Søg
Close this search box.

Byggefirma København

ALt i byggeri til privat og erhverv

Byggefirma København. Vi er et byggefirma i København, der tilbyder omfattende løsninger indenfor i princippet alle håndværkerfag. Vi har flere forskellige fagmænd ansatte og dygtige undeleverandører ved vores side. Overvejer du at renovere dit hjem, bad eller køkken? Eller ønsker du måske at tilføje ny terrase eller ansætte et byggefirma København til et mere omfattende projekt? Vi kan hjælpe med princippet alt i byggeri. 

Bygfirma Kbh og omegn.

Norh byggefirma København

Byggefirma København til renovering. Skal du renovere? Så har du alt at vinde på at kontakte os hos Norh. Vi er et veletableret byggefirma København. Vi tilbyder en bred vifte af byggeservices og det vi mangler selve udfører vores erfarne underleverandører. Norhs håndværkere kan ændre dit hjem både eksternt og internt. Vi har en lang erfaring og kan påtage os alle typer af forskellige renoverings opgaver på hele Sjælland.

Byggefirma København ikke kun til tømrerarbejde. Vi har vores base i København. Og påtager os både små og store opgaver og naturligvis forbliver vi altid inden for de tidsrammer, vi har aftalt med dig som kunde. VI er fleksible og vores tømrere, malere, elektriker består af et blandet team at alder og erfaring. Nogle af os er meget fleksible og påtager sig glædeligt overtidsarbejde.

Bygfirma København med maler, tømrer, elektriker og låsesmed.

Malerarbejde

Vedligeholdelse

Døgnservice

Diamantboring

Autolåsesmed

El installationer

Låsesmed

Medier

El-tjek

Tømrer

Elektriker 

Rengøring Service

Entreprise

Elinstallatør

Nedrivning

Sponsorer

Home renovation - Painting

Køkkenudskiftning af bygfirma København

Køkkenudskiftning af bygfirma København
Norh bygfirma København leverer kvalitets materialer og generøse garantier, helt op til 6 år på vores almindeligste ydelser.


Norh byggefirma København har valgt at investere i kvalitet på alle niveauer. Et godt samarbejde med førende leverandører kan vi forhandle indkøbs priserne. Så du får den allerbedste pris for byggematerialer både i nybyggeri og i køkkenrenovering. 

Når du hyrer Norh bygfirma København , kan vi købe de nødvendige byggematerialer. Hvis du f.eks har dine egne fliser, eller andre materialer så hjælper vi selvfølgelig også. Vi giver dig gerne tip, når du vælger materialer, hvilke der er bedste og mest holdbare osv.

Vi hjælper dig uanset byggeprojekt, hos Norh bygfirma København.

Byggefirma København til renovering af bad

Badeværelse renovering. Langsigtede løsninger. Norh byggefirma København arbejder for langsigtet og sikrer, at du som kunde modtager gode garantier. 

Så at du kan føle dig tryg med din handel. For os er det også en selvfølge at give dig al den nødvendige dokumentation, når din badeværelses renovering er afsluttet af vores tømrer og murer. Det er en sikkerhed for dig, hvis du oplever uforudset problemer med vand lækager eller lignende i fremtiden. 

Dokumentation, der viser, at det arbejde, der udføres af dygtige fagfolk. Er mange gange en nødvendigt for, at forsikringen kan træde i kraft, og at du undgår unødvendige og omfattende omkostninger.

Family home renovation

Maler, tømrer, murer, låsesmed og elektriker

Vi udfører alle typer renoveringer og byggeri for erhverv og private på hele Sjælland.

Norh byggefirma Københavns kunder er kræsne og lægger stor vægt på kvalitet, ægte håndværk og personlige løsninger. 

Når vi hos Norh bygfirma er blevet enige om omfanget, design, træsort og andre materialer, vil du modtage et tilbud og tidsplan. 

På det aftalte tidspunkt er vores håndværkere på plads og fokuserer helhjertet på din ejendom. Altid indtil du er helt tilfreds, hvad enten det drejer sig om elektriker, låsesmed, murer, maler eller tømrer. Bliv inspireret af os og kontakt os til et “idémøde”.

