Søg
Close this search box.

Elektriker Vanløse

Ekspert i intelligente bygnings installationer
og Intelligente installationer til hjem

Norh elektriker Vanløse kan gøre din bolig eller din bygnings el-installationer intelligente. Nemme og billige løsninger og avancerede og omfattende løsninger. Tilbydes af erfaren elinstallatør i København og Vanløse.
Intelligente el-installationer (IBI og IHC) kan tilpasses din aktuelle situation. i skræddersyer løsninger til både privat og erhverv samt institutioner og byggeplader.

Norh elektriker Vanløse

Alt indenfor elektriker i Vanløse og omegn.

Søger du en elektriker i Vanløse? Så er du kommet de rette sted. Norh elektriker Vanløse kan varetage alt af el installationer som f.eks. ny elvtale, belysning, el-renovationer  osv. Alle vores elektrikere i Vanløse er udlærte eller er elinstallatører. 

Privat, erhverv og byggerier hos Norh elektriker Vanløse. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Så uanset hvad du har for opgave i tankerne og bor i  Vanløse med omegn. så kan vi hjælpe med din el-opgave. 

Smart-home, IHC-anlæg og IBI anlæg. el installationer udført af elektriker Vanløse.

Autoriseret elektriker Vanløse til alt el-installation

Norh elektriker Vanløse  er en veletableret virksomhed med mange års erfaring med mest tilfredse kunder i København. Vi henvender os til både kommuner, industrier og institutioner såvel som privatpersoner og mindre virksomheder. For os er en tilfreds kunde ​​vores vigtigste
princip, dette baseret på kvalitet og sikkerhed i alt det arbejde, vi udfører. Store opgaver som små- vi kender alle de forskellige el-installationer.
Vi arbejder hovedsageligt i Storkøbenhavn og det omkringliggende område Amager, Lyngby, Smørum, Taastrup osv. Derudover har vi døgnvagt 24 timer i døgnet, derfor kan du altid få fat i
 en elektriker Vanløse, når du har mest brug for det.

Har du brug for en elektriker Vanløse?

Vores elektrikere har lang erfaring og bred viden om alt hvad der har at gøre med belysning og elektriske installationer. Du går måske i
renoverings tanker og har brug for en elektriker Vanløse? Alt fra installation af en nyt netværks stik til vedvarende el-installationer
i ny produktion – intet job er for stort eller for lille, og vi har erfaring af det meste indenfor elektriker faget. Vi hjælper alle vores kunder hele vejen fra den første idé til endelige montering. 

Norh elektriker Vanløse har altid fokus på sikkerhed omkring alle vores elektriske installationer, og vi er glade for at hjælpe dig med at gøre dit hjem elektrisk sikkert og holdbart.
Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller har brug for råd fra nogen af ​​vores erfarne og kyndige elektrikere i Vanløse, uanset hvad
for spørgsmål du har eller arbejde, du har i tankerne.

Lang erfaring, kvalitet og sikkerhed i fokus hos Norh elektriker Vanløse

Privat

Vi tilbyder en række forskellige ydelser vedrørende el-installationer i din private villa eller lejlighed. Der findes idag gode funktioner
 man kan invester i for at forenkle hverdagen. 

Erhverv og ejendomme

Norh elektriker Vanløse og vores engagerede elektrikere i Vanløse har lang erfaring med el-installationer til ejendoms ejere, og forstår derfor hvilke krav der stilles til os.

Energibesparende belysning

Ved at kontrollere belysning i trappeopgange og andre fælles arealer kan du på sigt spare både energi og penge.
Lad belysningen i trappeopgange lyse med 10%, når ingen er der, og lys derefter helt op, når nogen bevæger sig i området. 

Adgangs kontrol til indgange og diverse opbevaring

Undgå problemer med mistede nøgler. Hvis du installerer et elektronisk adgangskontrol, så er det er nemmere at kontrollere, hvem der kommer ind, og hvornår. Det kører også på en  omkostnings effektiv måde sammen med porttelefon.

