Menu

Betonboring hulboring København

Norh diamantboring og diamantskæring

Betonboring diamantboring og diamantskæring København, Norh klarer hulborings opgaver på hele Sjælland og i Storkøbenhavn med kort ventetid. Norh diamant, beton og -hulboring København udfører diamantskæring og hulboring effektivt og med service i top og præciset mål, når du skal bruge et hul i væggen, loftet eller andre steder.

0
Anbefalinger

Vi klarer ikke bare opgaven som den praktiske produkt det er med det mandskab og værktøj det kræver. Norh hulboring, betonboring & diamantboring København. går nemlig meget op i kundeservice og tilfredse kunder . Derfor holder vi altid det vi lover med aftalte tider og udførsel af arbejdet når det skal laves f.eks. en betonboring København. Blot til info så bruger vi boremaskiner fra Hilti.

0
NORH eksperter

Når det drejer sig om diamantboring kræver det præcision for at opnå det bedste mulige resultat. Norh hulboring & diamantboring København anvender diameter i vores arbejde for at opnå det mest præcise resultater. Derfor kan du være sikker på at du få præcist de hul du vil i den størrelse som du ønsker. Og blot til info til forskel fra fx en traditionel slagbor minimerer diamantboring. Vibrationer som i sidste ende kan forårsage brud på fundamentet.

0
Tilfredse kunder

Norh hulboring & diamantboring København hjælper både private og erhvervskunder. Til at finde den helt rigtige løsning når det kommer til hulboring. Så som teglboring, klinker boring, betonboring København & Sjælland. Vi vejleder og rådgiver dig gerne i forhold til, om diamatboring er den rigtige metode at benytte sig af i det arbejde som du tænkt skal udføres. Fordelen med diamantboring er at selve boren er så pas stærk til at skære igennem alle materialer. Du kan bore huller i hårdt brændt tegl, glas, natursten etc.

Haakon Sigurðsson
Haakon Sigurðsson
19:49 10 Jul 19
Christina Varde
Christina Varde
13:43 15 May 19
Hvis du ønsker at komme i kontakt med en håndværker som holder sit løfte. Så vil jeg meget gerne anbefale Norh. Tydeligt kommunikation og god service samt grundligt udført opgave.
Linnea Eklöf
Linnea Eklöf
11:39 15 May 19
Jeg har brugt Norh til hjælp af fuldt rennovation af kældern til mit huse. Det skulle bland andet bores hul i tegl til spots i kælderens tegl. Jeg fik hjælp med alt installation og det blev rigtigt godt udført og til tiden. Prisen var også rigtigt god i forhold til konkurrenterne. Tak Norh jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sara Niklasson
Sara Niklasson
11:34 15 May 19

Diamantboring, betonboring og hulboring København som en del af VVS

Diamantboring og betonboring København. Man bruger typisk diamantboring og hulboring med specialebor til huller. Der skal indgå som en del af VVS eller el installationer. Man skal eventuelt lave en hulboring til etablering af udluftning til tørretumbler. Eller anden udluftning i bolig og erhvervslokaler. Fx bores det huller i fundamenter for passiv udluftning til kælderrum der mange ganger består af et fugtigt miljø. Norh hulboring, diamantskæring & betonboring København. Anvender diamantboring når der skal fremstiller cirkulære huller i bland andet beton. Tegl eller andre byggematerialer.

Norh diamant og betonboring København assisterer både private og erhvervs kunder

Norh hulboring & diamantboring København hjælper både private og erhvervskunder. Til at finde den helt rigtige løsning når det kommer til hulboring. Så som teglboring, klinker boring, betonboring København & Sjælland. Vi vejleder og rådgiver dig gerne i forhold til, om diamatboring er den rigtige metode at benytte sig af i det arbejde som du tænkt skal udføres. Fordelen med diamantboring er at selve boren er så pas stærk til at skære igennem alle materialer. Du kan bore huller i hårdt brændt tegl, glas, natursten etc. Norh hulboring, diamantskæring & betonboring København. Anvender diamantboring når der skal fremstiller cirkulære huller i bland andet beton. Tegl eller andre byggematerialer.

Vi udfører diamantboring og hulboring i materialer som granit, fliser, tegl, asfalt, mursten m.fl.

Vi på Norh hulboring & diamatboring København har et rigt og bredt udvalg af udstyr og kan derfor også tilbyde vores kunder diamantskæring København omegn. Vi udfører diamaniskæring i samme materialer som vi udfører diamantboring i det vil sige i beton, granit, sten, fliser, asfalt, mursten m.fl. Norh hulboring & diamantboring København er en del af Norh. Som har en policy på 6 års garanti på det mest almindeligste ydelser. Hvis du er interesseret af at vide om din opgave er indenfor vores garanti er det bare at spørge. Norh hulboring, diamantskæring & betonboring København. Anvender diamantboring når der skal fremstiller cirkulære huller i bland andet beton. Tegl eller andre byggematerialer.

betonboring københavn

Fleksibel med tider

Hurtig service og fleksible tider hos Norh hulboring, betonboring & diamantskæring København.Det er måske ikke ofte at man skal bore et hul mit om natten. Men hvis det er at i skal bruge et hul indenfor en vis tidsperiode vil vi oftest kunne løse opgaven indenfor en meget kort tid. Eller i hvert fald indenfor et par dage. Vi vil også kunne udføre opgaven i weekenden hvis det er dem man ønsker.

Norh diamantboring & hulboring København, borer ikke kun huller. Vi er et fleksibelt firma som består at fleksible arbejdskraft. Norh hulboring & diamantboring består af både tømrere og eksperter i diamatboring. Vi udfører alle typer af opgaver, også det mindre for private personer. Er du usikker på om vi kan hjælpe dig med det du går og tænker over. Så er du velkommen at ringe til os og spørge på 22 22 28 68. Norh laver også entreprise i renovation og nybyggeri. Vil du vide mere om det så kan du læse kort om det her Norh Entreprise.

Lønningsorgenterende fagmænd

Tæt dialog med kunder hos Norh Diamant, beton og hulboring København, ønsker du et uforpligtigende snak med os

Anmeldelser fra tilfredse kunder på hele Sjælland er vores bedste reference. Vi tænker på vores arbejde lige som en tandlæge. Vores kunder skal føle sig trygge når det skal laves en ydelse som betonboring københavn. Med hvad der føregår og ikke få nogle ubehaglige overraskelser og blive. Vi informerer derfor hele tiden kontinuerligt og holder en tæt dialog. Norh diamantboring, betonboring & hulboring København er en del af Norh. Som er et af Danmarks mest anbefalede håndværker firma på Facebook og Google. Ros og gode anmeldelser kommer ikke af sig selv. Det er vores tidligere kunder som vi udført et godt og grundigt arbejde for tidligere. Det er ikke en arbejdsmåde vi tænkt stoppe med. Vi ønsker nemlig at dig som kunde hos os. Vil føle at du trygt at sætte din lid til os når du vil have et håndværkermissægt arbejde udført hos Norh. Uanset om du skal bruge os til diamantboring eller installation af f.eks. spots.

BLIV KONTAKTET AF NORH