Fræse el i væg pris?

At fræse el i væg er ikke altid en nem opgave af vurdere pris på, som billedet viser er det mange gange hjørner og andre områder hvor det ikke er så tilgængeligt at rillefræse. Derfor er prisen og timeforbruger på rillefræsning nogle gange kompliceret af vurdere for vores elektrikere.

Norh Entreprise tilbyder at fræse el i væg både på timepris fra. 640 kr i timen og hvis det er et større projekt/el-renovering udarbejder vi fast pris på at fræse el ind i væggen som en del af projektet.

Rillefræse selv eller bruge en elektriker pris

Du kan sagtens selv lovligt stå for at fræse el ind i væggen og efterfølgende trække kablerne og lade os som autoriseret elektriker så for tillslutning af el og kabler. Det er dog ingen garanti for at det vil blive billigere for dig i det lange løb. Både maskiner så som en rillefræser, stiger og andre værktøj koster mange penge. 

Husk at en el-renovering oftest er en god investering, selvom at du måske oplever at det er mange kroner og øre som går til rillefræsning og nyt el, så vil værdien på dit hus eller din lejlighed stige væsentligt efter en at der er blevet lavet en el-renovering. Skriv til os for at få faste: Fræse el i væg pris og priser.

Norh Entreprise har lige fræset el ind i væg, så en pris på rillefræsning hos Norh.
Norh Entreprise har lige fræset el ind i væg hos kunde, få rillefræsning priser nemt hos Norh.

Arbejdet efterfølgende – når der er blevet udskiftet el

Vi anbefaler at hvis du gerne vil spare penge så er det lapningen af huller der er mange penge at spare (ikke på at fræse el i væggen selv). I dag koster f.eks. en murer og en maler på nær lige så meget om timen som en autoriseret elektriker firma. At mure igen en væg er oftest lige til for den der er lidt handy at klare selv. 

Gå ned til din lokale farve og byggehandel og spørg om råds, så at du kan spare lidt penge på din el-renovering.

Sådan fungerer en rillefræser

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os for fræse el i væg pris og rillefræsning i København og omegn.