Søg
Close this search box.

Lej affugter København og Nordsjælland – Akut hjælp vandskade loft, gulv og væg

Lej affugter - Service til akut vandskade loft, gulv og væg
Lej affugter - Service til akut vandskade loft, gulv og væg

Lej affugter inklusive akut vandskadeservice København og omegn.

Det er meget overkommeligt at bruge en affugter. Hvis du sammenligner omkostningerne ved at leje en affugter med, hvad det koster at lave opvarmning og ventilation i et rum, kan du spare mange tusinde kroner. Det er heller ikke lige meget, hvor stor pladsen er. Vi har affugtere, der kan klare de fleste arealer og rum.

Lej en affugter
Hos Norh udlejer vi affugtere af forskellig varianter. Kontakt os og fortæl os om dine behov, så hjælper vi dig! Vi kan også hjælpe akut, hvis du har brug for akut vandskadeservice i København og Nordsjælland, vi tilbyder udlejning af affugtere i alle Københavns område, lej affugter hos os hvis du f.eks. bor;

– Lej affugter Amager, Dragør, Kastrup og omegn. 
– Lej affugter Frederiksberg, Vesterbro, Valby og omegn.
– Lej affugter Nørrebro, Nordvest og omegn.
– Lej affugter Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og omegn.
– Lej affugter Østerbro, Hellerup og omegn.

Hjælp til fugtskader og vandskader loft, gulv og vægge

Vi giver dig hjælp til fugtskader. Fortæl os, hvad der skete, og vi vil løse problemerne for dig! Lej affugter og løs problemer med vandskade i loft, vandskade i tag og vandskade i vægge. 

Få styr på fugtproblemerne – og vandskader ved at leje en affugter

Når du bruger en affugter, får du et energirigtigt alternativ til opvarmning og udluftning af varme og fugt. Ved at leje en affugter gennem os får du en omkostningseffektiv måde at afhjælpe og forebygge fugt- og vandskader på. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige affugter vad alle formerer for vandskader i tag, loft og vægge. 

Har du en vandskade du gerne vil af med og ved ikke hvilken model af affugter der ville passe til dig? Velkommen til at høre fra dig, så forklarer vi forskellen på de affugtere vi har. Ud fra dine behov finder vi den rigtige affugter og giver dig et prisforslag på leje af en affugter hos os. Kontakt os i dag!

Forskellige typer affugtere

Vores affugtere fås i forskellige varianter og de har alle forskellige typer funktioner. Læs mere nedenfor om de forskellige typer affugtere, som du kan leje gennem os.

Lej varmemåtte affugter

En af de forskellige affugtere, vi tilbyder, er en varmemåtte. Hvis konstruktionen, der skal affugtes, er af beton eller mursten, er varmemåtten rigtig god som et supplement til andre affugtere. Tæppet er fladt og kan lægges på gulvet eller på en hylde. Den fungerer også at sætte under for eksempel et køkkenskab. Derudover lyder varmemåtten slet ikke.

Lej kondensat affugter

En kondensaffugter giver en masse energi tilbage i form af varme. Det er nemt at styre affugteren, og den er desuden meget energieffektiv. Den samme luft cirkulerer hele tiden og denne affugter passer godt i tørrerum eller hvor der er placeret større bassiner. Den virker hurtigt og kan klare selv meget fugtige omgivelser.

Ulempen ved denne type affugter er, at den fylder lidt mere og den lyder også lidt mere.

Lej affugter til vandskade loft, gulv og vægge

Den varme luft får vandet til at fordampe og luften der kommer ud af rummet er varm og lidt våd. Det betyder, at affugteren ikke gør luften for tør. Kontakt os og lej affugter akut, til akut vandskade København og Nordsjælland. 
Har du spørgsmål til leje af affugter, fugtskader eller hvordan vi arbejder, er du hjertelig velkommen til at kontakte Norh. Så får du hurtige svar på spørgsmål og også mulighed for at leje en affugter. Norh er en elektriker og byggeentreprise i København. 

