Søg
Close this search box.

Elektriker Lyngby

Elektriker Lyngby døgnvagt, vi er dit el firma med lave elektriker priser

Vores elektriker Lyngby er til dig som søger en autoriseret el-installatør eller elektriker Lyngby som står for høj kvalitet og veludført el-arbejde. Norh tilbyder komplette elinstallationer i Kongens Lyngby. Leder du også du en kvalitets-bevist akut døgnvagt elektriker Kongens Lyngby som har fokus på service og faglig kvalitet? Så kan du med fordel hyre os. Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet. Vi hjælper dig uanset om det er et ærende af akut karaktær. Eller om du skal have fat i en elektriker til en almindelig el-installation på tidsbestilling.

Norh elektriker Lyngby døgnvagt 24/7

Hvis du ønsker at bestille en flittig, kvalitetsbevidst og engageret elektriker Lyngby med autorisation til en akut opstået situation? Så er du kommet det rette sted. Alle ved at det findes adskillige el-firmaer på Sjælland. Men Norh elektriker Lyngby udfører opgaver til er fair pris og i hele Storkøbenhavn. Vi har autoriseret elinstallatør ansat på fuldtid og vi består at et engageret hold af elektrikere. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde i dag.

Norh elektriker Lyngby hjælper dig. Elektriker Taastrup, Lyngby og andre forstæder
Har du spørgsmål?

Telesupport 24 timer

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen, ring til Norh Elektriker Lyngby, når det passer dig bedst!

Norh elektriker Lyngby, om hvordan du kan tjekke Automatiske sikringer;

 1. Gå i gang med at slukke for alle dine afbrydere og stikkontakter i de dele af huset, der er blevet ramt.
 2. Hvis det er nogle af stikkontakterne som kan slukkes, skal genstandene som sidder i tages ud af kontakten.
 3. Hvis sikringen ikke springer, efter du har tændt, kan du tænde for afbrydere og stikkontakter igen – én af gangen.
 4. Er tilfældet så at sikringen springer igen og igen, når du tænder for en bestemt genstand, har du i hvert fald med en stor sandsynlighed fundet fejen/fejlkilden. Det kan være så at brugsgenstanden er defekt.

Har du brug for en elektriker i en lokal bydel i København eller i Nordsjælland? Klik her og læs mere:

Stort udvalg af el-ydelser i Lyngby Taasbæk kommune

Elektriker Lyngby og Nordsjælland, montering af hvidevarer og meget mere tilbydes!
Søger du efter en elektriker Lyngby til installation af dit nye komfur eller vaskemaskine? Vi udfører montering af diverse køkkenmaskiner og vi har tid når det passer dig.

Norh elektriker Lyngby laver klassiske boliginstallationer

Ekstra/nyt stikkontakt og el udtag – Vi udfører montering af lyskilder og nye stikkontakter. Norh elektriker Lyngby bruger her en autoriseret elinstallatør til at udføre mere komplicerede og omfattende opgaver, imens vores elektrikere i Lyngby udfører de elinstallationer som er er lige til for vores tekniker. 

Byggerier og nyt el i Kongens Lyngby hos Norh Elektriker Lyngby

Nyt el – Skal du bruge hjælp til at blive af med gamle stofledninger? Norh elektriker firma i Lyngby kan lave nyt el til en fair pris. Vi har tid nu. Kontakt os for et nemt og ufopligtende tilbud. Vi glæder os til at se din opgave 

Elektriker Kongens Lyngby og vores  priser

Hvis du bestiller og får et tilbud af Norh elektriker Lyngby. Så vil det ikke være nogen tvivl er om hvad du får udført og hvad arbejdet vil koste dig. Norh elektriker Lyngby leverer altid kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser, til tiden. Hvis du som er privatperson som bestiller en ydelse. Indhent et hurtigt tilbud her eller læs om vores elektriker priser i Lyngby og i København.

Norh Elektriker Lyngby vores autorisation

Når man arbejder med el er sikkerheds alt af gørende. Hvis man håndterer el forkert kan det have forødende konsekvenser. Og i værste tilfælde lede til dødfald. Derfor er det så vigtigt at sikkerheden er i orden. Vores autorisation er din sikkerhed.

Skal du bruge en elektriker i Lyngby? Norh elektriker Lyngby, er en elektriker som kommer som aftalt og yder højt fagligt og kvalitetsmæssigt arbejde.
Vi går bland andet meget op i;

Fleksibel el-service i Lyngby med døgnvagt

Vi kommer når det passer dig bedst. Vi er ikke dyrere hvis det er om fx eftermiddagen opgaven skal løses, hvis du er ude i god tid. Norh el-firma Lyngby er altid åben. Vi hjælper dig når strømmer er gået og det er akut. Alle dage om året alle tidspunkter på døgnet. 

