Nyt el, el-renovering København

El renoveringer til lejligheder, huse og byggerier

Er dine el-installationer gamle og burde udskiftes? Et elektrisk system, hvor strømkabler, stikkontakter eller tilslutninger ikke fungerer, kan producere kedelige eller endda farlige situationer. Hvis du har mistanke om, at din el ikke fungerer korrekt, skal du ikke ordne det selv, men kontakt os. Vi sørger for, at en dygtig elektriker giver dig de rigtige råd og en sikker el-renovering fra start til slut.

El-renovering København udføres her af dygtige og autoriserede elektrikere
el-tjek københavn power og el-eftersyn København hos Norh.. Også udlejning af byggestrømstavle samt duka one.
Ny el tavle kbh
Tilstandsrapport og fejlsøgning hos norh døgnvagt København

Hvis din bygning er mere end 50 år gammel og du er usikker på hvordan situationen ser ud. Så kan det være en god idé at få udført en el eftersyn. 

Det varierer alt efter kvadratmeter, hvorhenne og hvor meget arbejde der skal laves til sidst i forhold til at lappe igen huller osv. 

Ledninger bliver slidt med tiden og ødelagt, specielt stofledninger. Dette kan lede til i kortslutninger og andre akut opstående fejl som f.eks. strømsvigt. I nogle tilfælde kan stofledninger blive årsagen til  brande.

Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe

Brand i stik vi af hjælper problemet hos Norh elektriker døgnvagt og døgnservice København. Hvis man ikke udfører en el renovering på 50 år er det dette der kan ske.

Er din bygning gammel?

Nyt el eller el-renovering København

Hvis du har et hus eller en lejlighed som er over 50 år gammelt, skal alt el gennemgås. Gamle ledninger kan være en livsfare, hvilket kan forårsage problemer – i værste tilfælde brand eller ulykke.  En el-renovering København er en god idé hvis du ikke ved, hvordan eller hvornår dit el blev installeret, skal du kontakte os for en komplet gennemgang af dit elektriske system. Vi hjælper dig også med udskiftning af ledninger, stikkontakt, el-tavle, belysning eller andre elektriske installationer.

El-renovering København hos Norh (Entreprise) elektriker

Sådan går en el-renovering til

Vores elektrikere har lang erfaring og bred ekspertise. Vi behandler alt fra individuelle udskiftninger af sikringer til komplette renoveringer. Vi har autorisation hos sikkerhedstyrelsen og derfor tilladelse til at udføre elektrisk arbejde i både privat ejendom og erhverv.

1. Kontakt os
Du kontakter os, og vi gennemgår hvad der skal gøres sammen. Vi er også glade for at gå ud og kigge gennem bygningen for at give de rigtige råd og tips.

2. Modtag et tilbud
Vi udarbejder et tilbud på renoveringen med alt inkluderet. På tilbudet kan du se prisen inklusive materiale- og arbejds omkostninger og mulige fradrag.

3. Start af el-renovering
Vi starter med at udskifte de gamle ledninger og kontakter. Hvis du tidligere har haft ujordede ledninger, erstattes de med jordforbundne, fordi det er meget mere sikkert. Derefter bringes nye kontakter på plads.

4. Nye elinstallationer
Vi installerer stikkontakter og kontakter. Du kan vælge, hvordan dine stikkontakter og kontakter skal se ud.

5. Opsætning af el-tavle
Det sidste trin er normalt at få en ny el-tavle sat op det opfylder alle de modrene krav. Det er en relativt enkel installation og kræver ikke mere end en dags arbejde for en erfaren elektriker eller elinstallatør.

6. Andre muligheder
Hvis du har et ønske om elektrisk gulvvarme, supplering af stikkontakter, installation og styring af udendørs belysning eller andet elektrisk arbejde, sørger vi også for at udføre dem.

El-renovering tegning over mulighederne i en el renovering København
Elektriker og elinstallatører på arbejde

Hvordan skal man forholde sig til en el renovering?

Det er nemlig meget der kan ske, når man renoverer en gammel ejendom, fordi der er oftest store partier bag væggene, som man ikke kan se. For eksempel, tidligere reparationer, når du tilslutter gamle ledninger, der er isoleret med gummitejp, med nye elektriske ledninger, kan dette skabe store problemer. Den gamle isolering bryder sammen og kan forårsage ledning til jorden med forhøjet temperatur og ild som et farligt slut resultat.

I dag findes der en del “hjemmefixere” der selv prøver at udføre en el renovering selv og renovere deres gamle huse. Hvilket ikke er lovligt, du må nemlig ikke selv udføre en el-renovering og rode med el og kabler i din el-tavle og bag dine vægge. Eller du må vidst hvis du selv er autoriseret elinstallatør og kan dokumentere det arbejde der bliver udført. Ulovlige og forkerte elektriske installationer kan nemlig føre til brand. Mange forstår ikke risikoen i forhold til brand. 

Brande kan også være forårsaget af svigt i et elektrisk genstand. Den mest almindelige brandårsager er ifølge statistikker, er at nogen har glemt eller ved et uheld ramte en el-komfur. Andre almindelige fejl  der kan lede til brand er gamle lysstofrør, men opvaskemaskiner har idag også en stigende tendens i at starte brænder.

Men størst risiko i forhold til brand og er er idag gamle el-installationer der er over 50 år gamle. Det er derfor mange investerer i el-renovering København og i Danmark. Gennem at få lavet en el renovering så stiger værdien på din ejendom meget. 

Få hjælp til en el renovering i København idag

Ring til os på 22 22 28 68, så kommer vi og hjælper dig med en el-renovering. Vi starter selvfølgelig med en tilbud og udarbejder sammen med dig en god plan over projektet.