Søg
Close this search box.

Nyt el pris

Nyt el pris - Se priser på el-renovering og nyt el her

Prisen på nyt el eller også kaldt el-renovering varierer efter antal kvadratmeter hvor nyt el skal udskiftes og hvor tilgængelige elinstallationerne der skal udskiftes. Priser per kvadratmeter på nyt el ligger et sted mellem 1000-1300 kr.

Hvis du har brug for mere præcis info på hvad nyt el vil koste hjemme hos sig så er du altid velkommen til at indhente et tilbud hos os her.

Jeg har stofledninger derhjemme, har jeg brug for nyt el?

Stofledninger kan være brandfarlige i nogle situationer. Og ofte gemmer sig stofledninger i gamle boliger primært 50 år og ældre. De gamle stofledninger er som sådan ikke ulovlige ellers livstruende, men de kan blive de rene brandfælder, ligesom mørnede stofledninger kan skabe risiko for, at nogle får alvorligt stød. Det er derfor de anbefales nyt el eller el-renovering. 

Det kan godt betale sig at forske lidt i, om du har svækkende stofledninger i dit hjem– og ikke mindst udskifte dem med nye, tidssvarende kabler og ledninger.

Hvad koster nyt el eller en el-renovering i en lejlighed?

Priserne på nyt el er ikke forskellige, det er lige meget om det er et huse eller en lejlighed hvor el-renoveringen eller udskiftning til nyt el skal ske. Her er et priseksempel på udskiftning til nyt el i en lejlighed på 100 kvm.

Estimeret timeforbrug 79/timer

Materialer (ekskl. moms)  23.800 kr

79 x 640 = 50.560 kr

50.560 + 23.800 = 74.360kr (ekskl. moms)

Få et godt tilbud hos Norh Elektriker. Prisen er som vises på nyt el er blot en generel pris. Gennem at skrive til os så vil vi uforpligtende køre ud til dig og udarbejde et fast tilbud på nyt el. Alt du behøver at gøre er at tage kontakt til os!

 

 

Pris Nyt EL
Få pris på nyt el

Support 24/7

Vi er her for at hjælpe

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.