Søg
Close this search box.

Strømafbrydelse København i følgende bydele Amager, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg - akut hjælp og rådgivning af elektriker

Er du blever ramt at strømafbrydelse i København? Måske bor du på Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro eller i Valby og har brug for hjælp ved en eventuel strømafbrydelse?

Norh er en autoriseret døgnvagt elektriker som hjælper dig der er blevet ramt af en strømafbrydelse eller strømsvigt akut og alle dage i ugen, ved problemer med strømmer så kan du ringe til os på tlf. 22 22 28 68 uanset tidspunkt på døgnet og vi står til rådighed 24 timer i døgnet, for at hjælpe dig som er blevet ramt af strømsvigt.

Hvorfor sker strømafbrydelser? 

Der er flere end hundrede forskellige mulige problemer som kan være banditten til dit eventuelle strømsvigt/strømafbrydelse problem.  De almindeligste problemer ved strømafbrydelse skylder oftest en el udbydere som f.eks. radius, eller fejl i bygningsinstallationer som kan være alt fra brand i el-tavle til vand i en elinstallation. Men kan også skyldes overbelastning i det elektriske system i dit hjem.

Hvad skal jeg gøre ved en strømafbrydelse København? Når jeg bor på f.eks. Amager, Frederiksberg, Gentofte eller anden bydel

Som det første ved strømafbrydelse før du kigge ud og se om afbrydelsen og strømsvigt kun er sket hjemme hos dig eller i hele området eller måske hos kun dig og din nabo. 

Hvis det ser ud som at strømafbrydelsen er i hele dit område så skal du kontakte din el udbyder som det første. Eller så kan du tage et kig på lokale strømafbrydelse inde på radius hjemmeside her.  hvis strømafbrydelsen er sket kun hos dig og hos sin nabo så skal du ringe til en autoriseret elektriker som f.eks. os. Du kan ringe til 24 timer i døgnet for hjælp til fejlsøgning af en strømafbrydelse eller ved strømsvigt i København og i alle bydele. 

Vi er en fleksibel døgnvagt elektriker som hjælper til ved strømafbrydelse København og omegn. Vi kører til dagligt i hele Storkøbenhavn. Ring til os ved tilfælde af;

 • Strømafbrydelse på Amager
 • Strømafbrydelse på Nørrebro
 • Strømafbrydelse på Østerbro
 • Strømafbrydelse på Frederiksberg
 • Strømafbrydelse i Gentofte
 • Strømafbrydelse i Valby
 • Strømafbrydelse i Søborg
 • Strømafbrydelse Dragør 

Kunne du ikke finde din bydel i København eller på Nordsjælland, ring os alligevel, vi kører som elinstallatører og elektriker på hele Sjælland. 

Tjekliste ved problemer med strømmen

Du kan gøre det nemt for dig selv og kontakte os og få rådgivning og hjælp kun et telefonsamtal væk. Eller så kan du gå på opdagelse jagt og gå igennem følgende faser;

 1: Kontroller dine sikringer

Sikringerne finder du i din eltavle. Nye typer afbrydere har et RCD relæ der normalt skal rettes opad. Hvis den er faldet ned, er sikringen sprunget. Ældre typer skruesikringer har en farvet prik i midten. Når dette er løsnet, betyder det, at sikringen er sprunget.

Hvad skal du gøre du, hvis sikringen er sprunget?

En afbryder (A4) er udløst. Hvis hele hjemmet er uden el, er det normalt den såkaldte jordfejlsafbryder, der er gået (blevet udløst). 

Denne mekanik skal reagere, hvis der er noget galt i el systemet og derefter afbryde al strøm på 1 sekund. Hvis vippekontakten til jordfejlafbryderen vender nedad, så prøv at skubbe den op. Nogle gange kan det have reageret midlertidigt på noget, og strømmen vender derefter tilbage.

Hvis jordfejl afbryderen bliver ved med at gå, så har du et problem med en sikring eller en elinstallation. Skifte din sikring ud eller kontakt din lokale autoriserede elektriker i København. 

2.  Kontakt din el-udbyder

Hvis der ikke er sprunget en sikring, og du også ser, at der ser ud til, at der mangler strøm i omgivelserne, er det tid til at kontakte din el udbyder om han har oplysninger om strømafbrydelsen.  Nogle store el-udbydere i København er Modstrøm , Norlys og f.eks. Nettopower

Hvis der ikke er nogen oplysninger om strømafbrydelsen, skal du rapportere en fejl pr. Telefon. Større afbrydelser registreres automatisk og du kan se den inde på radius hjemmeside. 

Uden el bemærker man hurtigt, hvor meget af vores moderne liv er baseret på adgang til el. Jo mere du har forberedt dig, jo længere kan du håndtere et længere strømafbrydelser.

a. Lys

Hvis telefonen er opladet, fungerer den som en lyskilde, og du kan kontrollere sikringer og bevæge sig i mørke. Men det er godt at have en almindelig lommelygte et specielt sted i hjemmet, så du ved, at du altid har adgang til ekstra lys. Du skal også have lightere / tændstikker og helst stearinlys.

b. Varme

Hvis opvarmningen af huset ikke fungerer, og pausen ser ud til at være langvarig, skal du tage højde for at holde varmen.

c. Bliv i kun et værelse

Hold døren lukket, og hæng tæpper foran vinduerne.
Saml al bolig på værelset. Den menneskelige krop udsender varme.
Du er velkommen til at tænde et lys, og hvis du har en pejs, vil det selvfølgelig være praktisk, men glem ikke, at ild bruger ilt, så der er brug for ventilation ind i rummet.

d. Vand

Hvis der er større strømafbrydelse, og kommunen ikke kan pumpe vand ind i vandtårnet, løber vandet til sidst op. Forbered ved at hælde vand i flasker, så længe trykket forbliver. Kommunen kan også køre vandvogne ud.

4 reaktioner

 1. Tak for hjælpen vedrørende strømsvigt i vores hjem nord på København, vi havde jer på besøg for nogen tid siden og ville bare lige skrive tak igen.

  1. Hej Rune,

   Vi er glade for at vi kunne hjælpe i en lidt kedelig situation. Kommer du ud for noget lignende f.eks. en strømafbrydelse igen så er du altid velkommen at til at ringe til vores elektriker døgnvagt i København igen.

   Dbh. Norh Elektriker København

 2. Mange tak for de gode tips, viste slet ikke hvad jeg skulle gøre når strømmen gik her om eftermiddagen, for nogen tid siden. De var så en fejl på sikringen i gaden som ledte til strømafbrydelse i mit hus på Amager

  1. Hej Jeanette,

   Selv tak for ros og vi er glade for at denne lille artikel om strømafbrydelse København kunne hjælpe!
   Husk hvis du har brug for telefonisk rådgivning så kan du altid ringe til os, vores telefon har døgnåbent.

   Dbh Norh Entreprise Elektriker København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Strømafbrydelse i København i følgende bydele Amager, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg osv. få akut hjælp og rådgivning af elektriker her
Strømafbrydelse København?

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe – Ring til os for mere info eller assistance 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.