Alt hvad du skal bruge hos Norh bygfirma København.

moderniseringer for privat og erhverv

Gammelt til nyt hos norh byggefirma københavn

I slutningen af ​​det 19. århundrede og begyndelsen af ​​det 20. århundrede blev mange smukke bygninger bygget. Mange af dem har soveværelserne ud mod gaden, mens køkkenet blev bygget mod gården. I dag er fælles gårdene ofte behagelige, mens gaderne er larmede og overbelastende. Hvilket får mange til at ønske at ændre planen i lejlighederne fuldstændigt.

Der findes ofte mange grunde til at modernisere sin bolig, og vi tager os af hele arbejdet, fra et første idémøde til den fuldt færdige udførelse. Vi hjælper dig med forslag til alt fra planløsning til valg af fliser osv. Du modtager en faktura fra os og undgår alle formidlere. Vi hos Norh byggefirma København ønsker at det skal være nemt og overskueligt for vores kunder.

 

Maler, tømrer, elektriker, Låsesmed

Byggefirma København med el-entreprise

Norh bygfirma Kbh hjælper dig med at designe og opbygge for eksempel udendørs rum, gammelt til nyt dvs. genopbygge eksisterende værelser eller oprette en helt ny plantegning. Uanset om det er et badeværelse, en altan, et spa eller et køkken. Mange af Norhs kunder har oplevet problemer med f.eks. sin tagterrasse, sine vinduer eller kloakledninger og derfor skal renovere eller udskiftes. Norhs byggefirma kan klare det hele.

Hvis du søger et bestemt produkt til dit hjem det kan være f.eks. en varmepump, et pengeskabe, et ventilationsystem eller et blødgøringsanlæg så forhandler vi også mange af disse produkter.  Vi giver også nogle gode råd på hvorhenne du finder de bedste produkter til dit hjem eller til din bygning.

Lad os se på din lejlighed eller ejendom, og vi tager dine ønsker og anmodninger derfra.
Norh byggefirma København består af håndværkere, der brænder for at realisere dine drømme og levere kvalitet, fleksibilitet og pålidelig til enhver tid. Dine ønsker er altid i vores centrum, og sammen finder vi den bedst mulige løsning for dig. Så at du får det du godt kunne tænke dig udført.

Arbejds moral og teambuildning øger kvaliteten, og vi er alle meget dedikerede til altid at gøre et godt stykke arbejde. Vi arbejder omhyggeligt og effektivt for at opnå de allerbedste resultater. Norh bygfirma Københavns mål er selvfølgelig at fremme et godt forhold og langsigtet samarbejde. Det er ekstremt vigtigt for os at levere en merværdi til dig som kunde, og vi tager ingen genveje til det perfekte slutresultat. I betragtning af alle tilbagevendende kunder og det faktum, at vi udfører de fleste job via anbefalinger. Er vi hos Norh byggefirma København overbeviste om, at det mål, vi arbejder mod, fortsat opnås hver eneste dag.

Norh byggefirma København er et komplet byggefirma, der skinner med stor håndværkerglæde året rundt

Som vores kunde har du muligheden for at få hjælp til det meste indenfor byggeriverden og det inkluderer låsesmed, elektriker, malerarbejde osv. Vi beskæftiger os med nye bygninger af alle slags, store såvel som små, hvor det største fokus er på dig som kunde. Vi lytter til dine ønsker og arbejder derfra med kvalitative og sikre anerkende metoder. Oveni så har vi alle de værktøj og maskiner der skal bruges til de mest komplicerede projekter og de maskiner som vi mangler hyrer vi ind fra udlejning virksomheder som f.eks. kbhmaterieludlejning.

VI hjælper dig indenfor kort tid!
Alle ansatte hos Norh bygfirma København har den erfaring og viden, der kræves for at udføre dit udvidelse og renoverings arbejde. Uanset om bygarbejdet involverer større grundplaner eller udvidelse af enkelte værelser. Kan vi hos Norh bygfirma København løse arbejdet for dig med professionelle resultater. Vi er et byggefirma København, der tager vores job meget alvorligt og besidder de forsikrings- og kvalitetskrav, der kræves for at udføre arbejdet. Tøv ikke med at kontakte Norh med dine spørgsmål og bekymringer eller ind tilbud til din særlige løsning. Det kan du nemt gøre her “Indhent tilbud”.
 
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.