Lej affugter København & Nordsjælland - Akut hjælp til vandskade tag, loft & væg - Døgnvagt vandskadeservice - udlejning affugter lejlighed & huse

Lej affugter pris, få gratis tilbud på at leje affugter

Uanset om du ønsker at leje en affugter, eller om du har fået en akut vandskade f.eks. vandskade vægge, tag og loft, kan du anmode et tilbud hos os. Så ved du, hvilken pris du kan forvente at betale.

Tilbuddet specificerer alle omkostninger og med andre ord ved du præcis, hvad du betaler for. Glem ikke, at din forsikring mange gange dækker hele eller dele af beløbet, ved akut opstået vandskade. 

Hvad skal vi vide, når du lejer affugter hos os

I normale tilfælde kan vi vende tilbage med et tilbud indenfor 24 timer, men vi skal vide lidt om arbejdet. Er det et badeværelse eller andet rum, der skal affugtes, eller er de tale om et rum som allarede er fugtskadet?

Vi skal også vide, hvor stort området der er berørt. Mange gange kan vi også have behov for at besigtige skaden, før vi kan give et præcist tilbud på leje af affuger. Det skyldes ganske enkelt, at fugtindholdet kan være ekstremt højt, eller skadens omfang er svært at fastslå uden en mere omhyggelig undersøgelse.

Læs mere: Lej affugter hos Lej Håndværker (vores samarbejdspartner). 

Lej affugter til akut vandskade

Hos Norh har flere års erfaring med at arbejde med akut skadeservice. Vi påtager os alle typer opgaver, der har med akut vandskade, uanset hvor store eller små de er. Vi er en autoriseret elektriker og elinstallatørvirksomhed og låsesmed, så vi kan hjælpe med mange fagområder på samtid. 

Vi ønsker altid, at du som kunde er tilfreds, både i den tid vi arbejder sammen med dig, men også når arbejdet er afsluttet. Derfor sørger vi altid for at opretholde en god kommunikation med dig, indtil dine problemer med vandskade er løst. Vi kan også hjælpe dig med dialogen med forsikringsselskabet. 

Kontakt os for montering og afhentning ved leje af vores affugtere

Ønsker du at leje en affugter, sørger vi også for, at du får en affugter, der virkelig opfylder dine behov. Det er yderst vigtigt, at en affugtning udføres korrekt, så der ikke opstår skader. Vi sikrer derfor, at alle vores medarbejdere har en solid uddannelse indenfor deres områder.

For at du skal føle dig helt tryg, sørger vi også for, at alle de måleinstrumenter og værktøjer, vi bruger, er i god stand og holder en høj kvalitet. Det betyder, at du aldrig behøver at være i tvivl om, hvorvidt vores måleresultater er korrekte eller ej.

Efter du har fået hjælp til fugtskader placerer vi også måleinstrumenter i rummet for at kunne måle fugtindholdet. Det betyder, at rummet er helt tørt, når renoveringen påbegyndes. Kontakt os her for pris på lej affugter

3 reaktioner

 1. Hej vi er blevet ramt af fugt og ønsker derfor at leje en affugter, hvad koster det med både montering og afhentning? Jeg sender også en mail.

  Tusind tak på forhånd.

  Frederik

  1. Hej Frederik

   Mange tak for din kommentar og din mail 🙂 Jeg håber at mit svar pr. mail var tilfredstillende. Er der flere spørgsmål omkring leje af affugter, så kontakt os endelig igen.

   Dbh
   Nicolai.

  2. Hej Frederik

   Vi har sendt pris på affugter udlejning både med og uden montering. Samt vores pris for hjælp til akut vandskade renovering.

   Dbh
   Nicolai, Norh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis rådgivning via telefon

Tilbud lej affugter

Kontakt os hvis du har brug for mere rådgivning eller hjælp vedrørende; Lej affugter København og Nordsjælland – Akut hjælp vandskade tag, loft og væg

Har du brug for en elektriker i en lokal bydel i København eller i Nordsjælland? Klik her og læs mere:

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.