Søg
Close this search box.

Opgradering af gruppetavle, ekstra sikringsgruppe i el-tavle eller udskiftning af el-tavle

Udskiftning af el-tavle? Tid til opgradering af eksisterende gruppetavle eller har du brug for en ekstra sikringsgruppe i el-tavlen? Læs mere her

Ser din el-tavle ud som den på billedet? Så er det i hvert fald tid til en opgradering af el-tavle eller en komplet udskiftning af el-tavle

Bøvler du med en utilstrækkelig strømforsyning? Bliver dine sikringer ved med at springe og dit HPFI -relæ med at slå fra? Så overvejer du måske en udskiftning af el-tavle eller en opgradering eller ekstra sikringsgruppe i el-tavlen. 

I dag er vi afhængige af moderne apparater og elektriske komponenter, som bare skal fungere, så at vi kan opretholde vores daglige rutiner. Vi stiller naturligvis flere krav til energiforsyning, så vi kan fortsætte med at købe bedre modeller at TV og computere, lege med den nyeste spillekonsol eller måske lave mad ved hjælp af specielt udstyr.

Hvad er en gruppetavle?

Gruppetavlen eller også kaldt el-tavlen, er det system som betjener alle dine daglige apparater, belysning, kogeplader, varmtvandssystemer, hvidevare og meget mere, uden et sikkert system og en sikker el-tavle kan du udsætte dig selv for en ulykke eller akut strømsvigt, når som helst. Der er mange danske hjem der trænger til at få lavet en udskiftning af el-tavle eller en opgradering.

Opgradering af el-tavle, hvad er det?

Har du brug for en akut opgradering af el-tavle så kan Norhs elektrikere hjælpe med det samme. En akut opgradering af el-tavle er typisk en udskiftning af HPFI-relæ eller montering af ekstra sikringsgruppe. En udskiftning af el-tavle kan sjælden laves akut, men hvis der intet andet er at gøre, så hjælper vores elektriker!

En af vores erfarne og højt kvalificerede elektriker døgnvagt kan være ved din dør på ingen tid, for at opgradere din eltavle med f.eks. ekstra gruppe i eltavle eller endda reparere din eksisterende el-tavle og dele, samt planere for en udskiftning af el-tavle, hvis det er nødvendigt. 

Hvor lang tid tager en opgradering af el-tavle?

Hvis du undrer dig over, hvor lang tid det tager at opgradere gruppetavlen eller el-tavlen, så afhænger det selvfølgelig stor stor det af hvad der skal ske. I værste tilfælde tager det et døgn, aldrig længere end så. Her er det også tale om at udskifte eltavle til en ny.

Udskiftning af HPFI-relæ tager ca. en time og montering af ekstra sikring gruppe i el-tavle tager sjælden mere end 3 timer fra start til slut. 

Har jeg brug for en ny sikringsgruppe eller opgradering af el-tavle?

Her er 5 eksempler på at de måske er tid til af få en opgradering af el-tavlen

 1. Lyder det som om, at dine apparater kæmper for at få den strøm, de har brug for?
 2. Går en sikring eller slår HPFI-relæet fra når du tænder for mange apparater på samtid?
 3. Mangler du et HPFI-relæ i el-tavlen?
 4. Blinker dine lys konstant frem og tilbage fra svagt til lyst?
 5. Er der keramiske sikringer i min gruppetavle/el-tavle?

Hvis du har svaret ja til et af disse spørgsmål, er det højst sandsynligt tid til en opgradering af el-tavlen. Eventuelt også en udskiftning af el-tavle. 

Mange ældre danske ejendomme, både huse og lejligheder har ikke en el-tavle, der er designet til at følge med nutidens krav, derfor kan moderne strømforbrug forårsage dette forældede stykke udstyrsproblemer som vores liste beskriver. En gammel el-tavle kan simpelthen ikke klare volumen af strøm som eksisterer i de moderne apparater. Hvis du har investeret i et nyt klimaanlæg, spa bad, elkomfur eller i nogle andre moderne bekvemmeligheder, som du bruger hver dag, er det ikke underligt, at det måske skulle kunne være tid til en opgradering af el-tavle eller udskiftning af el-tavle.

Kontakt os hvis du har brug for mere rådgivning eller et tilbud på opgradering af el-tavle eller en pris på udskiftning af el-tavle København og Nordsjælland.

Afspil video om Elektriker København, Amager, Frederiksberg, Hellerup, Nørrebro og Østerbro med autoriseret elinstallatør

2 reaktioner

 1. Tak for en god opsummerende artikel, jeg har lige sendt jer en mail og billede på min el-tavle. Måske kan i give et tilbud på udskiftning af eltavle, det er på Østerbro.

  Mvh

  1. Hej Jonas,

   Tak for din kommentar, det kan du tro at vi kan. Du får en pris på udskiftning af el-tavle indenfor kort tid. Hvis du ikke allarede har modtaget et 🙂

   Dbh Nicolai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gravet stikledning over pris reparation
Gratis rådgivning via telefon

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning eller hjælp omkring opgradering af gruppetavle, udskiftning af el-tavle eller ekstra sikringsgruppe i el-tavle København og Nordsjælland. Læs mere om vores elektriker København her. 

Har du brug for en elektriker i en lokal bydel i København eller i Nordsjælland? Klik her og læs mere:

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.