Søg
Close this search box.

Murer København

Murerfirma København med erfarne murermestre

Vores murer København nyder at arbejde med puds og mursten, og ser på murværk som et håndværk med stor professionalisme. Gennem uddannelse og certificeringer følger vores murer i København den konstante udvikling og forandring inden for byggeteknologi, materialer, love og krav til forskellige konstruktioner.

Murermester og murer København

1 i 3 løsning hos vores murerfirma i København

Hvis du ønsker hjælp af en lokal murer i København eller i Nordsjælland, og på samtid har brug for hjælp af en anden faggruppe, så er vi et meget fleksibelt valg. Vores murer København er en del af Norh, som tilbyder komplette byggeløsninger inklusive hovedentreprenør. 

Murer København | Murerfirma til pudsning, renovering og byg

Vedligeholdelse

Døgnservice

Diamantboring

Malerarbejde

Autolåsesmed

Låsesmed

Medier

El installationer

El-tjek

Tømrer

Elektriker 

Rengøring 

Elinstallatør

Nedrivning

Entreprise

Murer

Murerfirma København som tilbyder alt fra pudsning af murstensvægge, badværelserenovering og flisearbejde. Ring vores murer København i dag.

Nybyggeri med lecablokke

Murværk med lecablokke eller beton er gennemprøvet murermetode til grundmure, kældervægge, ydervægge og indvendige vægge. Lecablock er meget modstandsdygtig over for fugt og frost. En leca-væg har færre omkostninger og kortere udførelsestid sammenlignet med en murstensvæg, hvilket gør denne type vægkonstruktion meget populær, især i byggeri af boliger, skoler og idrætshaller. Lecablokke eller murklodser fås også i form af isolerede blokke, der mest anvendes på ydervægge og kældervægge. Vores murer København, har stor erfaring med at bygge med Lecablokke. 

Mure med mursten

At mure med mursten kræver mere forkundskab end at mure med lecablokke. Vores murer København kan mure murstensvægge som er den ældste konstruktion til skorstene, grundmure, kældervægge, ydervægge og indvendige vægge. Murstensvægge er et meget populært facade materiale selv nu i fortiden. En murstensvæg er en fritstående ydervæg, der forankres med hæfteklammer i den underliggende bærende vægkonstruktion med den fordel at skabe en ventileret vejr beskyttelse for husets ydervægge. Murstensvægge anbefales over terræn og derefter placeres en fugtspærre mellem soklen og murstensvæggen. 

Murer København | Murerfirma til pudsning, renovering og byg

Murstensrenovering

Murstensrenovering og fugning hos vores murer København har til formål at vedligeholde murstensvægge og murstensfacader på ældre bygninger med beskadigede og udvaskede materialer. Murstensrenoveringen som vores murermester København kan udføre består i at udskifte beskadigede mursten med nye, murstensbjælker over åbninger kontrolleres og udskiftes ved behov, eftersyn af revner foretages og eventuelle ekstra revner monteres. Fugningen af vores murer København betyder, at murstensfugen fræses væk til en vis dybde og efterfyldes med ny mørtel. Hvis disse ikke laves, så risikerer murstensfacaden at falde sammen uden varsel. Rigtig mange højhuse fra millionprogrammet er et godt eksempel på ejendomme, der er omfattet af murstensrenovering som vores murer København står for. 

Hovedentreprenør på Sjælland i København

Murer København

Renovering og puds hos vores murerfirma København

Renovering af vægge er et særligt arbejde og forekommer i nogle gamle bygninger.  Restaurering af murstensfacader på kulturejendomme kræver kompetence og kærlighed, vores murer København er erfaren indenfor alle former af murer renoveringer, og kan renovere alt fra pudsende facader til antikke murstensvægge. 

Det er et særligt arbejde at håndtere de gamle klassiske materialer for at genskabe husets oprindelige karakter. I renoveringen indgår ofte murværk med specielle formsten med forskellige dimensioner og udseende. Mange gamle formsten er ikke tilgængelige, så formning, støbning og bejdsning er de eneste muligheder. Det er inspirerende at bidrage til bevarelsen af fine kulturbygninger

 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.