Søg
Close this search box.

Elektriker Charlottenlund

Akut døgnvagt el alle dage i ugen i Charlottenlund og i Klampenborg

Vi er din elektriker Charlottenlund og i Klampenborg, Norh elektriker Charlottenlund rykker ud på akutte opgaver og står til rådighed alle dage i ugen, hele døgnet. Udover akutte ærinde så udfører vi det meste indenfor el arbejde og el installationer. 

Elektriker Charlottenlund som har stor erfaring med el-installation

Norh elektriker Charlottenlund  og Klampenborg påtager os store opgaver og også mindre serviceopgaver og arbejder i både for privat og erhverv. Norh elektriker Charlottenlund har lang erfaring med omfattende projekter. Her iblandt renoveringer i hotellejligheder, fitnesscentre, butikker og industrier.

Det er dog sjælden størrelsen på projektet, der er afgørende for os. Vi går op i at altid for at opfylde alle vores forpligtelser. Norh elektriker Charlottenlund sætter altid dig som kunde, i det første række. Og ikke mindst din sikkerhed, forvent holdbare løsninger.

Autorisered elektriker og elinstallatør Charlottenlund og klampenborg.

Vores autorisation er din sikkerhed - Norh elektriker Charlottenlund er autoriserede hos sikkerhedsstyrelsen

Vores autorisation er din sikkerhed. Hvis du har elektrisk arbejde i Klampenborg eller i Charlottenlund som du gerne vil have udført, skal du være sikker på at det vil blive udført af en autoriseret elektriker Charlottenlund. For at den elektriske installation eller reparation skal udføres korrekt. Det er altid bedst at hyre et af de større elektriker firmaer i København og omegn hvis du bor i Charlottenlund eller i Klampenborg. En god el-installatør kender og har erfaring i de fleste situationer, der kan opstå og løse problemerne billigt og sikkert.

El er noget, som få af os kan leve uden, når strømmen er gået er det ofte akut og her og nu det skal løses. Det kan vi på Norh elektriker Charlottenlund klare. Det er en naturlig del af vores arbejde at hurtigt hjælpe vores kunder der er blevet ramt af strømsvigt. Kan ikke opgaven løses på dagens dato, fordi at det f.eks. skal købes ind ekstra materieler, finder vi en middeltidlig løsning. Og møder op dagen efter for at få styr på hele situationen.

El installationer hos private kunder i Charlottenlund og i Klampenborg

Norh elektriker Charlottenlund udfører også el arbejde til virksomheder, så som mekaniske værkstæder, butiks belysning, private dagsinustutioner osv. Vi udfører det meste indenfor el og sikkerhed. Det vil sige at vi også tager os af diverse sikkerheds løsninger så som alarmsystemer og overvågning systemer. Vi har også en låsesmeds afdeling der kan lave låse systemer som mange en gang kunne forestille sig findes. Du kan læse mere om Norh låsesmed Gentofte her. 

Belysning i villa, rækkehus, butikker og lejligheder - hos Norh elektriker Charlottenlund

Udskiftning af en pære i forskellige inventar er en ting, som de fleste mennesker selvfølgelig kan håndtere på egen hånd. Men så snart du får mere alvorlige problemer som f.eks. brand-problemer med belysningen i dit hjem eller i dine lokaler. Anbefaler vi, at du kontakter en elektriker Charlottenlund i stedet for at prøve at reparere problemet det selv. Det kan nemlig være farligt og lede til stødt eller brand. Oftest er det en lille opgave for os, der er påkrævet. Men en, der kan udføres på en sikker og pålidelig måde. Der er fremtids holdbar for forsat belastning og slid uden at skabe unødvendige risici for beboerne og dig selv er at anbefale.

Byggestrøm opsat af vores elektriker Klampenborg og Charlottenlund.
Byggestrøm opsat af vores elektriker Klampenborg og Charlottenlund.

Mere om vores elektriker priser i Charlottenlund og Klampenborg

Det fleste af os ved at en el-installatør sjælden er den billigste håndværker at hyre. Det er fordi at det er mange omkostninger i forhold til at drive en elektriker firma. EN af dem er KLS, som er et lovpligtig sikkerhedssystem som kræver lang uddannelse og vedligeholdelse. Kontrol af dette betaler elektriker virksomhederne selv for. Det er dette KLS system som gør at vi idag og i fremtiden kan være sikre med vores el installationer og undgå brand samt andre el-problemer.

Hvis du vil vide mere om vores elpriser så kan du gøre det på denne side. Her forklarer vi også mere i dyben om hvad der koster og had du betaler for. 

Hvornår kan Norh elektriker Charlottenlund være hos dig på adressen?