Reservations system til vaskerum og fælles arealer

Med et elektronisk reservations system til vaskerummet er det slut på irritation over, hvem der tog hvad, hvem der bruger vaskerier. Det
er kun den, der har booket tid, der kommer ind og også kan starte maskinerne. Hvis du vil, er der også mulighed for brugere at reservere online via deres smartphone, tablet eller computere.

Opgradering af belysning?

Er der gammel belysning i ejendommen? Ved at ændre anlægget til en moderne variant med lys-styring og energieffektive sensorer chancerne for, at du vil tjene ind hele installationen på få år. Kontakt os, så hjælper vi hos Norh elektriker Vanlæse, du sparer både energi og penge med vores hjælp. 

Norh elektriker Vanløse til Industrier

Som industriel kunde forstår du værdien af ​​at have en pålidelig elektriker nær til hånds og at  altid have et telefonnummer, du kan ringe til, hvis uheld med for eksempel strømsvigt skulle ske. Ved at korrekt vedligeholde og servicere jeres elektriske system minimerer du risikoen for driftsstop eller skader.. Da vi er opdaterede med det seneste indenfor elektriker fager, så er der altid en dygtig elektriker Vanløse, der vil svare dig hvis har problemer med el. 

Byggestrøm

At have den rigtige strøm op til maskinerne er A og O for for at at et byggeri skal fungere. Vi hjælper dig med at sikre dig elektrisk strøm til udstyret korrekt.

Brandsikring

Hvis ulykken trods alt skulle ske, minimerer du skaderne ved at advare om brand på et tidligt tidspunkt. Vi hjælper dig til at designe og udføre en brugerdefineret brandsikkerhed i henhold til din bygnings behov.

Energioptimering

Der er mange måder at spare energi på. Vi hjælper dig med at komme med forslag til besparelser for eksempel belysning med sensorer og ventilatorstyring osv.

Hvad er IBI? Intelligente bygnings installationer

Et IBI anlæg vil kunne bruges til at styre forskellige ting i en bygning. Så som belysning ude og inde, et varmeanlæg, ventilation, overvågning og alarm osv. Det findes mange varanter på markedet idag bland andet, som f.eks. Smarthouse, Zensehome og IHC. IHC står for intelligent house control.
Et ting et IBI-anlæg kan klare er at der automatisk tænder lyset udenfor, når det bliver mørkt om aftenen. Eller hvis en indbrudstyv eller en medborger nærmer sig boligen. IBI-anlægget styres af sensorer, der reagerer på, mængden af mørke/lys, eller på varme og bevægelser fra liv, der kommer i kontakt med sensoren.

Norh elektriker Vanløse; hvonår kan det være brugbart med IBI eller IHC?

Norh elektriker Vanløse kan hjælpe dig med at få rådgivning omkring intelligente el installationer, både IBI og IHC, hvis du er i København. Intelligente el -installationer kan være smart når du har har børn. Et eksempel er; vågelys i gangen eller teenagere i hjemmet de ikke er særligt gode på at slukke efter sig. Her kan tænd/sluk anordninger være en løsning mener Norh elektriker Vanløse.

Med IHC, IBI eller anden intelligent el installation løsning installeret af Norh elektriker Vanløse får du markedets mest fleksible løsning. Og du får det lige så som du vil have det. Norh elektriker Vanløse går meget op i behov analyse. Og vi ønsker at vores kunder får den løsning de vil være glade for i mange år femover. 

Vi bruger og af gennemprøvet teknik. Og kan udarbejde små løsninger i enkelte værelse og tilbyde komplette system. Der IBI og IHC styrer alle funktioner som lys, overvågning varme, vand- og indbrudsalarm. Norh elektriker Vanløse lader det være op til dig og dit budget. Og vi tilbyder ovenstående løsninger til alle i Storkøbenhavn.

