Søg
Close this search box.

Overgravet stikledning pris – Reparation af stikledning København og Sjælland

Overgravet stikledning pris og priser - Reparation af stikledning København og Sjælland - Norh har stor erfaring af at reparere stikledninger inkl. gravmand

Hvad er en stikledning? 

Stikledningen er et kabel, der fører strømmen fra elnettet (f.eks. Radius eller Sirius) til din bygning eller til dit hus. Til villaer og huse eller andre enkeltstående bygninger går stikledningen går normalt til første afgrening i din el-installation dvs. elmåleren eller eltavlen. For etageejendomme går stikledningen til første afgrening i bygningen og ikke frem til hver enkelt lejlighed.

Overgravet stikleding og brug for hjælp?

Er du kommet til at køre en stikledning i stykker eller uheldigt nok overgravet stikledning så der der heldigvis hjælp at hente hos os. Norh Entreprise og vores elektrikere og elinstallatører i København og på Sjælland er eksperter i at hjælpe folk der er kommet til at grave en stikledning over. Vi har både en dygtig akut gravmand og flere døgnvagt elektrikere til rådighed, så at skaden kan blive taget hånd om hurtigst muligt. 

Hvem betaler for ødelagt stikleding?

Hvis stikledningen er blevet ødelagt af slitage eller anden årsag, så er det som regel den som ejer ledningen som betaler prisen for reparation eller udskiftning af stikledning. Nogle gange er de husejeren selv og nogle gange er de elnettet som ejer ledningen. 

F.eks. hvis du er gravet over stikledning, så er det dig der kommer til at betale prisen for reparation eller udskiftning af stikledningen, fordi at det den der har forårsaget skaden som betaler, alternativt forsikringsselskabet, hvis der er et i billedet, dvs. der er en forsikring som dækker denne form for uheld. 

Hvad koster en reparation af stikledning? Stikledning pris

Fordi at en stikledning oftest ligger nedgravet i marken, så kræves der både en akut gravmand eller en akut gravemaske med fører og en autoriseret elektriker med døgnvagt. 

Norh tilbyder komplet entreprise og reparation af stikledning pris fra 9.000kr ved ikke akutte udrykninger. Stikledning priser; selve omkostning for ledning og materiale pris fra 1800kr meter.

Hvis der er tale om et akut problem, så kan i læse mere her; Elektriker priser.

OBS. Prisen 9.000kr gælder reparationer ved de letteste tilfælde og ikke akutte reparationer af stikledning. Ring vores elektriker døgnvagt, for mere info omkring gravet over stikledning akut hjælp. 

 

Hvordan reparerer man en overgravet stikledning? 

Hvis fejlen ikke er fundet så bruger man en såkaldt “sniffer” til at søge efter fejlen nede i jorden. Når fejlen er fundet, så som det første graver gravmanden rundt om for at gøre plads til elinstallatøren som efterfølgende med specielle metoder reparere stikledningen eller ledningen. 

Huller dækkes efterfølgende igen af gravmanden. Læs mere om overgravet kabel her. 

Strømmen er gået i bygningen. Elektriker døgnvagt reparere skade på kabel som årsager at strømmen er gået i bygning.
Gravet stikledning over pris reparation
Gratis rådgivning via telefon

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning omkring reparation af kabel og ødelagt dele

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.