Menu

Låsesmed Frederiksberg

Norh låsesmed Frederiksberg - Vi er en lokal låsesmed på Frederiksberg med konkurrencedygtige priser og hurtig service

Har du smækket dig ude og skal bruge låseservice akut? Så har du kommet det rigtige sted, hjælpen sjælden mere end 20 minutter væk fra dig, alt efter trafikken hvis du ringer til Norh. Norh låsesmed Frederiksberg er en døgnåben låsesmedsfirma og vi taget telefonen 24/7 365 dage om året. Vi står derfor altid til rådighed hvis du er på Frederiksberg og er uheldig med at smække dig selv ude eller har mistet din nøgle.  

Erfaren låsesmed på Frederikberg

Norh låsesmed Frederiksberg har arbejdet med sikring i over 10 år i Storkøbenhavn. Denne lokale Frb låsesmed har også tæt samarbejde med andre håndværkere og har derfor en specialist indenfor alle de forskellige fag der findes. F.ek.s  vi har en ekspert i AIA og TVO det vil sige en der er højt uddannet indenfor overvågning og alarmsystemer. Norh har derfor de certificeringer til at få lov til at gøre sikring til større virksomheder. 

Norh låsesmed Frb begrænser sig dog ikke der. Vi sikrer alle der skal bruge ekstra hjælp til at holde tyverne væk. For os er det lige meget hvis du er en privat person eller en bygherre på en stor byggeplads. Norh låsesmed Frb passer godt på alle vores kunder.

Låsesmed Frederiksbergs og dennes værktøj

Om Norh låsesmed Frederiksberg

Norh låsesmed Frederiksberg udfører alt indenfor låsesmed og adgangskontrol. Og vi har den erfaring der skal til for at gøre et kvalitetsmæssig, professionelt og modernt arbejde til tiden.

Vi du have et gratis tilbud så kan du altid få det på telefon gennem at ringe til os på 22 22 28 68. Vi har altid en låsesmed Frb ved telefonen. Hvis du har nogle billeder og vil have et skriftligt tilbud af os så kan du få det gennem at udfylde vores formular her på hjemme siden.  Klik here indhent tilbud.

Norh låsesmed Frederiksberg

Vores ydelser og services i Frb og omegn;

  • Elektronisk agangskontrol
  • ​Nøglekopi
  • Låsesystemer
  • Værdiskabe
  • Alarmer
  • Alarmer til erhverv
  • ​Døgnservice
  • Autolåsesmed
  • Sikkerhedsdøre & Gitre

Du skal stole på din låsesmed

Norh låsesmed Frederiksberg er en låsesmed på Frb som du kan stole på, atlid! – Vi kører aldrig før dit hjem eller dine lokaler er sikret 100 %, og at kraven ikke mindst opfylder de behov din forsikring har.
En oplukning tager nemlig ofte kun få små minutter og det tager det også for en en indbrudstyv, det kan være en god tanke at skifte ud låsen til en som skal mindst skal bores os for at kunne åbnes. En omkodning af en lås taget dog lidt mere tid og det er et arbejde kun en låsesmed kan– skal du have omkodet mere end en låse, fek.s du vil have samme nøgle til dion postkasse som til din hoveddør, eller at det skal laves systemer, kan det tage tid. Norh låsesmed kører dog ikke, før dit hjem er sikkert, hvis det ikke er det du beder om os, i forhold til dit budget. Vi informerer dog altid om priser hvis det spørges om det og udarbejder altid tilbud gratis via telefon og mail.

Norh låsesmed Frederiksberg udskifter også dine gamle ikke fungerede låse ligemeget hvilken der sidder i forvejen. Og vi installerer alt fra billligere starndardlåse der klarer jobbet til sikringlåse med den højeste sikkerhedsklasse. Vi vejleder dog altid gennem hele processen til den helt rigtige løsning for dig. Autoriseret elektriker med låsesmed døgnvagt, en låsesmed på Frederiksberg som klarer det hele indenfor sikring og autolåsesmed. Det findes ikke noget autorisations register indenfor låsesmedens fag, det er ikke er lovkrav at være autoriseret som låsesmed. Norh låsesmed Frederiksberg er et seriøst låsefirma med mange års erfaring og vi er et autoriseret elinstallatør virksomhed.

