Søg
Close this search box.

Elektriker Gentofte

Elektriker Gentofte - Døgnvagt el-service akut - Ring 22 22 28 68

Velkommen til Norh Elektriker Gentofte, din autoriserede, kvalitetsbevidste og veluddannede elektriker i Gentofte. Her kan du få hjælp til alt inden for elektrikerarbejde alt fra mindre installationer af lamper og afbrydere til større projekter. Som at trække ledninger i dit nye køkken eller installere nyt HPFI-relæ.

Elektriker Gentofte døgnvagt og alt af el-installation når det passer dig

Norh Elektriker Gentofte er et lille team af erfarne, autoriserede, kompetente og fleksible elinstallatører og elektrikere som helt sikkert gøre dig tilfreds med dit valg af el-firma. Vi er glade for at påtage os både el-installation og el-service indenfor alle områder og er glade for at deltage i en tidlig planlægningsfase. På denne måde kan vi sikre dig, at du får et komplet elektrisk system, der passer til dig, forholdene i dit hus og alle dine ønsker, hvis de er tale om f.eks. nyt el. 

Vi er også fleksible både mht. til at stå til rådighed, til når der sker noget akut problem med el og til at udføre opgaver på tidsbestilling når det passer dig. 

Norh Elektriker Gentofte har stor servicefølelse – elektrikerfaget er et krævende job, og vi ønsker altid, at vores kunder skal have høje krav og forventninger. Med vores erfaring, nøjagtighed og kompetence kan vi leve op til og endda overstige de høje standarder. Succes er det, vi stræber efter, og det bedste ved vores arbejde.

Elektriker Gentofte kører ud til både privat og erhverv.

Stort udvalg af el-ydelser hos Norh Elektriker Gentofte

Her finder du det du søger. Vi tilbyder en bred vifte af elektriske ydelser- el installationer, el-service og el-entreprise – med dig som fokus. Norh elektriker Gentoftes mål er at udføre professionelle el-job til rimelige priser. Det er noget, som vi ved, vil føre til, at tilfredse kunder kommer tilbage næste gang en el-service er nødvendigt. Vores vigtigste markedsføring er kommunikationen mellem kunder. Vi ved, at der er mange elektrikerfirmaer, der ikke tager deres job så alvorligt som vi gør, og vi er sikre på, at vores kunder vil se forskellen.

Nogle ydelser som vores elektriker Gentofte tilbyder er;

Akut døgnvagt elektriker Gentofte, vi rykker ud med det samme når du har brug for en akut elektriker i Gentofte kommune, vi er ivrige og ønsker at hjælpe alle som står og har brug for vores hjælp når det brænder på!
Montering af Duka One, vi er stolte for at kunne tilbyde en komplet montering af Duka One, gælder alle modeller og inklusive bolig af hul med diamantbor.
Installation af HPFI-relæ i eksisterende el-tavle, mangler din el-tavle en fejlstrømsafbrydere, så kan vores elektriker Gentofte montere et i din el-tavle til billig elektriker pris.

Montering af ekstra stikkontakter, uanset om du har brug for en indendørs stikkontakt eller en udendørs stikkontakt så kan vi hjælpe på få timer, kontakt os nu for pris.  
Industri elektriker med serviceaftaler, står du som ansvarlig for en industri kan det vare trygt at have en fast samarbejdspartner, som kan hjælpe når de sker noget uventet med el. 
Nyt el også kaldet el-renovering, vi kan sørge for en komplet renovering i både huse og lejligheder på hele Sjælland!
Elinstallationer i køkken og badeværelse, hvis du står overfor en køkken eller badeværelses renovering kan vi klare det elektriske arbejde. 

Selvfølgelig kan vi hjælpe med meget mere end ovenstående liste som kun er en lille del af alt hvad vi tilbyder hos Norh Elektriker Gentofte.

