Elektriker Lyngby

Døgnåben Elektriker Kongens Lyngby

Søger du en kvalitets-bevist elektriker Kongens Lyngby som har fokus på service & faglig kvalitet? Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet. Vi hjælper dig uanset om det er et ærende af akut karaktær. Eller om du skal have fat i en elektriker til en klassik el installation.

Vi er her for at hjælpe

Norh elektriker Lyngby døgnåbent 24/7

Hvis du vil have en flittig, kvalitet bevist og engageret elektriker med autorisation? Så har du kommet det rette sted. Alle ved at det findes adskillige elektriker på Sjælland. Men Norh elektriker Lyngby udfører opgaver til er fair pris og i hele Stor København. Vi har autoriseret elinstallatør ansat på fuldtid. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde.
Norh elektriker Lyngby hjælper dig. Elektriker Taastrup, Lyngby og andre forstæder
Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24h

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen

Norh elektriker Lyngby, om hvordan du kan tjekke Automatiske sikringer;

  1. Gå i gang med at slukke for alle dine afbrydere og stikkontakter i de dele af huset, der er blevet ramt.
  2. Hvis det er nogle af stikkontakterne som kan slukkes, skal genstandene som sidder i tages ud af kontakten.
  3. Hvis sikringen ikke springer, efter du har tændt, kan du tænde for afbrydere og stikkontakter igen – én af gangen.
  4. Er tilfældet så at sikringen springer igen og igen, når du tænder for en bestemt genstand, har du i hvert fald med en stor sandsynlighed fundet fejen/fejlkilden. Det kan være så at brugsgenstanden er defekt.

Bredt udvalg af el-ydelser

Elektriker Services Lyngby Og Nord Sjælland
Montering af hvidevarer
Søger du en elektriker til at installere din nye komfur eller vaskemaskine? Vi udfører montering af diverse køkkenmaskiner. Vi har tid når det passer dig.

Norh elektriker Lyngby laver klassiske boliginstallationer

Ekstra/nyt udtag
Vi udfører montering af lyskilder og nye stik Norh elektriker Lyngby bruger her en autoriseret elinstallatør til at udføre mere komplicerede og omfattende opgaver.

Byggerier og ny el i Kongens Lyngby hos Norh Elektriker Lyngby

Nyt el – Skal du bruge hjælp til at blive af med gamle stofledninger? Norh el firma Lyngby kan lave nyt el til en fair pris. Vi har tid nu. Kontakt os for et nemt tilbud.

Elektriker Kongens Lyngby om vores  priser

Hvis du bestiller og får et elektrikertilbud af Norh elektrikerfirma Lyngby. Så vil det ikke være nogen tvivl er om hvad du får udført og hvad det vil koste. Norh elektriker Lyngby leverer altid kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser til tiden. Hvis du som er privatperson som bestiller en ydelse. Indhent et hurtigt tilbud her eller læs om vores elektriker priser i Lyngby og i København.

Norh Elektriker Lyngby Vores Autorisation

Når man arbejder med el er sikkerheds alt af gørende. Hvis man håndterer el forkert kan det have førødende konsekvenser. Og i værste tilfælde lede til dødfald. Derfor er det så vigtigt at sikkerheden er i orden. Vores autorisation er din sikkerhed.

Hvad vi går op i
Skal du bruge en elektriker i Lyngby? Norh elektriker Lyngby, er en elektriker som kommer som aftalt og yder højt fagligt og kvalitetsmæssigt arbejde.
Vi går bland andet meget op i;

Fleksibel elektriker

Vi kommer når det passer dig bedst. Vi er ikke dyrere hvis det er om fx eftermiddagen opgaven skal løses. Norh el-firma Lyngby er altid åben. Vi hjælper dig når strømmer er gået og det er akut.

Fair priser. Norh Elektriker Lyngby har gode priser og laver altid tilbud gratis.

Med erfaring. Elektriker Lyngby har i alt 35 års erfaring af elarbejde.