Vores elektriker Klampenborg og elektriker Charlottenlund. Hvis dit ærinde ikke er af akut karaktær vil vi typisk kunne tage os af din el opgave indenfor en uge. For vores kunder der ikke har tid til at vente så tilbyder vi akut kørsel, her kommer vi ud samme dag eller indenfor 2 dage hvornår det passer dig bedst. Denne service tilbyder vi for et ekstra gebyr på 2200:- i dagstimerne.  Det der koster ekstra for os er overtid og at vi bliver nød til at ringe ind en medarbejder der er ledig. 

Nogle gange har vi mere tid i kalenderen derfor kan vi klare din opgave hurtigt uden dette. Hvis du vil vide om hvornår vi har tid kontakt os på 22 22 28 68, så vil vi kunne give dig besked med det samme.

Nye el installationer i huse, en almindelig ydelse hos os på Norh i Charlottenlund

Ejer du en ældre ville der el installationerne er mere end 60 år gamle, anbefaler vi at installere nyt el. Dette er mange gange et stor projekt for en villa ejer. Men vi vil altid anbefale nye installationer når de er så gamle. Gamle el installationer og stofledninger er meget brandfarlige og udløse hver år mange brænder. 

Når du får lavet ny el installation hos os kan du forvente service med omhu. Og vores tilbud kan udarbejder på flere forskellige måde. F.eks. så kan du få tilbud på timepris, eller så kan du få et fast tilbud af os. 

Vil du læse mere om nye el installationer så kan du gøre det her. 

Oplever du fejl i dine el-installationer?

Oplever du fejl eller mangler i dine elektriske installationer, måske i dit hus, garage, kontor eller lignende? Lad Norh elektriker Charlottenlund hjælpe dig med at fejlfinde og rette på dine el-installationers fejl og mangler.

Det er ikke altid nemt at vide hvor det er fejl i  el-installationen, men der er stadig nogle faresignaler, du kan kigge efter;

  • Brændt lugt fra stikkontakter og kontakter
  • Gnister fra kabler eller stik
  • Kontakterne fungerer ikke problemfrit
  • Lysene begynder at blinke uden at du  rører ved kontakten
  • Sikringer går regelmæssigt

Derfor skal du bruge hjælp af en autoriseret el-installatørvirksomhed

Hvis du opdager nogle fejl i dine el-installationer, er det lige til at tænke, at du måske selv kan løse problemer. Det kan i nogle tilfælde både være farligt og blive dyrt på lang sigt, især hvis du sælger dit hjem, og det viser sig at der er en fejl i anlægget, der har forårsaget en brand. Hvis arbejdet udføres af en ufaglært, kan dette have alvorlige konsekvenser for dig som sælger.

Hent en tilstandsrapport fra Norh elektriker Charlottenlund 

Hvis du oplever problemer med el i dit nuværende hjem, eller lige har flyttet ind i en ny bolig og vil have det kontrolleret, så  kan vi hjælpe dig med en ud beredende rapport af dit elektriske anlæg. Vil vil heriblandt gå igennem;

Din el-tavle

Vi kigger bland andet efter om el-tavlen har jordfejlkontakter, hvilket er et krav i nyere anlæg. Temperaturen kontrolleres også for at se, at den ikke er unormalt varm, og at den ikke er for stram omkring al kabling – hvilket kan forhindre luftforsyning i din el-tavle

Køkken og badeværelse

Køkkenet og badeværelser nogle af de steder, hvor du skal være særlig forsigtig med fejl og mangler. Her skal alle stik være jordforbundne med brusebad / badevand. Hvilket kan være meget farligt i forhold til stød. 

Vi går også over alle andre stik i huset, skifter og kigger efter potentielle brandfarlige problemer omkring varmtvandsbeholdere, vaskemaskiner og andre apparater, der kan blive varme, når de er i drift, hvilket kan udløse en potentiel brand hvis man er uheldig.

El-eftersyn hos Norh elektriker Charlottenlund

Lad os se efter din el regelmæssigt der vi kigger efter fejl og mangler:Kontrol med regelmæssige intervaller kan lønne sig på lang sigt, især hvis du er i en fase med at købe eller sælge dit hjem, og undgå dyre overraskelser. Kontakt os, hvis du ønsker, at vi skal gennemgå dit elektriske system. 

Hvis du ejer lokaler der skal rumme mere end 150 personer så er det lovpligtig at udfører et el-eftersyn regelmæssigt i Danmark. 

Elektriker Hellerup, Klampenborg og elektriker Charlottenlund hos Norh
Har du spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen hos Norh Elektriker Charlottenlund

Starte med at tjekke dine sikringer, hvis fejlen ikke skyldes er en sikring der er sprunget så se om din nabo har strøm, hvis de har ringer du til en elektriker.

Det tager for os ca. 30 minutter til at gøre os klar og komme- alt efter trafikken, til de vi kører og til vi er fremme hos dig

Ja det gør vi, men det er billigere hvis du venter med at ringe til morgentimerne

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.