaanlæg så som Duka One, siges at hjælpe med at forbedre forhold som astma, da klimaanlæg kan reducere antallet af gener, herunder pollen, skimmel og meldug, der kan forværre din vejtrækning. Hvis du har astma, kan du med store helbredsmæssige fordele udskifte luftfilteret på din klimaanlæg for at undgå støvopbygning.

Opnå en stabil temperatur med Duka One montering København og Nordsjælland

At bevæge sig mellem varme og kolde omgivelser kan få dig til at føle dig dårlig, da din krop hurtigt skal tilpasse sig den nye temperaturer gang på gang. Du vil derfor risikere af blive syg. Brugen af Duka One ventilation kan hjælpe dig med at holde en stabil temperatur, som kan hjælpe dig med at undgå træthed ved at føle dig for varm eller for kold.

Er det alt for varmt, så kan varme være yderst farlig, især for vores ældre. Derfor er det nødvendigt at bruge et system, der hjælper med at afkøle et miljø uden for meget gennemtræk til et bestemt niveau.

En kølig og stabil temperatur kan også forhindre udstyr så som tablet, computere og fjernsyn, i at blive overophedet, hvilket nok giver dig ro i sindet, at det vil være sikkert at bruge.

Norh Entreprise elektriker København Duka One montør

Vores elektriker København tilbyder vi en pålidelig Duka One montering København som sikrer, at din enhed fungerer bedst muligt gennem året. Da vi også har diamantborer på holdet, så kan vi sørge for hele installationen og Duka One montering.  Hvis du vil have råd fra vores betroede elinstallatør, bedes du ringe i dag på Tlf 22 22 28 68

4 reaktioner

 1. Hej jeg mangler lige lidt ang duka one 6 serien.
  De filter det bliver brugt er det de samme filter der bliver brugt til alle i duka one 6 serien og har man en ide om hvor tit de skal renset eller skiftes.
  Håber at høre fra jer snarest mulig.
  Mvh Dennis

  1. Tusind tak for din kommentar, vi er kede over at vi først opdaget denne først nu, ca. 2 uger efter at du har lagt kommentaren. Hvis du ikke har fundet svar på spørgsmålet vedrørende produktet endnu, så er du velkommen til at sende os en mail; info@norh.eu (vi tjekker mails hver dag). Så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe, eller sende dig videre den rette vej, hvor du kan få ret hjælp. 🙂

   Ellers kan jeg jo lige få nævnt her at filtet skal udskiftes når det er blevet snavset eller beskidt, alt efter behov, og man kan sagtens selv udskifte filtret. Alle Duka One s6 filter er samme. 🙂

   Dbh,
   Nicolai, Norh

 2. Sidste spørgsmål hvis man har et hul i væggen på 172mm kan Duka one 6 så dække hullet eller skal det være en anden størrelse.
  Tak for sidste svar det kunne godt bruges
  Mvh Dennis

  1. Hej igen

   Mange tak, godt at høre 🙂
   Til Duka One 6s modellerne, bores der ø162. Så dit ø170 kan godt bruges, der skal bare klodses op og evt. mures op eller tilsvarende.

   Mvh
   Nicolai, Norh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.