Fair priser. Norh Elektriker Lyngby har gode priser og laver altid tilbud gratis.

Med erfaring. Elektriker Lyngby har i alt 35 års erfaring af el-arbejde.

Miljøet. Vi tænker fremad. Derfor er vores miljøpolitik den at vi genbruger og arbejder for mindste energiforbrug,

Tid. Er det akut så bestræber vi at være hos dig indenfor 30 minutter i Storkøbenhavn.

Norh elektriker Lyngby monterer overvågning hos kunde.
Norh elektriker Lyngby monterer overvågning hos kunde.

Lang erfaring hos Norh elektriker Lyngby i Kongens Lyngby

Vores elektrikerfirma Lyngby, et din erfarne lokale elektriker Kongens Lyngby 

Norh elektriker Lyngby er en del af sikkerhedsselskabet Norh. Norh består af en rækkefølge af håndværker i København og i bland andet trekatområdet (Jylland). Norh laver alt muligt indenfor branchen, vi har primært specialiseret sig indenfor sikring og elinstallationer, da det har været en meget høj efterspørgsel på denne form af arbejde og denne type af ydelser de seneste par år. I kan læse mere om Norh i Nordsjælland her.

Her startede vores elektriker Lyngby el firma

Norh startede med en enkelte butik i København. Men har de sidste par år ekspanderet hurtig med flere og flere butikker/værksteder i Storkøbenhavn. Norh elektriker Lyngby er en seriøs el-virksomhed. Som kun anvender dygtige og faguddannede special elektrikere i Lyngby. Vi har autoriseret elinstallatør, til at udføre opgaver som kræver autorisation og vi laver kvalitetssikring på alt vores el-arbejde. Det er nemlig et lovkrav.

Teamet hos Norh elektriker Lyngby

Norh elektriker Lyngby går meget op i personalepleje og i kundepleje. Vi alle kender hindenden og vi forstår at om man skal være med i den hårde konkurrence på markedet, så gælder det om at yde god service og tilbyde moderne løsninger af bedste kvalitet. 

Hos os tæller elle medarbejder, opgaver og kunde lige så meget! Norh sammenarbejder også med tømrer, maler, murer og låsesmed i Lyngby. Vi går meget op i et godt sammenarbejde på kryds og tværs indenfor forskellige fagområde. Og mange af vores medarbejder ønskede en tur til Mont Blanc sidste sommer. Her fik alle fri for at bestige bjerget og nyde dens smukke natur. I må gerne se vores video på YouTube.

Elektriker døgnvagt Lyngby akut el-service 24 timer i døgnet

Skal du bruge en autoriseret elektriker i Kongens Lyngby akut eller en elektriker døgnvagt? Hvis din strøm af nogen anledning skulle svigte. Så har vi hos Norh elektriker Lyngby akut døgnservice og døgnvagt el, vi kan i de fleste til fællen rykke ud med de samme. 

Prisen på en udrykning mht. til akut el-service varierer og det er tidspunktet på døgnet, om det er i weekenden, lørdag, søndag eller på juleaften eller f.eks. mandag kl 10.00 udrykningen skal ske. Og hvilket omfang opgaven har og hvor lang tid det tager. 

Kontakt Norh elektriker Kongens Lyngby for at få et gratis og u forpligtigende tilbud. Vi er autoriseret til at udføre opgaver som kræver autorisation. 

Norh elektriker Lyngby håber på at vi kan være behjælpelige indenfor så kort tid som muligt. Hvis det sket et uheld. Norh  har også et samarbejde med Elektriker Lyngby. Og præcist så meget som vi går op i kvaliteten på vores arbejde går vi op i vores producenters kvalitet. Vi Køber bland andet ind fra Solar, AO, Hikvision og Ajax systems.

Hvad må man selv lave ud af el?

Hvilket el arbejde må du selv udføre. Svaret på dette spørgsmål er indviklet. Då en del opgaver kræver enligt dansk lov at de bliver udført af en autoriseret el installatør. Vi har autoriseret elinstallatør i Kongens Lyngby elektrikerfirma, til at udføre opgaver som kræver autorisation. Mens andre opgaver må du gerne selv udføre. Norh elektriker Lyngby informerer;

Norh Elektriker Lyngby giver nogle gode råd her;

Norh elektriker Lyngby vil gerne prøve at give dig nogle retningslinjer. På hvad du selv må udføre eller hvad du kommer at have brug for en elinstallatør til arbejdet. Hvid du kommer i tvivl anbefaler vi at du ringer til os på 22 22 28 68, og at ikke tage nogle chancer. Det er kan blive både farligt og dyrt.

