Søg
Close this search box.

Byggepladsbelysning – montering af byggepladslys København og Nordsjælland

Byggepladsbelysning - montering af byggepladslys København og Nordsjælland

Efteråret et lige kommet og det er pludseligt mørkt både om morgen og om aftenen, derfor bliver det også mere aktuelt med byggepladsbelysning og byggelys på de Danske byggepladser. Norh Entreprise elektriker og elinstallatør København tilbyder både byggestrøm og byggepladsbelysning til både store og små byggerier på hele Sjælland, men primært i København.

For dig der står som ansvarlig for en byggeplads og gerne vil vide lidt mere om byggepladsbelysning, eller byggepladslys, så har vi opsummeret de vigtigste viden om hvorfor du ikke kan undvære god byggepladsbelysning.

Hvad er byggepladsbelysning også kaldet byggepladslys?

Byggepladsbelysning, eller byggeplads lys er middeltidelig belysning som lyser op større lokaler. Ofte er de tale om større spots eller lampe som man kan rykke rundt på ved behov.

Byggepladslyset er ofte tilsluttet en byggestrømtavle som er byggepladsens “hjerte”, uden byggestrøm og lys er det umuligt at gennemføre et moderere byggeprojekt i dag år 2021.

Hvorfor er byggepladsbelysning vigtigt?

Lys påvirker, hvordan vi opfatter og forstår vores omgivelser, det gælder selvfølgelig også for håndværkere på en byggeplads. I et godt lysmiljø føler vi os trygge og kan udføre vores opgaver på en tilfredsstillende og sikker måde. Godt byggepladslys betyder, at der er dagslys og belysning, så du opfatter omgivelserne korrekt.

Byggepladsbelysningen skal tilpasses det arbejde, der skal udføres, og det skal være muligt at tilpasse den til den enkeltes behov. Nogle gange arbejder man siddende, nogle gange stående, nogle gange alene, nogle gange i en gruppe. Det kræver derfor at byggepladsbelysningen er gennemtænkt. Dette er vi eksperter i, da Norh Entreprise Elektriker og Elinstallatør København har stor erfaring med byggepladser samt byggepladslys og byggestrøm mv. 

Dårlig byggepladsbelysning kan forårsage store problemer

Forkert placeret byggepladslys gør dig træt i øjnene, og at du kan få hovedpine og spændinger i nakke, skuldre og ryg. Mange job kræver høj koordination mellem vision og motorik på en byggeplads og dårligt lys gør arbejdet mindre effektivt. Er er nogle andre almindige problemer med mangelfuld byggepladsbelysning;

  • Dårlig synergi kan føre til en stigning i muskelspændinger i nakke og skulder selv uden at ændre hovedets og kroppens position.
  • Både svag belysning og blændende lys kan forårsage problemer. Risikoen for ulykker kan også stige.
  • Flimmer fra forskellige lyskilder kan give anledning til stressreaktioner i centralnervesystemet. Det kan gøre dig træt og derfor fungere dårligere.
  • Hvis du får for lidt dagslys, kan du blive træt, og et værelse uden vinduer kan føles indelukket og isoleret.

Korrekt monteret byggepladslys for at se og arbejde bedre

Belysningen skal give et jævnt og rimeligt stærkt lys til omgivelserne, og kontrasten mellem arbejdsobjektet og det omgivende miljø skal tage hensyn til arbejderens forhold og visuelle krav på arbejdet. Om nødvendigt bør der være spotbelysning, som skal være justerbar og ikke blændende.

Brug for hjælp til byggepladsbelysning eller byggepladslys København?

Lad Norh Entreprise hjælpe dig som er ansvarlig for et byggeprojekt eller byggeherre med byggepladsbelysning København. Vi tager os af alt fra store byggerier til enkelte mindre byggepladser i hele Storkøbenhavn og omegn. Ring os nu  22 22 28 68 eller send en mail: info@norh.eu   Vi ser frem til at hjælpe dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gravet stikledning over pris reparation
Gratis rådgivning via telefon

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning eller hjælp omkring lys på byggepladser og montering af byggepladslys København og Nordsjælland. Læs mere om vores elektriker København her. 

Har du brug for en elektriker i en lokal bydel i København eller i Nordsjælland? Klik her og læs mere:

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.