Elektriker Charlottenlund

Akut døgnvagt alle dage i ugen

Vi er din elektriker Charlottenlund og Klampenborg, Norh elektriker Charlottenlund rykker ud på akutte opgaver og står til rådighed alle dage i ugen, hele døgnet. Udover akutte ærinde så udfører vi det meste indenfor el arbejde og el installationer. Vi er er autoriserede og medlem af Tekniq. 

Elektriker Charlottenlund med stor erfaring indenfor el installation

Fleksible og autoriserede

Norh elektriker Charlottenlund påtager os store opgaver og også mindre serviceopgaver og arbejder i både for privat og erhverv. Norh elektriker Charlottenlund har lang erfaring med omfattende projekter. Her iblandt renoveringer i hotellejligheder, fitnesscentre, butikker og industrier. Det er dog sjælden størrelsen på projektet, der er afgørende for os. Vi går op i at altid for at opfylde alle vores forpligtelser. Norh elektriker Charlottenlund sætter altid dig som kunde, i det første række. Og ikke mindst din sikkerhed, forvent holdbare løsninger.
Autorisered elektriker og elinstallatør Charlottenlund og klampenborg.

Døgnåbent

Energioptimering

Belysning

Elinstallatør ydelser

Hvidevare service

Vores autorisation er din sikkerhed - Norh elektriker Charlottenlund er autoriserede hos sikkerhedstyrelsen

Vores autorisation er din sikkerhed Hvis du har elektrisk arbejde du gerne vil have udført, skal du være sikker på at det vil blive udført af en autoriseret elektriker. For at den elektriske installation eller reparation skal udføres korrekt. Det er altid bedst at hyre et af de større elektriker firmaer i København og omegn hvis du bor i Charlottenlund. En god elektriker kender og har erfaring i de fleste situationer, der kan opstå og løse problemerne billigt og sikkert. El er noget, som få af os kan leve uden, når strømmen er gået er det ofte akut og her og nu det skal løses. Det kan vi på Norh elektriker Charlottenlund klare. Det er en naturlig del af vores arbejde at hurtigt hjælpe vores kunder der er blevet ramt af strømsvigt. Kan ikke opgaven løses på dagens dato, fordi at det f.ek.s skl købes ind ekstra materieler, finder vi en middeltidlig løsning. Og møder op dagen efter for at få styr på hele situationen.

El installationer hos private kunder i Charlottenlund

Norh elektriker Charlottenlund udfører også el arbejde til virksomheder, så som mekaniske værkstæder, butiks belysning, private dagsinustutioner osv. Vi udfører det meste indenfor el og sikkerhed. Det vil sige at vi også tager os af diverse sikkerheds løsninger så som alarmsystemer og overvågning systemer. Vi har også en låsesmeds afdeling der kan lave låse systemer som mange en gang kunne forestille sig findes. Du kan læse mere om Norh låsesmed Gentofte her. 

Belysning i villa, rækkehus, butikker og lejligheder - det klarer vi hos Norh elektriker Charlottenlund


Udskiftning af en pære i forskellige inventar er en ting, som de fleste mennesker selvfølgelig kan håndtere på egen hånd. Men så snart du får mere alvorlige problemer som f.ek.s brand problemer med belysningen i dit hjem eller i dine lokaler. Anbefaler vi, at du kontakter en elektriker Charlottenlund i stedet for at prøve at ordne problemet det selv. Det kan være farligt og lede til stødt eller brand. Oftest er det en lille indgriben, der er påkrævet. Men en, der kan udføres på en sikker og pålidelig måde. Der er fremtids holdbar for forsat belastning og slid uden at skabe unødvendige risici for beboerne og dig selv er at anbefale.

Vi tager altid telefonen og svarer på dine spørgsmål omkring elektriker.

Her kan du læse mere om vores elektriker priser

Det fleste af os ved at en elektriker sjælden er den billigste håndværker at hyre. Det er fordi at det er mange omkostninger i forhold til at drive en elektriker firma. EN af dem er KLS, som er et lovpligtig sikkerhedssystem som kræver lang uddannelse og vedligeholdelse. Kontrol af dette betaler elektriker virksomhederne selv for. Det er dette KLS system som gør at vi idag og i fremtiden kan være sikre med vores el installationer og undgå brand samt andre elproblemer.

Hvis du vil vide mere om vores elpriser så kan du gøre det på denne side. Her forklarer vi også mere i dybten om hvad der koster og had du betaler for. 

Hvornår kan Norh elektriker Charlottenlund være hos dig?

Hvis dit ærinde ikke er af akut karaktær vil vi typisk kunne tage os af din el opgave indefor en uge. For vores kunder der ikke har tid til at vente så tilbyder vi akut kørsel, her kommer vi ud samme dag eller indenfor 2 dage hvonår det passer dig bedst. Denne service tilbyder vi for et ekstra gebyr på 2200:- i dagstimerne.  Det der koster ekstra for os er overtid og at vi bliver nød til at ringe ind en medarbejder der er ledig. 

Nogle gange har vi mere tid i kalenderen derfor kan vi klare din opgave hurtigt uden dette. Hvis du vil vide om hvornår vi har tid kontakt os på 22 22 28 68, så vil vi kunne give dig besked med desamme.

 

Nye el installationer i huse, en almindelig ydelse hos os på Norh i Charlottenlund

Ejer du en ældre ville der el installationerne er mere end 60 år gamle, anbefaler vi at installere nyt el. Dette er mange gange et stor projekt for en villa ejer. Men vi vil altid anbefale nye installationer når de er så gamle. Gamle el installationer og stofledninger er meget brandfarlige og udløse hver år mange brænder. 

Når du får lavet ny el installation hos os kan du forvente service med omhu. Og vores tilbud kan udarbejder på flere forskellige måde. F.eks. så kan du få tilbud på timepris, eller så kan du få et fast tilbud af os. 

Vil du læse mere om nye el installationer så kan du gøre det her. 

elektriker Charlottenlund verktøj
Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24h

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen

Starte med at tjekke dine sikringer, hvis fejlen ikke skyldes er en sikring der er sprunget så se om din nabo har strøm, hvis de har ringer du til en elektriker.

Det tager for os ca. 30 minutter til at gøre os klar og komme- alt efter trafikken, til de vi kører og til vi er fremme hos dig

Ja det gør vi, men det er billigere hvis du venter med at ringe til morgentimerne