USB stikkontakt montering København

USB stikkontakter montering København

Måske er du træt af udsigten som ovenstående billede viser, hvor de ekstra adapter ødelægger dit hjems minimalistiske stil. Efterhånden som vi tilføjer flere telefoner, tablets, computere, bærbare mediehøjttalere osv. Er vi ved at løbe tør for steder at oplade dem.. Hos Norh Entreprise synes vi ikke at du skal vælge mellem at oplade din telefon eller at have lyset tændt.

Derfor tilbyder vi montering af USB stikkontakt til lave priser fra. 1.800kr inklusive moms. 

Umoderne stikkontakter er standard i dag

De fleste stikkontakter har kun to beholdere til standard tre-stikede stik. Med kun to adgangspunkter som skal rumme alt vores teknik, kreative løsninger som ved at bruge flere stikkontakter eller en strømstik ovenpå hinanden, sætter vores sikkerhed på spil. 

Montering af USB-stikkontrakter i dit hjem giver dig mulighed for at oplade en eller to USB-drevne enheder ved hver USB-stikkontakt, hvilket reducerer risikoen for stød og andre farlige el-situationer og du bliver fri fra det rod, der følger med ekstra ledninger.

USB -stikkontakter oplader også dine enheder hurtigere. Manglende stikkontakter, mange af os tilslutter vores telefoner eller tablets til bærbare computere eller USB -porten på tv’et. Det tager længere tid at nå en fuld batterilevetid på denne måde, da bærbare eller tv -porte har en strøm, der er lig med eller mindre end 500 ampere. Ved at tilslutte din enhed direkte til en stikkontakt med en USB -port, kan du oplade den op til 40 procent hurtigere end at bruge en adapter. USB -porte inkluderer også smartchips, som registrerer strømforbruget for hver enhed og justerer det aktuelle udbytte, så hver oplades så hurtigt som muligt.

Montering af USB stikkontakter hos Norh

Flere ulempe med at have for få stikkontakter er at det er ubelejligt at skulle gå til et andet rum for at kontrollere at f.eks. telefonen er blevet opladet, og en anden ulempe er at stikkontakten kan risikere at overbelaste dine elinstallationer og forårsage brand eller stød.

Så hvorfor vente længere med at få monteret et USB-stikkontakt? Besværlighederne bliver ikke færre med fremtiden.

Hus bare at USB -stikkontakter kun er sikre, hvis de er blevet monteret på den rigtige måde. Monteringen af USB stikkontakt skal derfor kun udføres af en autoriseret elektriker eller elinstallatør.

Kontakt Norh Entreprise, elektriker København og Nordsjælland, så hjælper vi dig med montering af USB stikkontakt til en fair pris. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gravet stikledning over pris reparation
Gratis rådgivning via telefon

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning eller hjælp omkring USB stikkontakt montering København og Nordsjælland.