Miljøet. Vi tænker fremad.Derfor er vores miljøpolitik den at vi genbruger og arbejder for mindste energiforbrug,

Tid. Er det akut så bestræber vi at være hos dig indenfor 30 minutter i Stor København.

Norh elektriker Lyngby placerer overvågning hos kunde.

Lang erfaring hos Norh elektriker Lynby i Kongen Lynby

Norh elektrikerfirma Lyngby, din lokale elektriker i Kongens Lyngby 

Norh elektriker Lyngby er en del ud af sikkerhed selskabet Norh. Norh består af en rækkefølge af håndværker i København og i bland andet trekatområdet (Jylland). Norh laver alt muligt indenfor branchen, vi har primært specialiseret sig indenfor sikring og elektriker då det har været en meget høj efterspørgsel. På denne type af ydelser de seneste par år. I kan læse mere om Norh i Nordsjælland her.

Norh elektriker Lyngby, her startede vores firma

Norh startede med en enkelte butik i København. Men har de sidste par år ekspanderet hurtig med flere og flere butikker/værksteder i Storkøbenhavn. Norh elektriker Lyngby er en seriøs elektriker virksomhed. Som kun anvender dygtige og faguddannede special elektrikere. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation.

Vores team hos Norh elektriker Lyngby

Norh elektriker Lyngby går meget op i personalepleje og i kundepleje. Vi alle kender hindenden og vi forstår at om man skal være med i den hårde konkurrence på markedet, så gælder det om at yde god service og tilbyde moderne løsninger af bedste kvalitet. 

Hos os tæller elle medarbejder, opgaver og kunde lige så meget! Norh sammenarbejder også med tømrer, maler, murer og låsesmed i Lyngby. Vi går meget op i et godt sammenarbejde på kryds og tværs indenfor forskellige fagområde. Og mange af vores medarbejder ønskede en tur til Mont Blanc sidste sommer. Her fik alle fri for at bestige bjerget og nyde dens smukke natur. I må gerne se vores video her.

Elektriker døgnvagt Lyngby

Skal du bruge en autoriseret elektriker i Kongens Lyngby akut eller en elektriker døgnvagt? Hvis din strøm af nogen anledning skulle svigte. Så har vi på Norh elektriker Lyngby akut døgnservice og døgnvagt, vi kan i de fleste til fællen rykke ud med de samme. Prisen på en udrykning varierer og det er tidspunktet på døgnet, om det er i weekenden, lørdag, søndag eller på juleaften eller f.eks. mandag kl 10.00 udrykningen skal ske. Og hvilket omfang opgaven har og hvor lang tid det tager. 

Kontakt Norh elektriker Kongens Lyngby for at få et gratis og u forpligtigende tilbud. Vi har en autoriseret elinstallatør til at udføre opgaver som kræver autorisation. Norh elektriker Lyngby håber på at vi kan være behjælpelige indenfor så kort tid som muligt. Hvis det sket et uheld. Norh  har også et samarbejde med Elektriker Lyngby. Og præcist så meget som vi går op i kvaliteten på vores arbejde går vi op i vores producenters kvalitet. Vi Køber bland andet ind fra Solar, AO, Hikvision og Ajax systems.

Hvad må man selv lave ud af el?

Hvilket el arbejde må du selv udføre. Svaret på dette spørgsmål er indviklet. Då en del opgaver kræver enligt dansk lov at de bliver udført af en autoriseret el installatør. Vi har autoriseret elinstallatør i Kongens Lyngby elektrikerfirma, til at udføre opgaver som kræver autorisation. Mens andre opgaver må du gerne selv udføre. Norh elektriker Nørrebro informerer;

Norh Elektriker Lyngby giver nogle gode råd her;

Norh elektriker Lyngby vil gerne prøve at give dig nogle retningslinjer. På hvad du selv må udføre eller hvad du kommer at have brug for en elinstallatør til arbejdet. Hvid du kommer i tvivl anbefaler vi at du ringer til os på 22 22 28 68, og at ikke tage nogle chancer. Det er kan blive både farligt og dyrt.

