Udskiftning af lysdæmper og afbryder

Her kan du læse om udskiftning af lysdæmper og afbryder, hvis du må selv eller om du har brug for at hyre en autoriseret elektriker som f.eks. Norh

Må jeg selv skifte en afbryder?

Du må skifte og montere en afbryder og indendørs stikkontakter  – men ikke opsætte nye elinstallationer. Du må lovligt montere en ny afbryder. Det eneste krav er, at der er tale om en eksisterende udskiftning af en afbryder.

Må jeg selv skifte en lysdæmper?

Ja det må du hvis det handler om at udskifte f.eks. en afbryder til en lysdæmper. Hvis det drejer som om en eksisterende elinstallation så må du gerne skifte lysdæmpere selv. 

Læs mere: Sikkerhedsstyrelsen 

Udskiftning / installation af lysdæmper eller afbryder tilbydes

Selv om du selv må udskifte en lysdæmper eller udskifte en afbryder så kan det være praktisk at lade en elektriker klare jobbet.

En af vores professionelle, lokale elektrikere kommer gerne hjem til dig og adskiller dit gamle elektriske afbryder eller lysdæmper og samler det nye, du vælger, vi kommer gerne med et forslag eller så kan du roligt læne dig tilbage og stole på at vi klarer montering af lysdæmper eller afbryder på bedste måde. 

Med en lysdæmper kan du variere din belysning fra skarpt lys til en mere hyggelig belysning. Ved at sænke lysstyrken kan du også spare penge. 

Smarte lysdæmpere og afbrydere kan også fås hos Norh Entreprise Elektriker København
Smarte lysdæmpere og afbrydere kan også fås hos Norh Entreprise Elektriker København

Reparation af lysdæmper elektriker 

Vi reparerer også gamle lysdæmpere og afbrydere i hele København. Hvis du har brug for et tilbud på udskiftning af lysdæmper eller afbryder så kan du indhente et tilbyd her i vores formular. Så vender en af vores elektrikere tilbage til dig indenfor kort tid. 

Gratis rådgivning via telefon

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning omkring udskiftning af lysdæmper eller udskiftning af afbryder