Søg
Close this search box.

Elektronisk adgangskontrol København

Nemt og sikkert

Elektronisk adgangskontrol København. Med logfiler på systemet kan du også nemt se hvilket tidspunkt der har været åbnet op til jeres serverrum og hvem der har været inde. De nye systemer der er på markedet, giver brugeren fuld kontrol over systemet. Vi køber ind og monterer for både privat og erhverv.

elektronisk adgangskontrol ved elektriker amager

Hvornår og hvorfor?

Elektronisk adgangskontrol København

Hvonår er elektronisk adgangskontrol København muligvis en god idé? Hvis du har meget trafik i dine lokaler og du vil have mere styr på hvem der har adgang til de forskellige rum. Så kan du vælge at få elektronisk adgangskontrol, med det kan du med en kode, chip eller kort give dine medarbejdere mere eller mindre lov til at gå igennem døre. De mest gængse typer giver dig godt overblik over hvem der har adgang og det giver dig nemt mulighed for at ændre i medarbejders adgang. For eksempel hvis du skal give en håndværker adgang til hele bygningen for en uge til at lave noget arbejde.  Læs mere her.

Hvis man har budget til det så er det altid en god idé

Du kan sagtens få sat op ADK til dit private hjem

Det er en smagsag. Til private hjem er en kode til altandøren og chip til indgangen mest almindeligt. 

Ja, vi installerer elektronisk adgangskontrol København til alle, alt fra mindre kontorer og større hoteller

Young housewife pointing at tablet with security system

Hvad muligheder er der?

Elektronisk adgangskontrol København

Hvad findes? For det meste er det i erhvervs sammenhæng at der bliver installeret elektronisk adgangskontrol. Der er mange variationer og prisklasserne hænger sammen med hvad du får for pengene. I toppen er der NOX systemet hvor du har mulighed for at tilføje yderligere sikkerhedssystemer og udvide med antal. Systemer som NOX bliver installeret på offentlige bygninger og i erhvervsbygninger hvor sikkerheden skal være i top. På det private kan adgangskontrol også være en god ide, her har vi små systemer som er ”plug and play”. Hvor du f.eks. får udleveret en chip per person som der har adgang.

Salto system- en batteridrevet billig mulighed, vi fører alle du store brands

Er du interesseret i at installere et adgangs system for din virksomhed eller dit hjem? Så har Norh 2 specialuddannede elektrikere som arbejder dagligt med ADK, elektronisk adgangskontrol. Kontrakt Norh på 22 22 68 28, herfra vil vi kunne gå dybere og informere dig om hvilke forskellige varianter der finder på markedet. Og hvad der skulle kunne være en holdbar og god løsning for dig. Vi har god erfaring med Salto systems.

Et godt eksemper på succé med adgangskontrol København

Skolens service tekniker blev tit forstyrret og ringet op i weekenden, fordi der var nogen, der manglede nøgler til at komme ind på skolen. Han kunde derfor sjælden holde helt fri og blev ofte nød til at køre ind til skolen for at aflever nøgler eller for at låse op. 

Skolens service tekniker blev tit forstyrret og ringet op i weekenden, fordi der var nogen, der manglede nøgler til at komme ind på skolen. Han kunde derfor sjælden holde helt fri og blev ofte nød til at køre ind til skolen for at aflever nøgler eller for at låse op. Skolen besluttede sig til sidst for at lave skolen nøglefri og installere elektronisk adgangskontrol i stedet for.

Skolen valgte “smartair” adgangskontrol, og det er en type af adgangskontrol som er en brugervenlig og kabelfri. En enhed so, monteres på hver dør, og derefter kodes hver enhed, så den ved, hvilke nøglebrikker og kort, der kan åbne døren. Det er nemt at kode nye brikker ind i systemet, og deaktivere de gamle. Derfor bliver det ikke heller de større problem hvis en briks kommer væk. Det er ikke kun blevet nemmere for skolen uden også mere sikkert og har nu altid har styr på hvem der er på skolens område.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.