Inden du går i gang med el arbejde start altid med at afbryde strømmen i gruppetavlen. I din bolig/lokal, før du går i gang med ”gør det selv” el arbejde. Norh elektriker Lyngby vil advare for at det ikke er nok med at slukke strømmen på afbryderen i værelset. I kan læse mere på Sikkerhedestyrelsen.

  • Udskifte alt man kan se før øjet det vil sige synlige og ikke tekniske dele. Vi taler om bland andet om rammer, tænd & sluk knapper. Som er synlige på dine afbrydere eller dine stikkontakter
  • Skifte ud indendørs afbrydere og stikkontakter. Dog kun de uden jord – altså de stik kontakter med 2 huller.
  • Skifte ud afbrydere til lys dæmpere osv.
  • Trække kabler. Både privat og virksomheder uden autorisation må trække kabler samt ledninger fra kontakter eller fra udtag til lysekilder.
  • Opsætte og ned montere lyskilder & lamper.

Hvad gør man når strømmen svigter?

Norh elektriker “Hvad du kan gøre når strømmen svigter”;
På Norh elektriker Lyngby håber at vores vejledninger Kan være behjælpelige. Strøm og el er en lang teknisk process som er næsten umulig at beskrive kortfattet. Då det findes mange forskellige måden at indhente elektricitet på. Du kan idag få el i Danmark gennem mange forskellige faktorer som f.eks. vand, kol, affald, naturgas og vind.

Vi har samlet lidt info neden på hvad du selv kan gøre og prøve først før du ringer og bestiller en elektriker. Måske kan det spare dig både tid og mange kroner.

Hvid du synes at det lyder kompliceret så er du altid velkommen at ringe til os. Vi tager med glæde i mod dit samtale. Og vil altid prøve at hjælpe.

+45 22 22 28 68


Strømmen er gået, hvad må du endelig selv så gøre?


Hvis strømmen går eller svigter, er der mange forskellige ting, som du selv kan tjekke. Inden du kontakter os for hjælp eller din elforsyning. Fx har dine naboerne strøm? Og hvis de også har mistet sin strøm. Er der højst sandsynligt strømsvigt i et stort område. Er det lys udenfor i gade lygter f.eks.? Så er der absolut højst sandsynligt at strømmen er gået i hele område. I det tilfælde kan i ikke selv få fejlen hjulpet.

Hvis der mangler strøm i kun din bolig og i hele boligen. Tror Norh elektriker Lyngby at det sandsynligvis er fejlstrømsafbryderen som er slået fra.

Tjek derfor om relæet er slået fra. Og hvis det viser at relæet er slået fra, prøv at slå det på igen. Bliver det ved med at slå fra igen, prøve at slukke for alle eksisterende gruppe afbrydere.
Prøv derefter at slå relæet til igen. Virker det ikke.
Slå derefter gruppeafbryderne & dine sikringer til igen prøv en ad gangen. Når relæet igen virker, har du fundet den gruppe med fejl på Hvis der kun mangler strøm i en del af boligen? Er tilfældet at der kun mangler strøm i en del af boligen. Så er der sandsynlig kun en sikring der er slået fra eller smeltet. Hvis smeltesikringer er fejlen gør følgende;

Service bil til elarbejde

Og vi aftaler en pris mundtligt så kan du altid regne med at prisen er inklusive moms. Og materialer og at det der efter ikke kommer noget ekstra på slag som du ikke har været bevist om. Hvis du ønsker at vi udarbejder et skriftligt tilbud fra Norh elektriker Lyngby. Så gør vores elektriker gerne det gratis. Tænk på at et tilbud på f.eks en SMS også er et gældende fast tilbud. Hvis det skal gå hurtigt og dit problem er akut så ville det kunne være en god og effektiv løsning.