Søg
Close this search box.

Udskiftning af lysdæmper og afbryder

Her kan du læse om udskiftning af lysdæmper og afbryder, hvis du må selv eller om du har brug for at hyre en autoriseret elektriker som f.eks. Norh

Må jeg selv skifte en afbryder? Eller montere en lysdæmper?

Du må gerne udskifte og udføre en montering af afbryder og indendørs stikkontakter, samt lysdæmpet  – men du må aldrig selv montere nye elinstallationer. Du må lovligt montere en ny afbryder. Det eneste krav er, at der er tale om en eksisterende udskiftning af en afbryder eller lysdæmper.

Må jeg selv udskifte en lysdæmper?

Ja det må du hvis det handler om at udskifte f.eks. en afbryder til en lysdæmper. Hvis det drejer som om en eksisterende elinstallation så må du gerne skifte en lysdæmper selv. 

Læs mere: Sikkerhedsstyrelsen 

Udskiftning og montering af lysdæmper eller afbryder tilbydes

Selv om du selv må udskifte en lysdæmper eller udskifte en afbryder så kan det være praktisk at lade en elektriker som os klare jobbet med montering af lysdæmper. Det kan være at du mangler de rette værktøj osv. for at kunne udføre opgaven og som sædvanligt, skal du vide hvad du laver for at lovligt udføre arbejde på elinstallationer. Det gælder også udskiftning af afbryder eller montering af lysdæmpere. 

En af vores professionelle, lokale elektrikere kommer gerne hjem til dig og adskiller din gamle elektriske afbryder eller lysdæmper og samler den nye, som du selv valgt, vi kommer også gerne med et forslag på montering af lysdæmper og afbrydere, eller så kan du roligt læne dig fuldt ud tilbage og stole på at vi klarer både indkøb og montering af lysdæmper eller afbryder på den bedste måde. 

Med en lysdæmper kan du variere din belysning fra skarpt lys til en mere hyggelig belysning. Ved at sænke lysstyrken kan du også spare penge. 

Kontakt os i dag for mere info. 

Smarte lysdæmpere og afbrydere kan også fås hos Norh Entreprise Elektriker København
Smarte lysdæmpere og afbrydere kan også fås hos Norh Entreprise Elektriker København

Reparation af lysdæmper og afbryder hos elektriker 

Vi reparerer også gamle lysdæmpere og afbrydere i hele København. Hvis du har brug for et tilbud på udskiftning af lysdæmper eller afbryder så kan du indhente et tilbyd her i vores formular. Så vender en af vores elektrikere tilbage til dig indenfor kort tid. 

Gratis rådgivning via telefon

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning omkring udskiftning af lysdæmper eller udskiftning af afbryder

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.