Vi passer meget godt på vores rygte og kunder. Du kan derfor være sikker på at du er i gode hænder når du skal bruger en låsesmed på Frederiksberg. Norh låsesmed døgnvagt Frederiksberg kører i hele Frb og omegn. Og som tidligere nævnt har vi døgnåbent alle årets 365 dage. Overlad din sikring til os, så garanterer vi dig kvalitet og de bedste løsninger efter dit behov.

Norhs tidligere kunder er vores bedste referencer

Vil du læse vores anmeldelser? Vi findes mange steder online både på Facebook, trustpilot og håndværker.dk etc. Hvid du vil se hvad andre kunder synes om os så kan du gøre det here på vores facebook eller på vores google account her; 

Martin Hansen
Martin Hansen
20:46 29 Jan 19
Har et meget godt samarbejde med Norh. Og jeg er sikker på at vi har mange gode år fremover. 😊
Christina Varde
Christina Varde
17:14 22 Dec 18
Jeg låste mig ude og fik hurtigt hjælp af en flink rar mand. Som kom til tiden og gav en god pris. Har siden den gang brugt Norh til at installere en sikkerhedsdør til min lejlighed et nyt alarmsystem til mit sommerhus. Meget tilfreds tak
Sonya Høyer
Sonya Høyer
16:47 19 Dec 18
Sød og behjælpelig låsesmed ☺
Haakon Sigurðsson
Haakon Sigurðsson
14:28 19 Dec 18
Jeg bruger altid Norh og vil gerne anbefale denne virksomhed videre. God hjælp og service sjælden set i håndværkerbranchen! Gode priser
Sara Niklasson
Sara Niklasson
10:19 27 Oct 18
Anbefales, pålidelig og hurtig service.

Norh låsesmed Frederiksberg, de services og ydelser som vi udfører

Vi tilbyder vores kunder på Frb alt i låsesmedsarbejde og sikring. i bokserne nede kan du læse mere specifikt om hvad det findes for forskellige ting indenfor sikringbranchen. Norh låsesmed Frederiksberg har mange års erfaring ud af arbejde til både store og små virksomheden samt kommuner i følgade ydelser;  

Døgnåben låsesmed Frederiksberg

Hvis du er uheldig og har smækket dig ude så kommer vi ud til dig, der du er med desamme, ingen unødig vente. Vi spiller aldrig vores kunders tid Når du bestiller et udkald  hos Norh. Kan du derfor forvente øjnebilikkelig hurtig service, og en låsesmed på Frederiksberg som er hos dig indenfor 20 minutter i Storkøbenhavn,, alt efter trafikken.  

Autolåsesmed, låsesmed til bil Frederiksberg

Norh autolåsesmed Frederiksberg kører altid rundt med værktøj til biloplukning. Derfor kan vi nemt åbne biler også, hvis du smækket din bilnøgle inde. model og årgang. Alle vores låsesmed bil og autolåsesmede Frederiksberg tager de seneste kurser og uddannelse. De har derfor altid har den nyeste viden om bedre muligheder til at åbne op lige præcist din bil. uden at lave ridser på hverken bilen  eller låsene.

Elektronisk adgangskontrol

Vi anbefaler og installerer Saltos elektroniske adgangs låse som fungerer fint for både private og erhverv. Deres elektroniske låse er kompatible med eksisterende låse der findes og design dørgreb. Norh låsesmed Frederiksberg kan montere Salto adgangskontrol uden kabler og derfor undgå dyre omkostninger. Elektronisk adgangskontrol fra Salto findes som ekstra hærværk sikret, da det er monteret indvendigt.

Udskifting af låse

Norh udskifter alle varianter af låseprofiler hos dig til faste priser altid. Prisen på at få udskiftet din låse varierer efter; alt efter hvilken lås, eller låsecylinder. Eller om det er en kasselås som skal monteres. Hvis du vil have udskifte mange låse samtidig.  Giver vi oftestmængderabat på låsesmed prisen.

Sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre på Frederiksberg, vores seneste projekt er 12 døre i en trappeopgang på Frederikssundvej. Her har vi installeret døre  af stål og døre som består af en stålkerne. Som gør det næste umuligt at bryde sig ind i. Det giver tryghed. Og at du roligt kan tage på ferie etc.

