Søg
Close this search box.

Ligestilling hos Norh

Vi går op i ligestilling

I Danmark har kvinderne det lidt bedre end i resten af verden. Sådan er konklusionen i en “ny undersøgelse af Equal Measure 2030 over kvinders rettigheder i 129 lande, hvor Danmark tager førstepladsen. Selvfølgelig er vi med og arbejder for den positive udvikling.

100 (1)

Norh´s ligestilling policy

Norh er med på bølgen lige som større delen af Danmark og arbejder fremadrettet for at være arbejdsplads med fuld ligestilling som er attraktiv for både medarbejdere og ikke mindst vores kunder. Norh stræber efter at forebygge,  og forhindre alle former for direkte og indirekte diskriminering.

Hvad er ligestilling?

Selve begrebet ligestilling inkluderer hos os uanset etnicitet, mænds og kvinders lige værdi, rettigheder, pligter og muligheder. Alle Norh´s medarbejdere og underentreprenører skal medvirke til, at diskriminering ikke finder til stede. Vi arbejder og fremmer, samt stræber efter et godt arbejdsmiljø til alle mennesker. For os er det ikke nogen forskel anset man er;

  • Hvilken religion trosopfattelse man har.
  • Køn/transkønnet identitet eller udtryk,etnisk tilhørsforhold
  • Funktionsnedsættelse.
  • Seksuel orientering eller
    alder.

Dette indebærer for os nultolerance i forhold til alle former for diskriminering, direkte eller indirekte, uanset årsag. Vi arbejder aktivt for at være tydelige i dette budskab. Vi har instruktioner til medarbejder omkring forebyggelse af diskriminering.

Hvis du har spørgsmål omkring vores policy og ligestilling, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22 22 28 68. Vi på Norh vil så godt som muligt give dig svar på det spørgsmål du eventuelt haver omkring ligestilling. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.