Søg
Close this search box.

Skadeservice akut vandskade København og Nordsjælland

Skadeservice vandskade København og Nordsjælland

Har du fået en akut vandskade og har brug for akut skadeservice vandskade i København eller Nordsjælland?

Selv de mindste utætheder kan skabe store gener og problemer i dit hjem. Udover at dryppende vandhaner er en unødvendig udgift, kan vand, der løber ud på gulvet, give permanente fugtskader. Har du problemer, eller ønsker du blot at undgå fremtidige vanskader – kontakt os.

Hvis du er ramt af en større akut vandskade København eller Nordsjælland

Det første, du skal gøre, er lige så logisk, som det lyder: Luk for vandet på hoved-vandhanen i bygningen eller i din lejlighed. Hvis du bemærker, at vandskaden kommer fra vandpumpen, skal du slukke for strømmen til vandpumpen. Kontakt efterfølgende skadeservice vandskade akut, du kan ringe til os 24 timer i døgnet Vi kommer ud så hurtigt vi kan. Det er prioriterede sager hos os.

I denne video kan du få nogle tips vedrørende en akut vandskade. 

Afspil video om Skadeservice vandskade København og Nordsjælland

Skadeservice vandskade døgnvagt – hurtigt på stedet

Vores akutte skadeservice vandskade er på vagt døgnet rundt, året rundt i alle kommuner i region hovedstaden, uanset hvor du bor. Vores installatører rykker ud for at løse dine problemer som kræver akut skadeservice vandskade. Vores biler er godt udstyret med de værktøjer og dele, der er nødvendige for at løse alle nødsituationer. Du kan føle dig tryg, når du ringer til os hos Norh. 

Problemer som vores akutte skadeservice vandskade løser er vandskade loft, gulv, vægge, vand i elinstallationer eller andre problemer, som skal afhjælpes med det samme af en skadeservice med fokus på vandskader. 

Uanset tidspunkt på dagen kan du ringe til vores døgnvagt for hurtig hjælp til akutte behov af skadeservice vandskade København og Nordsjælland. Ring efter professionel hjælp til akut vand skade nu. 

Skadeservice vandskade lejlighed eller huse?

Når et vandrør går i stykker, er det vigtigt at fikse utætheden hurtigt. En akut vandskade kan være en dyr affære og forårsage store skader, hvis man ikke hurtigt løser problemerne. En skadeservice entreprenør nær dig kan hurtigt hjælpe, vi kører i hele København og Nordsjælland.

Nogle almindelige område som vi tilbyder akut skadeservice vandskade;

– Amager
– Frederiksberg
– Nørrebro
– Østerbro
– Vesterbro
– Gentofte
– Lyngby
– Farum
– Hillerød
– Hvidovre
– Glostrup

For os er de uvigtigt om du søger skadeservice vandskade Amager eller hvis du har brug for vandskadeservice Gentofte. Vi dækker alle områder på Sjælland. Ring os nu på tlf. 22 22 28 68, vi ser frem til at hjælpe dig!

Få akut skadeservice vandskade København og Nordsjælland - Vi løser alt fra A til B, låsesmed, elektriker, tømrer, murer VVS, forsikringssager...

Hvis du har mistanke om akut vandskade udendørs

 1. Kontakt os på telefon +45 22 22 28 68 vi svarer hele døgnet. Vores teknikere kan afgøre hvor placeringen af vandskaden er opstået og om nødvendigt slukke for indgående vand.
 2. Kontakt din kommune eller en anden grundejere for at få en gravetilladelse til den del af grunden, der ligger uden for grundgrænsen, i nærheden af vandskaden. Du kan få fat i Københavns kommune her. De kan normalt give en mundtlig godkendelse, som så suppleres med en skriftlig ansøgning.
 3. Og så skal vandskadens udbedres.

