Søg
Close this search box.

Hulboring København

Hul og diamantboring København

Norh diamantboring og diamantskæring
-udfører hulboring og -skæringopgaver  i hele Storkøbenhavn Kontakte os her for tilbud på din opgave.  Vi udfører både mindre opgaver til private og større til erhverv.

betonboring og diamantboring København

Hulboring København

Til både privat og erhverv

Vi udfører alle opgaver inden for hulboring, og vi borer huller i alle typer af materialer, fx tegl, beton, sten, fliser og klinker. Norh hulboring, betonboring & diamantboring København går nemlig meget op i kundeservice og tilfredse kunder . Derfor holder vi altid, hvad vi lover ift. aftalte tider og priser. Til info bruger vi boremaskiner fra Hilti.
Når det drejer sig om diamantboring, kræver det præcision for at opnå det bedste resultat. Norh hulboring & diamantboring København anvender diameter i vores arbejde for at opnå det mest præcise resultater. Derfor kan du være sikker på at få præcist de huller, du ønsker. Til info er der her stor forskel fra f.eks. et traditionelt slagbor, som ved vibrationer kan forårsage brud på fundamentet. Diamantboring minimerer risikoen for disse. 

Vi kan klare akutte hulboringer i Købehavn næstkommende dag

Det er meget forskellig . hos Norh kan i få både fast pris eller timepris per medarbejder

Ja det har, hvis du skal have meget lavet kan vi give rabat

Det er meget forskellige. At bore et hul i f.eks. tegl kan tage op til en hel dag

Har i Spørgsmål?

Support 24/7

Diamantboring København

I de diameter som du skal bruge

Diamantboring København

Norh hulboring & diamantboring København hjælper både private og erhvervskunder til at finde den helt rigtige løsning, når det kommer til hulboring, herunder teglboring, klinke boring og betonboring. Vi vejleder og rådgiver dig gerne i forhold til, om diamantboring er den rigtige metode at benytte sig af i det arbejde, som du ønsker skal udføres. Fordelen med diamantboring er at selve boret er egnet til at skære igennem alle materialer. 

Du kan bore huller i hårdt brændt tegl, glas, natursten etc.
Diamantboring, betonboring og hulboring København som en del af VVS
Diamantboring og betonboring København. Man bruger typisk diamantboring og hulboring med specialebor til huller. Der skal indgå som en del af VVS eller el installationer. Man skal eventuelt lave en hulboring til etablering af udluftning til tørretumbler. Eller anden udluftning i bolig og erhvervslokaler. Fx bores det huller i fundamenter for passiv udluftning til kælderrum der mange ganger består af et fugtigt miljø. Norh hulboring, diamantskæring & betonboring København. Anvender diamantboring når der skal fremstiller cirkulære huller i bland andet beton. Tegl eller andre byggematerialer.

Norh diamant og betonboring København assisterer både private og erhvervs kunder

Norh hulboring & diamantboring København hjælper både private og erhvervskunder. Til at finde den helt rigtige løsning når det kommer til hulboring. Så som teglboring, klinker boring, betonboring København & Sjælland. Vi vejleder og rådgiver dig gerne i forhold til, om diamatboring er den rigtige metode at benytte sig af i det arbejde som du tænkt skal udføres. Fordelen med diamantboring er at selve boren er så pas stærk til at skære igennem alle materialer. Du kan bore huller i hårdt brændt tegl, glas, natursten etc. Norh hulboring, diamantskæring & betonboring København. Anvender diamantboring når der skal fremstiller cirkulære huller i bland andet beton. Tegl eller andre byggematerialer.

Vi udfører diamantboring og hulboring i materialer som granit, fliser, tegl, asfalt, mursten m.fl.

Vi på Norh hulboring & diamatboring København har et rigt og bredt udvalg af udstyr og kan derfor også tilbyde vores kunder diamantskæring København omegn. Vi udfører diamaniskæring i samme materialer som vi udfører diamantboring i det vil sige i beton, granit, sten, fliser, asfalt, mursten m.fl. Norh hulboring & diamantboring København er en del af Norh. Som har en policy på 6 års garanti på det mest almindeligste ydelser. Hvis du er interesseret af at vide om din opgave er indenfor vores garanti er det bare at spørge. Norh hulboring, diamantskæring & betonboring København. Anvender diamantboring når der skal fremstiller cirkulære huller i bland andet beton. Tegl eller andre byggematerialer.

Betonboring København  med fleksible tider

Hurtig service og fleksible tider hos Norh hulboring, betonboring & diamantskæring København.Det er måske ikke ofte at man skal bore et hul mit om natten. Men hvis det er at i skal bruge et hul indenfor en vis tidsperiode vil vi oftest kunne løse opgaven indenfor en meget kort tid. Eller i hvert fald indenfor et par dage. Vi vil også kunne udføre opgaven i weekenden hvis det er dem man ønsker.

Norh diamantboring & hulboring København, borer ikke kun huller. Vi er et fleksibelt firma som består af fleksible håndværkere

Norh hulboring & diamantboring består af både tømrere og eksperter i diamantboring. Vi udfører alle typer af opgaver, også det mindre for private personer. Er du usikker på om vi kan hjælpe dig med det du går og tænker over. Så er du velkommen at ringe til os og spørge på 22 22 28 68. Norh laver også entreprise i renovation og nybyggeri. Vil du vide mere om det så kan du læse kort om det her Norh Entreprise.

Løsning orienterende Håndværkere

Tæt dialog med kunder hos Norh Diamant, beton og hulboring København, ønsker du et uforpligtigende snak med os
Anmeldelser fra tilfredse kunder på hele Sjælland er vores bedste reference. Vi tænker på vores arbejde lige som en tandlæge. Vores kunder skal føle sig trygge når det skal laves en ydelse som betonboring københavn. 

Med hvad der foregår og ikke få nogle ubehagelige overraskelser og blive. Vi informerer derfor hele tiden kontinuerligt og holder en tæt dialog. Norh diamantboring, betonboring & hulboring København er en del af Norh. Som er et af Danmarks mest anbefalede håndværker firma på Facebook og Google. Ros og gode anmeldelser kommer ikke af sig selv. Det er vores tidligere kunder som vi udført et godt og grundigt arbejde for tidligere. Det er ikke en arbejdsmåde vi tænkt stoppe med. Vi ønsker nemlig at dig som kunde hos os. Vil føle at du trygt at sætte din lid til os når du vil have et håndværkermissægt arbejde udført hos Norh. Uanset om du skal bruge os til diamantboring eller installation af f.eks. spots. Se elektriker Frederiksberg her.

Betonboring & diamantskæring
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.