Søg
Close this search box.

Bør en elektriker have et digitalt økonomisystem?

Med et økonomisystem kan du hurtigt få det administrative bogholderi af vejen og holde fokus på dit egentlige arbejde!

Oftest går man ikke ind i håndværkerbranchen, hvad end du er elektriker, tømrer, VVS mand eller noget helt andet, fordi man kan lide økonomi, bogføring og andre administrative opgaver. Ofte er disse administrative opgaver en hæmsko for at udføre de opgaver og det stykke arbejde, som man bedst trives med – nemlig at være håndværker.

Med et økonomisystem kan du hurtigt få det administrative bogholderi af vejen og holde fokus på dit egentlige arbejde!

Fordele ved et økonomisystem

Der er mange fordele ved at have et økonomisystem – foruden at have tid til sit egentlige arbejde. Disse fordele vil vi gå igennem i denne artikel!

Bedre fokus på kunderelationer

Når du hele tiden skal tænke over, at du skal bogføre alle dine bilag – og når du hele tiden tjekker din omsætning og din virksomheds profit, bruger du en masse energi på alt andet end kunderelationer.

Modsat, når du har bedre overskud, skinner det igennem! Specielt overfor dine kunder. For eksempel har man mere tid til en sludder for en sladder, og hvem værdsætter ikke det, når en elektriker besøger ens hjem for at istandsætte stikkontakterne? På den måde, har dine kunder også lyst til at fortælle dig, hvis der er noget, de ikke er tilfredse med – og de har lyst til at anbefale dig og dit firma til deres bekendte.

Hvis du derimod tænker mere over, at du skal hjem og bogføre bilag, kommer du hurtigt til at skynde dig ud af døren, og hvilken elektriker vælger kunden så næste gang?

Du glemmer aldrig skat

Når man har en selvstændig virksomhed, er det også ens eget ansvar at få indbetalt skat og moms. Selvfølgelig kan du hurtigt få hjælp fra en revisor, men det kan være svært at hjælpe dig økonomisk, hvis ikke du har styr på dine bilag.

Med et digitalt økonomisystem er det meget nemmere at udregne skat, og du behøver ikke længere være bange for at få et skattesmæk. Dette bringer unægteligt også mere overskud i hverdagen – både for dig, dine ansatte og din familie.

Hold bedre styr på drift og udvikling

Med et økonomisystem til håndværker kan du nu nemt se, hvordan drifter i din virksomhed befinder sig. Du kan se, om der er fremgang eller tilbagegang, om der er underskud eller overskud. Selvfølgelig kan du også se dette med almindelig offline bogholderi, eller ved hjælp fra en revisor. Dog kan man hurtigt lave fejl, og man bruger hurtigt lang tid på at tjekke økonomien efter manuelt.

Med et økonomisystem behøver man dog ikke at dobbelttjekke sine tal, og man får derfor et overblik over virksomheden meget hurtigere, end hvad man har fået tidligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis rådgivning via telefon

Få tilbud på elinstallation

Kontakt os hvis du har brug for tilbud på el-installation, vi udfører el-arbejde til både privat og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.