Søg
Close this search box.

Hvornår er en elinstallation ulovlig

Hvonår er en elinstallation ulovlig i Danmark

En ulovlig elinstallation foregår tit, når en ejere af en bygning eller bolig selv udfører det elektriske arbejde som f.eks. at udskifte en samling bag væggen, på trods af at kun en autoriseret el-installatør må gøre dette.

Kan en ulovlig elinstallation laves lovlig?

Hvis du f.eks. har købt en bolig som indeholder ulovlige elinstallationer så går situationen at redde. Er du overbevist om at dit hjem har ulovlige elinstallationer så kan du læse mere om dette her. 

Hvordan undgå jeg problemer med ulivloge elinstallationer ved f.eks. et huskøb?

Når det kommer til at sikre sig mod ulovlige elinstallationer ved en køb af hus eller en lejlighed ,så er det altid fornuftigt at tegne en ejerskifteforsikring med udvidet dækning kombineret med en el-installationsrapport. Hvis du gør dette så er er både køber og sælger godt dækket ind hvis det skulle være noget som først kommer frem ved et senere tidspunkt. Dog er det vigtigt at bide mærke i, at der er grænser for, hvor meget en forsikring kan give i erstatning.

Vi håber at du har fået lidt mere indsigt mht. til spørgsmålet: Hvornår er en elinstallation ulovlig.

Hvis du har spørgsmål til os er du altid velkommen til at ringe til os. Vi er ved telefonen 24/7 og er altid klar til at svare på vores mange kunder i Storkøbenhavn forskellige spørgsmål.

Hvonår er en elinstallation ulovlig
Hvornår er en elinstallation ulovlig

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.