Inden du går i gang med el arbejde start altid med at afbryde strømmen i gruppetavlen. I din bolig/lokal, før du går i gang med ”gør det selv” el arbejde. Norh elektriker Lyngby vil advare for at det ikke er nok med at slukke strømmen på afbryderen i værelset. I kan læse mere på Sikkerhedsstyrelsen.

 • Udskifte alt man kan se før øjet det vil sige synlige og ikke tekniske dele. Vi taler om bland andet om rammer, tænd & sluk knapper. Som er synlige på dine afbrydere eller dine stikkontakter
 • Skifte ud indendørs afbrydere og stikkontakter. Dog kun de uden jord – altså de stik kontakter med 2 huller.
 • Skifte ud afbrydere til lys dæmpere osv.
 • Trække kabler. Både privat og virksomheder uden autorisation må trække kabler samt ledninger fra kontakter eller fra udtag til lysekilder.
 • Opsætte og ned montere lyskilder & lamper.

Hvad gør man når strømmen er gået i Lyngby?

Norh elektriker “Hvad du kan gøre når strømmen er gået”? Hos Norh elektriker Lyngby håber at vores vejledninger kan være behjælpelige. Strøm og el er en lang teknisk proces som er næsten umulig at beskrive kortfattet. Då det findes mange forskellige måden at indhente elektricitet på. Du kan idag få el i Danmark gennem mange forskellige faktorer som f.eks. vand, affald, naturgas og vind.

Vi har samlet lidt info neden på hvad du selv kan gøre og prøve først før du ringer og bestiller en elektriker. Måske kan det spare dig både tid og mange kroner.

Hvid du synes at det lyder kompliceret så er du altid velkommen at ringe til os. Vi tager med glæde i mod dit samtale. Og vil altid prøve at hjælpe. Ring på telefon; 

+45 22 22 28 68

Strømmen er gået, hvad må du endelig selv så gøre før du ringer til en elektriker Lyngby

Hvis strømmen går eller svigter, er der mange forskellige ting, som du selv kan tjekke. Inden du kontakter os for hjælp eller din elforsyning. Fx undersøg om dine naboer har strøm? Og hvis de også har mistet sin strøm. Er der sandsynligt strømsvigt i et større område. Er det lys udenfor i gadelygter? Hvis ikke så er der absolut højst sandsynligt at strømmen er gået i hele området. I det tilfælde kan i ikke selv få fejlen hjulpet af en elektriker i Lyngby.

Hvis der mangler strøm i kun din bolig og i hele boligen

Norh elektriker Lyngby tror så at det sandsynligvis er fejlstrømsafbryderen som er slået fra. Tjek derfor om relæet er slået fra. Og hvis det viser at relæet er slået fra, prøv at slå det på igen. Bliver det ved med at slå fra igen, prøve at slukke for alle eksisterende gruppe afbrydere.
Prøv derefter at slå relæet til igen. 

Virker det ikke?

Slå derefter gruppeafbryderne & dine sikringer til igen prøv en ad gangen. Når relæet igen virker, har du fundet den gruppe med fejl på Hvis der kun mangler strøm i en del af boligen? Er tilfældet at der kun mangler strøm i en del af boligen. Så er der sandsynlig kun en sikring der er slået fra eller smeltet. Prøv at skifte denne og se om det hjælper, hvis ikke så kan du ringe til Norh Elektriker Lyngby. 

Servicebil til el-arbejde er med i priser når du bestiller vores elektriker Lyngby

Om vi aftaler en pris mundtligt så kan du altid regne med at prisen er inklusive moms. Og materialer og at det der efter ikke kommer noget ekstra på slag som du ikke har været bevist om. Hvis du ønsker at vi udarbejder et skriftligt tilbud fra Norh elektriker Lyngby. Så gør vores elektriker gerne det gratis. Tænk på at et tilbud på f.eks. en SMS også er et gældende som fast tilbud. Hvis det skal gå hurtigt og dit problem er akut så ville det kunne være en god og effektiv løsning. Husk altid at spørge om pris, hvis prisen er en vigtig faktor for dig. 

2 reaktioner

 1. Tilbud Duka One montering i Lyngby.
  Hej kan jeres elektriker i Lyngby give pris på montering af Duka One S6PRO?
  Det er i Lyngby kommune og er ret lige til tror jeg.
  Har også brug for at der skal bores hul.

  Mvh Louise Nielsen

  1. Hej Louise!

   Tusind tak for din kommentar, vi kommer i løbet af dagen sende dig en mail.

   Mvh Nicolai, Norh Elektriker Lyngby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.