Søg
Close this search box.

Gulvafslibning København

Entreprise i gulve København

Gulvafslibning og arbejde af højeste kvalitet til tiden udført af erfaren tømrer Er du på udkig efter en gulvafslibning i København og omegn. Vi vil kunne hjælpe dig med din opgave.
Gulvafslibning København

Perfekt gulvafslibning København

Ind den mindste detalje

Gulvafslibning og arbejde af højeste kvalitet til tiden udført af erfaren tømrer Er du på udkig efter en gulvafslibning i København og omegn. Vi vil kunne hjælpe dig med din opgave. Norh gulvafslibning København sigter mod at yde den bedste service for vores kunder med den bedste kvalitet på vores arbejde. Norh gulvafslibning København giver altid et skriftligt tilbud på gulvslibning indenfor meget kort tid. Udfyld vores kontaktformular her på siden, eller ring til os eller evt. smid en mail Vi kører i hele København og på Sjælland.

Det varierer meget på hvor mange lag lak der skal på osv.  

Norh´s samarbejder med en undeleverandør der har 15 års erfaring med gulve

Jo flere kvadrat meter jo billigere.

Vi plejer at have tid indenfor 2 uger.

Har i Spørgsmål?

Ring os mellem 07-20

Norh gulvafslibning København

gulvafslibning kbh

Få en flot trappe

Norh tømrer er en tømrer i København som leverer høj kvalitet og god kunde service. Vi tilbyder gulvafslibning i København og på Sjælland. Vi er din garanti for veludført arbejde. Ring og få et tilbud! Det er uforpligtende og vi garanterer at du er i de bedste hænder. Solidt håndværk hver gang. Anmelderrost gulvservice. Mange års erfaring. Tjenester: Gulvservice, Gulvafslibning, Oliering af gulv.

Vi kan endnu ikke slibe gulve eller lægge gulve i Sverige, så vi anbefaler at i finder en gulvlægger eller gulve firma her imens; https://www.golvlaggare.se/

Alt i gulvslibning

Gulvslibning København

Gulvafslibning København af høj kvalitet til den rigtige pris. Vores medarbejdere har meget bred erfaring, høj kompetence og moderne udstyr, der garanterer vores kunder godt udførte job. For at få dig til at føle dig ekstra sikker leverer vi altid en to-års garanti på alt vores arbejde.

Slibe dit gulv og spar penge. Har du et trægulv, der har mistet sin glans? Læg ikke et nyt gulv med det samme! Spar penge i et stykke tid, og slip den gamle i stedet. Det er både flottere og venligere til tegnebogen uden at slutresultatet bliver værre. Hvis du ansætter en professionel inden for gulvslibning København, kan dit gamle trægulv se ud som nyt!

Flotte gulve

Samlede tilbud

Når det kommer til gulvafslibning København, er det vigtigt for nogen med den rigtige viden. At gøre arbejdet for at sikre, at resultatet er både holdbart og godt udseende. Vi i hos Norh gulvafslibning København hjælper dig gerne med dette.

Vi udfører gulvslibnings arbejde regelmæssigt og går altid efter at gøre vores kunder glade! For os er det vigtigt at levere tjenester af høj kvalitet. Alle kunder er lige så vigtige – uanset om det er en stor eller lille opgave for virksomheder eller enkeltpersoner.

Bestil det det passer bedst til dit gulv

Rådgivning hos Norh gulvafslibning

Når vi slibes, kan du vælge forskellige typer pakker, men det er godt at få råd fra os, hvis du ikke selv ikke kender mulighederne. Vi kan blandt andet supplere fyr- og parketslibning med forskellige lakbehandlinger og olier og gradient af fyrretrægulve. Vi slibe også trapper og tærskler og passe på vedligeholdelse af gulvet, så det holder længere.

Slip dine gamle gulve hos Norh gulafslibning København- de bliver som nye


Hvis du hyrer og til gulvafslibning giver vi dig vores store oplevelse med i købet. Vi har fået en rutine med alle slags gulve og føler os meget sikre på, at du får det absolut bedste resultat, når det kommer til din gulvslibning. Vi har alt det moderne udstyr og den viden, der kræves til gulvslibning på alle typer gulve.

Norh gulafslibning København gør gamle gulve som nye igen og vi føler en stor stolthed over vores job

Det gulv, du går på i København, er en del af historien, og ved at ansætte os til din gulvslibning hjælper vi også med at bevare dette for fremtidige generationer. Københavnhar mange ældre bygninger og huse, og håndværket i alle disse er unikt – lad os drage fordel af dette sammen. Kontakt Norh gulvafslibning København og se, hvordan vi omdanner et slidt, slidt og gammelt gulv til et skinnende og smukt. Læs mere om Norh her.

Smukke trægulve til din smag. Det klarer Norg gulvafslibning København
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.