Søg
Close this search box.

Miljøpolicy hos Norh

Hos Norh arbejder vi målrettet med at nedbringe vores miljøpåvirkning

Vi arbejder målrettet med at nedbringe vores miljøpåvirkning gennem at informerer aktivt og åbent om miljøforhold omkring vores produkter, til vores medarbejder og gerne til vores kunder. Alle Norh´s medarbejdere har medansvar for kvalitet, kontinuerlige forbedringer for at fremme miljøet. Og aktiv kompetenceudvikling og for at udføre de enkelte opgaver korrekt og genbruge så meget som overhovedet muligt.

Energioptimering København

Vores miljøprofil

Hovedtrækkene i vores miljøprofil er at engagere hver enkelt medarbejder. Og inspirere til miljømæssig ansvar.
Vores miljøpåvirkning begrænses så meget som muligt gennem bevidste handlinger baseret på viden fra, informationer og bilager fra kommuner, og analyser af miljøaspekter. Love og forordninger er et definitivt minimumskrav i Norh. Vi stræber efter en løbende forbedring og snak omkring vores virksomheds indvirkning på miljøet.

Vil du vide mere?

Er du interesseret af at vide mere omkring vores miljøfremmenede arbejde og vil høre om hvad vi faktisk præcist laver til dagligt. For at passe på vores klode. Så er alle velkomne til at kontakte os. F.eks. vil du være del eller høre af hvor i steder for smide ud og hvordan vi genbruger produkter der blot skal blive reparerede, så vil vi med glæde dele med os af vores tips.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.