Søg
Close this search box.

Tømrer København

Tømrerentreprise i København

Norh tømrer København realiserer og udfører dit bygge projekt uanset størrelse eller karaktær. Vi skal stå for en lille del, eller hele projektet. Det er din fantasi der sætter grænserne på hvad du vil have lavet ud af tømrearbejde.
Tømrer København til både små og store opgaver.

Tømrer København

Til privat og erhverv

Dine ønsker er vores tømrer i København største fokus. Norhs tømrer realiserer og udfører dit bygge projekt. Vores tømrer København har i alt 15 års erfaring. Vi løser alle typer af håndværk, snedker og tømrer opgaver uanset om det drejer sig om køkkener, tilbygninger, tage, vinduer eller gulvafslibning. Norh tømrer har kunder på hele Sjælland i hele Stor København. Hos os har vi også alt håndværk under ét tag. Du kan derfor få hjælp til både tømrer-, elektriker- og låsesmed opgaver af os. Norh Entreprise har valgt at samle de forskellige fag, for at gøre vores kunders byggeproces nem og effektiv. Ring og bestil en tømrer eller snedker på;

Ja, alle Norhs medarbejder har svendebreve eller den rette uddannelse for sit fag

Jo mere du vil have lavet hos os, jo mere rabat for du.

Vi plejer have tid indenfor 2 uger, ring og spørg og hør hvad din opgave kræver.

Har i Spørgsmål?

Support 24/7

Vores tømrer København er her for at hjælpe

Byggeentreprise København hor Norh bygentreprise Kbh samt Tømrer København til både små og store opgaver.

Tømrervikarer

Norh tømrer er en tømrer i København som leverer høj kvalitet og god kunde service
Vi på Norh tømrer København tør godt garantere tilfredshed, da vi altid leverer arbejde af høj kvalitet. Til tiden. Hver gang. Vi lever på vores gode referencer. At vores kunder er glade betyder at det er godt for business. Vi tilbyder ikke kun private kunder tømrer ydelser, også erhverv kan leje sig in på vores tømrere i København.

Tømrer København

Byggeentreprise

Udover tømrerservice tilbyder vi fuld byggeentreprise. Det vil gøre din bygge process meget mere overskuelig.
Norh Tømrer København vejleder og udfører dit hjemme projekt. Norh Entreprise et team som består af tømrere med forskellige erfaring. F.eks. gulvlægning eller finsnedkeri. Ring til os så vil vi hurtigt finde en tid. Vi har kort ventetid på fx gulvafslibning og maler.

 

Energioptimering, spar penge på elektriker og tømrer!

Et samlet tilbud

Vi laver alle varianter af entreprise -løsninger på kryds og tværs. Hvis du ønsker en kontaktperson til det hele eller blot et enkelt tilbud. Så vil vi kunne stå for det. Vi har tidligere erfaring med projekt for større & mindre virksomheder. Samt private. Vi beskæftiger os med alt fra nybyggeri til renovering i hele Storkøbenhavn. 

Vores tømrer København planerer

Ind i mindste detalje

Norh Tømrer København, din tømrer i København
For altid at sikre et tilfredsstillende og godt resultat vælger vi selvfølgelig vores forskellige samarbejdspartnere i de forskellige branche med omhu. Læs på forsiden og se vores forskellige ydelser. Vi har også et samarbejde med låsesmed & sikkerheds tekniker. Se; Norh Sikring.

Sammen klarer vi det du ønsker for dig. Vi gør det sammen med dig eller selvstændigt. Vi kommer med forslag på dine muligheder og arbejder selvstændigt for at opnå resultater begrundet på din vision. Vi laver altid tilbud gratis og u forpligtigende.

Norh tømrer og elektriker København.
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.