Vores elektriker Gentofte har lang erfaring indenfor el-arbejde og akut el-service

I årenes løb har vi udarbejdet en metode, der adskiller os fra andre elselskaber på det danske marked. Her er de vigtigste punkter i vores måde at arbejde på:

Vi er altid der for dig, når du har brug for os.
Vi sætter altid kunden i centrum og sørger altid for at finde tilpassede løsninger.
Vi prøver altid at opbygge vores kundeforhold for fremtiden i stedet for bare at kun trække kabler og forlade arbejdspladsen.

Elektriker Gentofte og Charlottenlund værktøj.

Få nye el-installationer og ny el-tavle i Gentofte kommune

Vi tænker på din økonomi og miljøet hver eneste gang vi udfører en opgave!

Når vi udfører vores elektriske installationer, har vores elektriker Gentofte både din tegnebog og miljøet i tankerne. Nøgleordene er omkostninger og energieffektivitet. Trækning af el kabler kan være en enorm omkostning, og det er derfor, vi sammensætter en plan, der sparer penge, både på kort og lang sigt. Vi arbejder hårdt for at holde omkostningerne på et overskueligt niveau. Uanset om vi installerer et nyt elektrisk system i en villa, udskifter et gammelt og farligt system. Eller installerer ledninger i et kontor eller industrielle lokaler. Vi vælger både materialer og løsninger med henblik på fremtiden – bæredygtighed er et must i dagens marked.

At altid tænke over energieffektivitet er et must for os. To områder, hvor dette er meget vigtigt, er belysning og automatisering. Med energieffektive løsninger sparer vi begge penge for dig som kunde – men hjælper også miljøet ved at holde elforbruget nede. LED-belysning og automatiserede systemer. Som de der slukker for belysningen, når de ikke er i brug for lys, er to moderne eksempler på energibesparende installationer.

Tekniske løsninger hos Norh elektriker Gentofte

Norh elektriker Gentofte kan meget mere end at trække almindelige “elektriske kabler”. Vi kan hjælpe med computernetværk og fibernetværk. Og telefoni-systemer, automatisering, overvågning og alarmsystemer.g for særlig ekspertise til at udføre elektriske reparationer. Det er simpelthen for farligt at gøre det selv – det er derfor det er lovligtigt med autorisation. Vi er autoriserede og kommer med glæde kommer ud og hjælper dig med ødelagte ledninger, eller hvis du har haft problemer med dit elektriske anlæg. Ud over el arbejde kan vi også tilbyde låsesmeds ydelse hos Norh elektriker Gentofte. Det kan du læse mere om her. 

Service bil til el arbejde, er med i prisen

Vores dygtige og meget værdsatte servicebil kan flytte ud, når det er mest nødvendigt – de kan reparere fejl, der er opstået eller udføre en ny installation. Vi kan hjælpe med det meste inden for elarbejde. – uanset om du har brug for at renovere køkkenet, udføre en elektrisk installation i badeværelset eller genmontere kabler i dit hjem. Vi udfører også generelle kontrakter for store kontorer, restauranter og butikker. Vores autoriserede elektrikere Gentofte udfører både kontraktarbejde og total / funktionskontrakt. På banerekorden har vi mange tusinder af kvadratmeter genopbyggede lokaler. Hvor vi har trukket strømmen i samarbejde med en række forskellige bygherrer og entreprenører. Vi har mange store og tilbagevendende kunder, som gentagne gange har engageret os efter at være tilfredse med vores arbejde.
Norh Elektriker Gentofte tips til el opgraderinger i Gentofte kommune.

Vores elektriker Gentoftes tips til el forbedringer i Gentofte kommune

Der er mange forskellige måder at opgradere dit elforbrug i dit hjem på, så det bliver billigere, sikrere og mere miljøvenlige. Selvom der er misforståelser om brug af visse lys eller stikkontakter, har vi samlet nogle tips for at sikre dig om, at disse enkle kontakter kan hjælpe dig med at både spare penge og gøre dit hjem mere sikkert, gennem at hyre vores elektriker Gentofte.

LED-belysning – er det noget jeg bør investere i?