Hvad er IBI, smart-home og IHC for noget? Norh elektriker Vanløse giver svar her;

Som beskrevet oven styres smart-home, IBI og IHC, intelligente el installationer af sensorer og følere det læser forskellige ting. Nogle eksempel på hvad de kan er;

 • Slukke alt lys i bygningen gennem en knap på en gang.
  lyset på badværelset, tændes når du går ind og slukkes når du går ud
 • Varierende lys sætninger i bygningen, du han have en lys sætning om natten, og en om dagen.
 • Forebygge indbrud gennem at variere lysene når du er afsted.
 • Ventilationen og varme automatisk styres efter om du er hjemme eller luftens fugtighed grad.
 

Alt dette giver dig komfort, sikkerhed, fleksibilitet og findes oveni med god brugervenlighed. Det er primært dette der er tanken bag IHC, IBI og smart-house. Så at du kan tilpasse dit hjem eller dine lokaler i henhold til familiens eller virksomhedens ønsker og behov. De IBI-anlæg og IHC-anlæg, du kan købe til dine bygninger, er typisk sammensat som pakkeløsninger. Der du beslutter hvad du vil have med og hvor du får en række muligheder. Norh elektriker Vanløse vil gerne være med dig og vise frem dine muligheder.

IBI-anlæg, IHC-anlæg og smart-home installation og indkøb af autoriseret elinstallatør.

Er det kun fordele med intelligente hjem så so IBI, smart-home og IHC?

Vi hos Norh elektriker Vanløse ved at det findes både fordele og ulemper med dette lige so med alt andet. I praktikken så behøver du dog ikke at være tekniknørd for at få meget ud af et IHC-anlæg, smart-home eller IBI- anlæg. Men for at være ærlig, hvis du vil og kommer til at udnytte mulighederne fuldt ud, kræver det oftest en vis interesse for teknik. Og lyst at læse og sætte sig ind i mulighederne.

Dine fordele ved et IHC-anlæg, Smart-home og IBI-anlæg.

 • Et IBI-anlæg, IHC-anlæg og smart home, giver større sikkerhed mod det man ønsker at sikre sig mod f.ek.s indbrud, brand, og vandskader.
 • Du kan på sigt spare penge udgifter til elselskaber og varme, fordi du med intelligente el installationer bedre kan tilpasse forbruget
 • Du får mere komfort da du bedre kan tilpasse belysning og varme
 • Du kan programmere belysning og andre el installationer efter dine valg.
 • Et IBI-anlæg, IHC-anlæg og smart-home kan gøre din bolig mere værdifuld og attraktiv, hvis du i fremtiden skal sælge.

Norh elektriker Vanløse, ulemper med intelligente el installationer;

 • At få et IHC eller IBI-anlæg koster typisk mellem 30 og 50 procent mere end en simpel el installation.
 • Det tager oveni også længere tid at installere intelligente installationer. I hver fald hvis man samlinger med en almindelig el installation.
 • For at opnå succes med dit nye IHC og IBI anlæg samt smart home kræves det af dig; at du sætter dig ind anlægget og lærer hvordan det virker.
 

Vi hos Norh elektriker Vanløse håber er at du lært noget om disse type af installationer. Vi installerer selvfølgelig også almindelig el. Og udfører el installationer til både privat og erhverv i hele Storkøbenhavn.

Hvis du bestiller Norh elektriker Vanløse så kan du forvente et højt service niveau. Og ikke mindst en hurtig betjening ved akutte udkald. Vi er en døgnåben elektriker med døgnservice Og hvis dit ærinde er akut så betyder det at vi giver slip på alt det vi har i vores hænder og kører ud til dig. Selvom vi har fri så kommer vi. Vi hos Norh elektriker Vanløse, ved at det kan have forødende konsekvenser hvis du som tandlæge eller andet efter pludseligt står uden strøm. Hvis det bare skal gå hurtigt så kan du også læse om elektriker i dit lokal område; 

Elektriker Amager; Læs mere her.
Elektriker Nørrebro; Læs mere her.
Elektriker Frederiksberg; Læs mere her.
Elektriker Vesterbro; Læs mere her.

Låsesmed Frederiksberg; Læs mere her.
Låsesmed Amager; Læs mere her. 

Elektriker Vanløse hjælper dig med el-installationer i Storkøbenhavn.
Har Du Spørgsmål?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.