Søg
Close this search box.

Nyt el og el-renovering København

El-renovering og nyt el til lejligheder, huse og byggerier

Har du brug for nyt el fordi at dine el-installationer er gamle og derfor burde udskiftes? Et elektrisk system, hvor strømkabler, stikkontakter eller tilslutninger ikke fungerer, kan lede til kedelige eller endda farlige situationer.

Hvis du har mistanke om, at din el ikke fungerer korrekt, skal du ikke selv stå for projekt nyt el eller el-renovering, men kontakte os. Vi sørger for, at en dygtig elektriker giver dig de rigtige råd og en sikker el-renovering fra start til slut. Du vil også få en fast pris på nyt el før vi går i gang, så at du kan lave et budget. 

Nyt el & el-renovering København udfører til priser der er til at forstå. Vi udarbejder tilbud & kommer med gode råd. Kontakt os for eftersyn & nyt el

Hvis din bygning er mere end 50 år gammel og du er usikker på hvordan situationen ser ud. Så kan det være en god idé at få udskiftet gammel el til nyt el. 

Det varierer alt efter kvadratmeter, hvorhenne og hvor meget arbejde der skal laves til sidst i forhold til at lappe igen huller osv. Få en fast pris på nyt el og el-renovering hos Norh. 

Ledninger bliver slidt med tiden og ødelagt, specielt stofledninger. Dette kan lede til i kortslutninger og andre akut opstående fejl som f.eks. strømsvigt. I nogle tilfælde kan stofledninger blive årsagen til  brande.

Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe – Få fast pris via vores tilbuds formular her på hjemmesiden, vi ser frem til at hjælpe dig!

Elektriker København til nyt el og el-renovering, her monterer Nicolai en stikkontakt

Nyt el eller el-renovering København

Hvis du har et hus eller en lejlighed som er over 50 år gammelt, burde alt el gennemgås, for at se se om der er et behov af udskiftning af gammelt el til nyt el. Gamle ledninger kan være en livsfare, hvilket kan forårsage problemer – i værste tilfælde brand eller ulykke. 

En el-renovering København med nyt el er en god idé hvis du ikke ved, hvordan eller hvornår dit el blev installeret, skal du kontakte os for en komplet gennemgang af dit elektriske system. Vi hjælper dig også med udskiftning af ledninger, stikkontakt, el-tavle, belysning eller andre elektriske installationer. 

El-renovering København og nyt el hos Norh Autoriseret elektriker

Vores elektrikere har lang erfaring og bred ekspertise. Vi behandler alt fra individuelle udskiftninger af sikringer til komplette renoveringer, hvor der stilles høje krav til nyt el. Vi har autorisation hos sikkerhedsstyrelsen og derfor tilladelse til at udføre elektrisk arbejde i både privat ejendom og erhverv.

1. Kontakt os
Du kontakter os, og vi gennemgår hvad der skal gøres mht. til nyt el. Vi er også glade for at gå ud og kigge gennem bygningen for at give de rigtige råd og tips.

2. Modtag pris nyt el
Vi udarbejder et tilbud på renoveringen med alt inkluderet. På tilbuddet kan du se prisen inklusive materiale- og arbejdes omkostninger og mulige fradrag.

3. Begynd projekt el-renovering og nyt el
Vi starter med at udskifte de gamle ledninger og kontakter. Hvis du tidligere har haft ujordede ledninger, erstattes de med jordforbundne, fordi det er meget mere sikkert. Derefter bringes nye kontakter på plads. Vi kan også hjælpe med diverse smarte funktioner som f.eks. Wiser og KNX.

Læs mere: KNX smart hjem hos Norh.

4. Nye elinstallationer
Vi installerer stikkontakter og kontakter. Du kan vælge, hvordan dine stikkontakter og kontakter skal se ud.

5. Opsætning af el-tavle
Det sidste trin er normalt at få en ny el-tavle sat op det opfylder alle de modrene krav. Det er en relativt enkel installation og kræver ikke mere end en dags arbejde for en erfaren elektriker eller elinstallatør.

6. Andre muligheder
Hvis du har et ønske om elektrisk gulvvarme, supplering af stikkontakter, installation og styring af udendørs belysning eller andet elektrisk arbejde, sørger vi også for at udføre dem, dette kan vi planere ind både i planlægningsfasen og efter hånden når vi arbejder med el-renoveringen og nyt el.

El-renovering tegning over mulighederne i en el renovering København
Elektriker og elinstallatører på arbejde

Hvordan skal man forholde sig til en el renovering?

Det er nemlig meget der kan ske, når man el-renoverer en gammel ejendom og skal lave nyt el, fordi der er oftest store partier bag væggene, som man ikke kan se. For eksempel, tidligere reparationer, når du tilslutter gamle ledninger, der er isoleret med tape, med nye elektriske ledninger, kan dette skabe store problemer. Den gamle isolering bryder sammen og kan forårsage ledning til jorden med forhøjet temperatur og ild som et farligt slut resultat.

I dag findes der en del “gør-det-selv-folk” som selv prøver at udføre en el-renovering selv og renovere deres gamle huse. Hvilket ikke er lovligt, du må nemlig ikke selv udføre en el-renovering og rode med el og kabler i din el-tavle og bag dine vægge. Nyt el er en elektrikerens opgave.

Eller du må vidst hvis du selv er autoriseret elinstallatør og kan dokumentere det arbejde der bliver udført. Ulovlige og forkerte elektriske installationer kan nemlig føre til brand. Mange forstår ikke risikoen i forhold til brand. 

Brande kan også være forårsaget af svigt i et elektrisk genstand. Den mest almindelige brandårsager er ifølge statistikker, er at nogen har glemt eller ved et uheld ramte en el-komfur. Andre almindelige fejl  der kan lede til brand er gamle lysstofrør, men opvaskemaskiner har i dag også en stigende tendens i at starte brænder.

Men størst risiko i forhold til brand og er er i dag gamle elinstallationer der er over 50 år gamle. Det er derfor mange investerer i el-renovering København og i Danmark. Gennem at få lavet en el renovering så stiger værdien på din ejendom meget. 

Få hjælp til en el renovering i København i dag eller pris på nyt el

Ring til os på 22 22 28 68, så kommer vi og hjælper dig med en el-renovering. Vi starter selvfølgelig med en tilbud og udarbejder sammen med dig en god plan over projektet. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.