Søg
Close this search box.

Nyt HPFI-relæ pris?

Hvad koster et nyt HPFI-relæ? Læs her om HPFI-relæ priser (også kaldt RCD-relæ og fejlstrømafbryder).

Norh Entreprise udskifter dit gamle HFI til nyt  HPFI-relæ eller RCD relæ til faste lave priser mellem 1.500 – 4.500 kr. Der er nogle bestemte faktorer som afgøre prisen på nyt HPFI-relæ det er f.eks. hvordan din el tavle ser ud i forvejen og tilgængelighed med mere. 

Hvis du har et gammelt HFI-relæ, så anbefaler vi at du udskifter dette til en nyt HPFI-relæ. 

Få en fast pris på HPFI-relæ i København og i Nordsjælland

HPFI-relæ er det sammen som  RCD-relæ, fejlstrømafbryder, kært barn har mange navn, som man siger.  

Du kan nemt få en fast pris på nyt HPFI-relæ eller udskiftning af HFI relæ dvs. din fejlstrømafbrydere gennem at skrive til os via mail, eller indhente et fast pris via vores elektriker tilbud formular her

Har du ikke funktionelt HPFI-relæ eller et gammel HFI-relæ? 

Hvis du har et HFI-relæ som på billedet oppe til højre, så bør du måske overveje at få det udskiftet og montere nyt HPFI-relæ. Ring til Norh Entreprise for en HPFI-relæ pris her og nu og udskiftning af HFI relæ i København og på Sjælland. 

Nyt HPFI-relæ pris ⚡️ Montering & udskiftning af HFI-relæ
Hvad koster et nyt HPFI-relæ? Læs her om HPFI-relæ priser (også kaldt RCD-relæ og fejlstrømafbryder). Få fast pris nyt HFI/HPFI-relæ København

Fejlstrømafbryder, eller dit HPFI/RDC-relæ redder liv ved tilfælde af kortslutning eller fejlstrøm i dit el kredsløb. Takke være fungerede RCD og HPFI relæ så undgår vi brænder og alvorlig stød i mange danske hjem. HPFI-relæ pris er lav, når man overvejer de konsekvenser som et dysfunktionelt og ødelagt HPFI-relæ kan lede til. 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afspil video om Skift sprunget sikring selv gammel el-tavle hus og lejlighed
Husk at teste dit HPFI-relæ 2 gange om året

Kontakt os

Virker et gammelt HFI relæ ikke? Vi er her for at hjælpe – Elektriker døgnvagt København og på Nordsjælland

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.