Søg
Close this search box.

Etablering og montering af stikkontakt pris

Montering af stikkontakt pris og priser på indendørs og udendørs stikkontakt etablering af elektriker København og Nordsjælland. Spar op til 25%

Hvad koster montering af ekstra stikkontakt indendørs?

Pris på ekstra stikkontakt indendørs varierer alt efter omstændighederne, f.eks. hvis din væg består af mursten eller gips plade. Norh tilbyder montering af ekstra stikkontakt fra 1.000kr inklusive moms. eksklusive udrykningsgebyr.

Ønsker du flere stikkontakter monteret er der mulighed at spare op til 25% pr. stikkontakt. Fast pris på etablering af stikkontakt får du nemmest gennem at anmode om tilbud hos vores elektriker i København og Nordsjælland. 

Pris etablering stikkontakt udendørs 

Af gode grunde er der mange som overvejer at få monteret en ekstra stikkontakt udendørs f.eks. til havemaskiner. Vores elinstallatør monterer enkeltvise stikkontakter udendørs fra 1.200kr pr styk.

Fast pris på montering af stikkontakt udendørs kan du få gratis via vores kontaktformular, telefon eller mail. Hvis du tager nogle billeder som beskriver situationen er det nemmere for os at give en så fast pris på stikkontakt som muligt. 

Monterig udendørs stikkontakt pris

Der findes mange forskellige mærke og modeller både på indendørs stikkontakter og udendørs stikkontakter. Der er ingen grænse for hvilket mærke eller model du ønsker at vi skal montere til en merpris. 

Montering af udendørs stikkontakt pris og priser på indendørs og udendørs stikkontakt etablering af elektriker København og Nordsjælland

Derfor skal du vælge os til etablering af stikkontakt 

Norh er et familie ejet og drevet elektrikerfirma med vores mission og værdier i orden. Vi udfører KLS (kvalitetssikring) på alle opgaver inkl. montering af indendørs stikkontakt og montering af udendørs stikkontakt. Nogle andre fordele med os som dit valg af stikkontakt montør er;

 • Fast pris montering stikkontakt
 • 650 anmeldelser gennemsnit 4.9 
 • Fleksibel tidsbestilling 
 

Kontakt og for pris stikkontakt udendørs eller indendørs stikkontakt pris. Vi ser frem til at høre fra dig!

3 reaktioner

 1. Hej
  Jeg påtænker at købe en robotplæneklipper, men der findes ikke noget stik udenfor i det lejede tvillingehus hvor jeg bor.
  Er det boligforeningen der skal sørge for det?
  Ellers kunne jeg godt tænke mig en pris på det-
  Mvh Anni

 2. Undskyld henvendelsen
  Jeg ser nu, at det er i København at i opererer.
  Så bare se bort fra det.
  Mvh Anni

  1. Hej Anni

   Tak for din kommentar. Det er så fint, vi kører dog på hele Sjælland, så hvis du holder til et sted på Sjælland, send os hellere end gerne en mail til info@norh.eu med mere info og eventelt billeder, så udarbejder vi, eller en af vores lokale samarbejdspartnere et tilbud på montering af stikkontakt, for dig 🙂

   Dbh
   Nicolai Norh, elektriker København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gravet stikledning over pris reparation
Gratis rådgivning via telefon

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning omkring stikkontakter montering, priser og regler, København og Nordsjælland

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.