Akut vandskade skadeservice indendørs sådan gør du

 1. Luk alle haner (f.eks. vandhaner, brusere, opvaskemaskine og vaskemaskine) og lyt til vandmåleren. Hvis der høres en hvæsende lyd, kan der være en utæthed i ejendommen.
 2. Har du en mekanisk analog vandmåler (oftest lavet af blåmetal) kan du se om målerens tandhjul begynder at snurre når du åbner afspærringsventilen, det tyder også på en lækage.
 3. Har du en digital vandmåler (den er af plast med blå rund ring), kan du se fejlmeddelelsen i displayet (som regel)
 4. Tjek alle dine vandhaner, toiletter, vandvarmere og andre vandtilslutninger, før du kontakter os til skadeservice vandskade.
 5. Hvis hvæselyden ikke stopper, når du lukker afspærringsventilen, betyder det, at der kan være en lækage før vandmåleren.
 6. Ring os på tlf. +4522222868
 

Så mange kubikmeter vand vil der være om året, hvis du har en utæthed så stor som:

 • En sytråd, Ø 0,3 mm, så drypper din hane hele tiden (tæt dryp) – Denne lækage svarer til omkring 40 kubikmeter vand om året.
 • En lidt grovere synål Ø 0,9 mm, den er som en tynd vandstråle. Denne lækage svarer til cirka 350 kubikmeter vand om året.
 • En tændstik, Ø 2,7 mm, det handler om den stråle, der er, når du skyller dit opvask. Denne lækage svarer til cirka 3.500 kubikmeter vand om året.
 • En blyant, Ø 8,7 mm, det er lidt ligesom et badekarsfyld. Denne lækage svarer til cirka 35.000 kubikmeter vand om året.
 • Et mønt Ø 27,5 mm, det er en skyl fra en brandhane. Denne lækage svarer til cirka 350.000 kubikmeter vand om året.

Købe eller leje affugte ved akut vandskade?

Hyppighed dvs. hvor længe du skal bruge affugteren er en overvejelse, når man skal afgøre, om man skal købe eller leje affugtere. Oversvømmede boliger, utætte rør og fugtige kældre nyder godt af funktionerne fra en affugter, uanset om de er en lejet eller købt selvfølgelig. Bestem den efterspørgsel, du planlægger at stille på din affugter. 

Hvis du rydder op efter en akut vandskade, har du brug for ydelser fra de store og mere kraftfulde affugtere, som oftest er til industriel brug. Disse enheder koster meget mere end de mindre enheder. Medmindre du lider af hyppige akutte vandskader og ofte får brug for skadeservice vandskade, er det ikke omkostningseffektivt at eje en stor affugtere. Så er det bedst at leje en enhed fra os af.

Når du træffer din beslutning om du skal leje eller købe affugter til vandskade service, skal du indse, at alle typer affugtere kræver regelmæssig vedligeholdelse. Hvis du vælger at købe en enhed, skal du læse vedligeholdelsesvejledningen og servicere delene regelmæssigt. Du skal være villig til at holde kølemiddelmodellernes spoler fri for frostopbygning, ellers risikerer du at ødelægge din enhed. 

Kraftfulde affugtere som du kan leje hos os ved skadeservice vandskade er pålidelige og kræver ofte mindre vedligeholdelse. Elektronik og blæsere i store enheder kræver dog hænder fra dygtige teknikere. Udskiftningsdelene og filtrene er dyrere på disse enheder og egner sig bedre som lejeenheder. Store enheder, der flytter meget vand ud af et område, har også potentiale til at dumpe store mængder vand i området i tilfælde af funktionsfejl. Vil du gerne vide mere? Kontakt os for skadeservice vandskade i din lokale bydel i København, som sagt vi dækker alle områder fra Amager til Lyngby. 

3 reaktioner

 1. Hej og tak for god artikel, vi står selv i en vandskade med affugtere i gang. Vi har nogle elinstallationer som måske bør udskiftes. Har i tid til at kigge på dem?

  1. Hej Susie

   Tusind tak for din besked, vi kigger meget gerne på dine elinstationer for at vurdere om de bør udskiftes efter jeres vandskade. Send og gerne en mail til; info@norh.eu og vedhæft billeder, så er de nemmere for os at vurdere omfanget.

   Dbh
   Nicolai, Norh Entreprise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis rådgivning via telefon

Få tilbud på akut skadeservice vandskade og bestil hjælp nu

Kontakt os hvis du har brug for tilbud eller hjælp med et akut problem i København eller Nordsjælland 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.