Søg
Close this search box.

Rillefræsning og fræse el i væg pris?

Rillefræsning og fræse el i væg pris?

Rillefræsning og at fræse el i væg er ikke altid en nem opgave af vurdere pris på, som billedet viser er det mange gange hjørner og andre områder hvor det ikke er så tilgængeligt at rillefræse. Derfor er prisen og timeforbruger på rillefræsning nogle gange kompliceret af vurdere for os og vores elektrikere.

Norh Entreprise med vores el-installatører tilbyder at fræse el i væg både på timepris fra. 640 kr. i timen og hvis det er et større projekt/el-renovering udarbejder vi fast pris på at fræse el ind i væggen som en del af projektet. Ved fast pris og tilbud så behøver du ikke bekymre dig om hvor meget projektet vil koste og hvor mange kroner rillefræsning kommer at koste til sidst.  

Rillefræse selv eller bruge en elektriker pris

Du kan sagtens selv lovligt stå for at fræse el ind i væggen og efterfølgende trække kablerne og lade os som autoriseret elektriker så for tillslutning af el og kabler. Det er dog ingen garanti for at det vil blive billigere for dig i det lange løb. Både maskiner så som en rillefræser, stiger og andre værktøj koster mange penge. 

Bemærk: En el-renovering oftest er en god investering, selvom at du måske oplever at det er mange kroner og øre som går til rillefræsning og nyt el, så vil værdien på dit hus eller din lejlighed stige væsentligt efter en at der er blevet lavet en el-renovering. Skriv til os for at få faste: Fræse el i væg pris og priser.

Norh Entreprise har lige fræset el ind i væg, så en pris på rillefræsning hos Norh.
Norh Entreprise har lige fræset el ind i væg hos kunde, få rillefræsning priser nemt hos Norh.

Arbejdet efterfølgende – når der er blevet udskiftet el og rillefræsning er overstået

Vi anbefaler at hvis du gerne vil spare penge så er det lapningen af huller, her der er mange penge at spare ( som det ikke er på rillefræsning og at fræse el i væggen selv). I dag koster f.eks. en murer og en maler på nær lige så meget om timen som en autoriseret elektriker firma. At mure igen en væg, er oftest lige til for den der er lidt handy, at klare selv. 

Gå ned til din lokale farve og byggehandel og spørg om råds, så at du kan spare lidt penge på dit el-renoverings projekt. 

Hvis du har brug for hjælp, så tilbyder vi os at hjælpe med hele projekter, alt fra rillefræsning til efterfølgende håndværksarbejde så som murer og tømrer mv. Kontakt os for mere info og tilbud. 

Sådan fungerer en rillefræser

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os for fræse el i væg pris og rillefræsning i København og omegn. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.