En af de største myter, når det kommer til belysning, er, at LED-belysning kun kommer i én lys, anstrengende farve og derfor udgår mange at investere i LED. Det er en forkert antagelse, LED er kommet for at blive på grund af LEDen’s mange forskellige farver. LED-lys kan også monteres i både gamle og nye former for belysningsmodeller inklusive forsænket dåsebelysning, landskabspleje, under skabe, i skabe og i displays.

Norh Elektriker Gentofte vil gerne give et tilbud på udskiftning af alle gamle pære til nye moderne LED.

Derfor bør du investere i en overspændingsledere SPD

Strømstød som skubbes gennem dit hjems elektriske system vil du gene undgå. Det kan du gennem at montere en overspændingsledere i din el-tavle. Hvis du mangler en i forvejen så vil vores elektriker Gentofte anbefale at få monteret en. Det kan vi klare for dig samme dag som du kontakter os. Læs mere her eller kontakt os for tilbud.

Ødelagte stikkontakter? Få dem repareret nu  til lav pris

En af de bedste grunde til at udskifte ødelagte stikkontakter er for at sikre dig og din familie. Hvis en stikkontakt er slidt eller ikke leverer korrekt strøm, er der risiko for, at den gnister, der kan starte en husbrand eller lede til at nogen for stød. Der er mange tegn på en defekt stikkontakt, som du skal holde øje med, herunder synlige gnister, hyppige strømafbrydere og løse skruer. Disse problemer kan løses af enhver husejer, men at ringe til en professionel elektriker Gentofte er den sikreste løsning og kan spare dig dyre reparationer. 

Husk på at det koster mere at bestille el-service akut fremfor at bestille el-service på tidsbestilling!

Få monteret strikkontakt med jord af vores elektriker Gentofte

Det sidste tips Norh Elektriker Gentofte vil give dig handler om at det er godt at opdatere stikkontakter fra ujordet til nye sikre med jord, Det virker måske ikke vigtigt at kende de forskellige typer stikkontakter men det er nyttig information for alle boligejere at vide at jordede stikkontakter er langt mere sikre end dem uden og de er grund til hvorfor de er ny lov at det skal være jordede stikkontakter og afbrydere idag. 

Hvorfor stikkontakter med jord?

Jordede stikkontakter og HPFI-afbryderens fremmeste opgave er at overvåge elektriske strømme og afbryde strømmen af el, når det nødvendigt af beskyttelse årsager.

Disse sikkerhedsfunktoner mindsker i høj grad risikoen for, at nogen får elektrisk stød, når de bruger en stikkontakt. Hvis der er bestemte steder i dit hjem, som du kan lide at tilslutte dine elektriske enheder til, er brug af kombinationsudtag med indbyggede USB-opladere den sikreste mulighed. Dette giver dig mulighed for at slutte din oplader direkte til stikkontakten i stedet for at tilslutte en opladningsadapter og medføre større risiko for en strømafbryder.

Kontakt os hos Norh Elektriker Gentofte for flere idéer til praktiske el-opdrageringer 

Overvejer dy nye el-installationer? Lad vores elektriker i Gentofte komme forbi og inspirere dig til nye moderne elinstallationer. Vi kender alt hvad der er nyt på markedet og er glade for at komme med både gode tips og råd. Ring til os hvis du har brug for en akut døgnvagt elektriker Gentofte. Ellers så er du også velkommen til at skrive til os!

Vi forsøger at svare på mails samme dag som vi modtager dem og vores målsætning er at have en døgnvagt elektriker Gentofte ved teledonen 365 dage om året. For at sikre vores kunder både fleksibel service og tryghed. 

 

Norh elektriker Gentofte - Vi tilbyder elektriker arbejde af højeste kvalitet i Gentofte og omegn. Døgnservice også lørdag og søndag
Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen

Tjekke dine sikringer, hvis det ikke er en sikring der er sprunget så ringer du til en elektriker

Det tager ca. 30 minutter- alt efter trafikken, til de vi kører og er fremme hos dig

Ja det har vi, også om julaften og i sommer ferien. 

Selvfølgelig, ring til os så findes vi sammen ud af hvad problemet er hos dig. Hvis det er lige til så kan vi måske hjælpe dig via telefon. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.