Nøglekopiering

Norh laver nøglekopier for dig og alle vores til faste priser. Vi laver kopiering mod en udkørsel pris, eller så kan du møde op til et af vores værksteder, her fra laver vi ekstra nøgle/kopiering af din nøgle. Det er dog mere almindeligt at vi laver kopiering til store virksomheder, der det f.eks. skal laves 100 kopier. Her har vi stor mængderabat. Læs mere om låsesystemer på Norh sikring.

Sikkerhedstjek

Mange hjem har stadig de ikke forsikrings godkendte serie 500 låse som er låse med 5-stift, der nemt kan åbnes med en bankenøgle eller låsepistol. Norh låsesmed Frederiksberg anbefal at du du får et tjek på disse låse og skifter den ud, eller at du fået sat en ekstra låse på. At få et sikkerhedstjek hos Norh er altid gratis.

Montering af ekstra låse

Norh fører kun kvalitets produkter fra Ruko, af højeste kvalitet til markedets bedste priser. Vi anbefaler at du får rådgivning ved en fagmand. Inden du beslutter dig for hvilke tiltag der skal til. Norh låsesmed Frederiksberg vejleder dig gerne frem til den bedste løsning for din ejendom, dit hjem eller dine lokaler. Vi sætter gerne op en ekstra lås hvis det er det du ønsker. En ekstra låse er en et godt ekstra tiltag for at holde tyverne væk.

Låsesmed til byggerier

Norh låsesemed Frederiksberg tilbyder rådgivning til byggerier, og dem der ansvar i projekterne haver. F.eks. byggeherre og arkitekter. Vi hjælper med planlægning og implementering af sikkerheds løsninger på  ny-byggerier. Det er allerede i selveplanlægningen af byggerit eller renoveringen man sikrer en optimal, funktion og sikkerhed i dag og i mange år fremmad i tiden.

Skal du på ferie? Norh låsesmed Frederiksberg har nogle gode tips, de fleste gratis

Skal du på ferie eller arbejds rejse? Disse ting burde du tage stilling til før du tager afsted.

Norh låsesmed Frederiksberg har lavet en enkelt to do liste som du kan benytte denne for at gøre dig nemt klar og sikre dig til arbejds rejser eller ferie. At du har tænkt over din sikkerhed og sikret dit hjem eller mod indbruds tyver, inden du tager afsted på ferie, vil kunne gøre dig mere tryg i mens du er afsted eller bespare dig for eventuelt uheld i at få et indbrud.

1. Fjerne liggende værktøj , som f.eks en kofod, som tyven kan bruge til at komme ind med gennem at bryde sig indenfor med, er rigtigt låst indenfor f.eks i et skur.

2. At dine vinduer og alle dine låse samt døre er rigtigt låst og lukket, dobbelt tjek inden du tager afsted.

3. Sørg så at værdigenstande er godt gemt gerne så man slet ikke kan se dem eller ane luksus udefra.

4. Få et gratis sikkerhedstjek ved en låsesmed. Så får du et ærligt billed over dine lokaler og den rigtige rådgivning, til eventuelle tiltag. 

5.Orientere og fortæl dine naboer om, at de gerne må holde ekstra øje

6. Undgå at skrive på de sociale medier, at i skal afsted, eller sørg for at det kun er de nærmeste det kan se, så at ingen indbrudstyv for vide at du eller i skal tage afsted.

 

Tag billeder i forhold til dækning af forsikring

Det er smart at tage billeder i forhold til forsikring, af dine værdier, i skuffer og skabe. Det er godt at nemt kunne  fremvise og at have hvis du alligevel er meget uheldig og bliver ramt af et indbrud. Med billeder bliver nemmere at hurtig danne sig overblik og beviser på, hvad der mangler, og dokumentere tab til forsikringsselskabet.

Kontakt os- og få et hurtigt til bud, altid gratis via mail og telefon

Vil du vide prisen på din låsesmeds opgave? Vi gir dig hurtigt et besked, og det er gratis. Også 100 % u forpligtigende. Vi på Norh låsesmed Frederiksberg har et tæt samarbejde med vores leverandører og kan derfor give rigtigt gode rabatter på låse, sikkerhedsdøre og alarmer.  Du kan vælge at ringe til os eller at nemt indhent tilbud her. Vi udlejer også låsesmede til andre erhverv. Et du interesseret af at finde mere info om vores udlejning af håndværkere så kan du gøre det her.