Søg
Close this search box.

Hjertestarter montering pris – Elektriker

Hjertestarter montering - Få pris på indkøb og montering af hjertestarter hos vores elektriker - Det er enkelt.

Montering af hjertestarter – spar 25% hos Norh Elektriker

Overvejer du montering af hjertestarter så er du kommer ret. Vi kan hjælpe dig med både indkøb og montering. Kontakt os her for hjertestarter pris inklusive montering. At få montering af en hjertestarter hos os er enkelt og her på denne side giver vi dig gode viden om hvad en hjertestarter er og hvad den kan, samt hvorfor en hjertestarter er en god idé!

Hvad er en hjertestarter?

En hjertestarter består af et apparat, et par elektroder – plader, der sidder fast på brystet – og som regel en knap til at give et elektrisk stød og eventuelt en ekstra knap. Hvis hjertestarteren finder et ventrikelflimmer, elektrisk chock, gives instruktioner til defibrillering, det vil sige et elektrisk stød. Du kan aldrig give stød, medmindre hjertestarteren har analyseret, at det er nødvendigt.

Sådan bruger man en hjertestarter fornuftigt

  1. Du starter hjertestarteren, så snart den er tilgængelig.
  2. Fastgør herefter elektroderne til brystet, når begge er på plads, analyserer kardiologen hjerterytmen.
  3. Hjertestarteren kan give to anbefalinger: defibrillering eller hjerte-lunge-redning.

Der kan afgives et stød, hvis defibrillatoren detekterer ventrikelflimmer under analysen

Hvem kan bruge en hjertestarter?

Alle kan bruge en hjertestarter. Der er ingen lov, der siger, at man skal have en uddannelse, men træning i hjerte-lunge-redning og hjertestarter anbefales altid, så hjerte-lunge-redning kan gives med højest mulig kvalitet og for, at behandling med hjertestarter starter hurtigst muligt, uden tøven. Hjertestarteren giver instruktioner, men praktisk træning betyder, at den, der bruger hjertestarteren, ved, hvad han skal gøre, og det går hurtigere. 

 

Hvorfor er det vigtigt med flere hjertestartere i samfundet?

For hvert minut, der går under et pludseligt hjertestop, stiger risikoen for død med 10 procent. Det er kun en hjertestarter, der kan stoppe det elektriske kaos, der hersker i hjertet ved et hjertestop, hvorfor det er vigtigt at handle hurtigt.

Fordi hjertestartere er så nemme at bruge, bør enhver arbejdsplads, boligbygning og forening anskaffe sig en hjertestarter og træne dem, der opholder sig på og i nærheden af ​​stedet, såsom ansatte, lejere og foreningsmedlemmer.

Det kan ikke gå galt med en hjertestarter

Mange mennesker, der ikke ved, hvordan en hjertestarter virker, er lidt ængstelige for at skulle bruge en. I praksis er det umuligt at bruge enheden forkert. Hjertestarteren analyserer hjertets aktivitet (EKG) ved hjælp af elektroder, der placeres på personens bryst. Det kræver kun et skub, hvis det er nødvendigt. Det er ikke muligt at chokere et hjerte med en normal hjerterytme.

Hjertestarteren guider dig gennem hele processen

Gennem stemmeinstruktioner vil enheden guide dig gennem den livreddende proces. Den fortæller, at du skal tilkalde hjælp, tjekke vejrtrækningen, starte hjertestarteren osv. Har du svært ved at høre, hvad hjertestarteren siger, er der også nogle hjertestartere, som har et display, der giver instruktioner i form af tekst og billeder. Det er altid bedre at handle og forsøge at redde et liv end at gøre ingenting.

For at et liv kan reddes skal alle tiltag i de forskellige stadier virke og det er det man kalder “kæden der redder liv”. Når det kommer til overlevelse, er tid altafgørende, og derfor er det vigtigt, at vi hele tiden arbejder på at forbedre kæden.

Tiden fra hjertestop til nødopkald uden for et hospital anses for at være for lang. Derfor bør det være muligt at forkorte det til cirka et minut og dette gennem information i kombination med hjerte og lunge redning og træning. Flere i samfundet burde tage et kursus eller en uddannelse i hjerte-lungeredning.

For at kunne forbedre tiden ved eksempelvis hjerte-lungeredning, kan du ringe til 112, som giver vejledning over telefonen til, hvordan du udfører redningen. Du kan også prøve at forbedre redningen med dybere brystkompressioner og sørge for, at hjerte-lungeredningen fortsætter uden afbrydelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis rådgivning via telefon

Få tilbud på ventilation til soveværelse

Kontakt os hvis du har brug for tilbud eller hjælp med montering af ventilation til soveværelse i København eller i Nordsjælland

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.