Menu

Norh TØMRER KØBENHAVN

Norh tømrer København realiserer og udfører dit bygge projekt uanset størrelse eller karaktær

Dine ønsker er vores fokus. Norhs tømrer realiserer og udfører dit bygge projekt. Vores tømrer København har i alt 20 års erfaring. Vi løser alle typer af håndværk, snedker og tømrer opgaver uanset om det drejer sig om køkkener, tilbygninger, tage, vinduer eller gulvafslibning. Norh tømrer har kunder på hele Sjælland i hele Stor København. Hos os har vi også alt håndværk under ét tag. Du kan derfor få hjælp til både tømrer-, elektriker- og låsesmedopgaver af os. Norh Entreprise har valgt at samle de forskellige fag, for at gøre vores kunders byggeproces nem og effektiv.Ring og bestil en tømrer eller snedker på;

Tømrer København

Norh tømrer er en tømrer i København som leverer høj kvalitet og god kunde service

Vi på Norh tømrer København tør godt garantere tilfredshed, da vi altid leverer arbejde af høj kvalitet. Til tiden. Hver gang. Vi lever på vores gode referencer. At vores kunder er glade betyder at det er godt for business.

tømrer københavn

Alt et sted, Norh elektriker og elinstallatør Frederiksberg tilbyder fuld entreprise - Det vil gøre din bygge process meget mere overskuelig

Norh Tømrer København vejleder og udfører dit hjemme projekt. Norh Entreprise et team som består af tømrere med forskellige erfaring. Fx gulvlægning eller finsnedkeri.  Ring til os så vil vi hurtigt finde en tid. Vi har kort ventetid på fx gulvafslibning og maler.

Sammen klarer vi det du ønsker for dig. Vi gør det sammen med dig eller selvstændigt. Vi kommer med forslag på dine muligheder og arbejder selvstændigt for at opnå resultater begrundet på din vision. Vi laver altid tilbud gratis og u forpligtigende.

Vi laver alle varianter af entreprise -løsninger på kryds og tværs. Hvis du ønsker en kontaktperson til det hele. Så vil vi kunne stå for det.Vi har tidligere erfaring med projekt for større & mindre virksomheder. Samt private kunder.

Norh elektriker Frederiksberg, din lokale elektrikerfirma på Frederiksberg

For altid at sikre et tilfredsstillende og godt resultat vælger vi selvfølgelig vores forskellige samarbejdspartnere i de forskellige branche med omhu. Læs på forsiden og se vores forskellige ydelser. Vi har også et samarbejde med låsesmed & sikkerheds tekniker. Se; Norh Sikring.

tømrer i københavn hus