Søg
Close this search box.

Montering af transientbeskyttelse, SPD, overspændingsafleder, spar 25% på prisen

Montering af transientbeskyttelse, SPD, overspændingsleder, spar 25% på prisen

Hvad er en transientbeskyttelse overspændingsafleder (lynafleder)?

Transientbeskyttelse er et fagligt ord for overspændingsafleder og lynafleder, en overspændingsledere er konstrueret til at beskytte elektriske systemer og el-anlæg mod  så kaldte transiente overspændinger og impulser, dem som opstår ved lynnedslag eller også i forbindelse med arbejde på elnettet.

Regler, love og krav til lynafleder, overspændingsleder, transientbeskyttelse i bolig

Der er kommet nye regler og lov krav til overspændingsafleder, transientbeskyttelse. De nye lovkrav trådte i kraft den 1. juli 2017 og omfatter stort set alle el-installationer. Med de nye krav skal de fleste nye installationer være beskyttet mod overspændinger og lynnedslag.

Hvordan monteres transientbeskyttelse (lynafleder)?

Transientbeskyttelsen (lynaflederen) skal monteres før dit HPFI, RCD og HFI relæ dvs. fejlstrømsafbryderen. Ved en overspænding / lynnedslag vil overspændingen blive ledt til jorden og det er derfor vigtigt at den er ret dimensioneret mht. til forsyningen. Bedre jordforbindelse = bedre beskyttelse. Du kan ikke selv montere en overspændingsledere. 

Transientbeskyttelse pris, spar op til 25%

Hvor kompliceret det er at montere en transientbeskyttelse i en eksisterende eltavle afhænge mange faktorer, f.eks. hvor meget plads det er i din el-tavle. Vi tilbyder montering af transientbeskyttelse pris fra 2.800kr Hvis du er fleksibel med hvornår vi kan montere en overspændingsafleder, så er de muligt at spare op til 25% hos Norh.  Kontakt os for tilbud.

Montering af transientbeskyttelse København, Sjælland og Nordsjælland, se fra pris og info om installation, love, regler og krav overspændingsleder.
Beskyt dit hus mod lyn med hjælp af en lynafleder

Bør jeg sætte en lynafleder (overspændingsleder) på mit hus?

En lynafleder placeres som regel kun på bygninger med særligt høje og uerstattelige værdier for at undgå f.eks. brand og skader på disse “uerstattelige” bygningen. Også i særligt risikable områder hvor lynene er hyppige. Så kort, nej du behøver ikke. Men de er stadig muligt hvis du gerne vil være godt dækket ind overfor lynskader. 

Hvordan fungerer en lynafleder? 

En lynafleder består som oftest af en tråd, lavet af aluminiumslegering eller galvaniseret stål, kobber eller rustfrit stål.

Denne træn er typisk 7-9 mm i diameter og kan være suppleret med en eller flere antenner, som bliver elektrisk forbundet med en eller flere nedleder uden på huset og helt ned til jord med udligning undervejs på tagrender og andet metal.

Gravet stikledning over pris reparation
Gratis rådgivning via telefon

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning omkring overspændingsafledere, montering, priser og regler, København og Nordsjælland

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.