Elektriker Vanløse og Rødovre

Ekspert i intelligente bygnings installationer
og Intelligente installationer til hjem

Norh elektriker Vanløse og el-service Rødovre kan gøre din bolig eller din bygning installationer intelligente. Nemme og billige løsninger og avancerede og omfattende løsninger. Tilbydes af erfaren elinstallatør i København og Vanløse.
Intelligente el-installationer (IBI og IHC) kan tilpasses din aktuelle situation. i skræddersyer løsninger til både privat og erhverv samt institutioner og byggeplader.

Norh elektriker Vanløse og elektriker Rødovre

Alt indenfor elektriker Rødovre, Vanløse og omegn.

Søger du en elektriker i Rødovre eller i Vanlæse? Så er du kommer de rette sted. Norh elektriker Rødovre og Vanløse kan væretage alt i el installationer som f.eks. ny elvtale,  belsyning, el-renovationer  osv. Alle vores elektriker Rødovre og Vanløse er udlærte elektriker eller elinstallatører. 

Privat, erhverv og byggerier hos Norh elektriker Rødovre og Vanløse. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Så uanset hvad du har for opgave i tankerne og bor i Rødovre og Vanløse med omegn. så kan vi hjælpe med din elopgave. 

Smart-home, IHC-anlæg og IBI anlæg. el installationer udført af elektriker Vanløse.

Døgnåbent

Energioptimering

Belysning

Elinstallatør ydelser

Hvidevare service

Hvad er IBI? Intelligente bygnings installationer

Et IBI anlæg vil kunne bruges til at styre forskellige ting i en bygning. Så som belysning ude og inde, et varmeanlæg, ventilation, overvågning og alarm osv. Det findes mange varanter på markedet idag bland andet, som f.eks. Smarthouse, Zensehome og IHC. IHC står for intelligent house control.
Et ting et IBI-anlæg kan klare er at der automatisk tænder lyset udenfor, når det bliver mørkt om aftenen. Eller hvis en indbrudstyv eller en medborger nærmer sig boligen. IBI-anlægget styres af sensorer, der reagerer på, mængden af mørke/lys, eller på varme og bevægelser fra liv, der kommer i kontakt med sensoren.

Norh elektriker Vanløse; hvonår kan det være brugbart med IBI eller IHC?

Norh elektriker Vanløse kan hjælpe dig med at få rådgivning omkring intelligente el installationer, både IBI og IHC, hvis du er i København. Intelligente el -installationer kan være smart når du har har børn. Et eksempel er; vågelys i gangen eller teenagere i hjemmet de ikke er særligt gode på at slukke efter sig. Her kan tænd/sluk anordninger være en løsning mener Norh elektriker Vanløse.

Med IHC, IBI eller anden intelligent el installation løsning installeret af Norh elektriker Vanløse får du markedets mest fleksible løsning. Og du får det lige så som du vil have det. Norh elektriker Vanløse går meget op i behov analyse. Og vi ønsker at vores kunder får den løsning de vil være glade for i mange år femover. 

Vi bruger og af gennemprøvet teknik. Og kan udarbejde små løsninger i enkelte værelse og tilbyde komplette system. Der IBI og IHC styrer alle funktioner som lys, overvågning varme, vand- og indbrudsalarm. Norh elektriker Vanløse lader det være op til dig og dit budget. Og vi tilbyder ovenstående løsninger til alle i Storkøbenhavn.

Hvad er IBI, smart-home og IHC for noget? Norh elektriker Vanløse giver svar her;

Som beskrevet oven styres smart-home, IBI og IHC, intelligente el installationer af sensorer og følere det læser forskellige ting. Nogle eksempel på hvad de kan er;

 • Slukke alt lys i bygningen gennem en knap på en gang.
  lyset på badværelset, tændes når du går ind og slukkes når du går ud
 • Varierende lys sætninger i bygningen, du han have en lys sætning om natten, og en om dagen.
 • Forebygge indbrud gennem at variere lysene når du er afsted.
 • Ventilationen og varme automatisk styres efter om du er hjemme eller luftens fugtighed grad.

Alt dette giver dig komfort, sikkerhed, fleksibilitet og findes oveni med god brugervenlighed. Det er primært dette der er tanken bag IHC, IBI og smart-house. Så at du kan tilpasse dit hjem eller dine lokaler i henhold til familiens eller virksomhedens ønsker og behov. De IBI-anlæg og IHC-anlæg, du kan købe til dine bygninger, er typisk sammensat som pakkeløsninger. Der du beslutter hvad du vil have med og hvor du får en række muligheder. Norh elektriker Vanløse vil gerne være med dig og vise frem dine muligheder.

IBI-anlæg, IHC-anlæg og smart-home installation og indkøb af autoriseret elinstallatør.

Er det kun fordele med intelligente hjem så so IBI, smart-home og IHC?

Vi hos Norh elektriker Vanløse ved at det findes både fordele og ulemper med dette lige so med alt andet. I praktikken så behøver du dog ikke at være tekniknørd for at få meget ud af et IHC-anlæg, smart-home eller IBI- anlæg. Men for at være ærlig, hvis du vil og kommer til at udnytte mulighederne fuldt ud, kræver det oftest en vis interesse for teknik. Og lyst at læse og sætte sig ind i mulighederne.

Dine fordele ved et IHC-anlæg, Smart-home og IBI-anlæg.

 • Et IBI-anlæg, IHC-anlæg og smart home, giver større sikkerhed mod det man ønsker at sikre sig mod f.ek.s indbrud, brand, og vandskader.
 • Du kan på sigt spare penge udgifter til elselskaber og varme, fordi du med intelligente el installationer bedre kan tilpasse forbruget
 • Du får mere komfort da du bedre kan tilpasse belysning og varme
 • Du kan programmere belysning og andre el installationer efter dine valg.
 • Et IBI-anlæg, IHC-anlæg og smart-home kan gøre din bolig mere værdifuld og attraktiv, hvis du i fremtiden skal sælge.

Norh elektriker Vanløse, ulemper med intelligente el installationer;

 • At få et IHC eller IBI-anlæg koster typisk mellem 30 og 50 procent mere end en simpel el installation.
 • Det tager oveni også længere tid at installere intelligente installationer. I hver fald hvis man samlinger med en almindelig el installation.
 • For at opnå succes med dit nye IHC og IBI anlæg samt smart home kræves det af dig; at du sætter dig ind anlægget og lærer hvordan det virker.

Vi hos Norh elektriker Vanløse håber er at du lært noget om disse type af installationer. Vi installerer selvfølgelig også almindelig el. Og udfører el installationer til både privat og erhverv i hele Storkøbenhavn.

Hvis du bestiller Norh elektriker Vanløse så kan du forvente et højt service niveau. Og ikke mindst en hurtig betjening ved akutte udkald. Vi er en døgnåben elektriker med døgnservice Og hvis dit ærinde er akut så betyder det at vi giver slip på alt det vi har i vores hænder og kører ud til dig. Selvom vi har fri så kommer vi. Vi hos Norh elektriker Vanløse, ved at det kan have førødende konsekvenser hvis du som tandlæge eller andet efter pludseligt står uden strøm. Hvis det bare skal gå hurtigt så kan du også læse om elektriker i dit lokal område; 

Elektriker Amager; Læs mere her.
Elektriker Nørrebro; Læs mere her.
Elektriker Frederiksberg; Læs mere her.
Elektriker Vesterbro; Læs mere her.

Låsesmed Frederiksberg; Læs mere her.
Låsesmed Amager; Læs mere her. 

Elektriker Vanløse hjælper dig med el-installationer i Storkøbenhavn.
Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe