Menu

Låseservice med døgnservice, Norh låsesmed Østerbro tilbyder alt indenfor sikring - Vi er en døgnåben lokal låsesmed på Østerbro

Søger du efter en lokal låsesmed Østerbro? Norh låsesmed Østerbro  er en effektiv & kvalitets bevist låse-virksomhed På Østerbro med konkurrencedygtige priser, som laver alt indenfor låsesmedens fag. Skal du bruge en låsesmed akut? Ring nu (Vi bestræber at være ude ved dig indenfor 30 minutter hvis du har smækket dig ude)
Norh låsesmed Østerbro laver en akut oplukning

Skal du bruge en låsesmed på Østerbro akut?

Uanset om du skal bruge en låseservice til en akut oplukning fordi at du har smækket dig ude. Eller hvis du har spørgsmål til andet indenfor sikring så går det fint at ringe til Norh låsesmed Østerbro i hele døgnet. Kontakter os på telefon vil du kunne stille os alle dine spørgsmål og få svar med desamme. Vi på Norh lover at gøre vores bedste hver gang for at svare på de spørgsmål du eventuellet vil have.  Er det et akut låsesmeds ærinde så rykker vi ud med det samme.

Vi er meget glade for at vi har blevet månedens håndværker på håndværker.dk

I Juli -19  på grund af kunder gode anmeldelser på vores udførte arbejde har vi lykkes os at blive månedens håndværker. Det er vi utroligt glade for! Tusind tak alle jer der givet os en anmeldelse. 

Vi er blevet juli måneds håndværkere, her er beviset.

Norh låsesmed Østerbro, vores servicekoncept;

Norh låseservice Østerbro er et ærligt, engageret og personligt låsevirksomhed på Østerbro.   Norh låsesmed Østerbro går op i, at du får præcis den service og præcis de løsninger, du har brug for, hverken mere eller mindre. Uanset hvis du skal bruge os til en hurtig og billig  oplukning eller gennemtænkt rådgivning for at sikre dit hjem eller dine lokaler. Vi går meget op i at du får de låsesystemer, der bedst passer til dig og dine behov –  for er det ligegyldig om du skal have sikret dit private hjem, din boligforening eller en hel virksomhed. Vi har kapacitet til at klare enhver opgave.  Vi er en del af Norh – vi kan derfor tilbyde det hele indenfor sikring. Og du kan være sikker på at du får den rigtige ekspert på den opgave som du vil have løst. Læs mere om Norh låsesmed København her.

Autoriseret hos sikkerheds styrelsen

Blot til info så er Norh Entreprise ApS autoriseret elektriker/elinstallatør hos sikkerheds styrelsen. Derfor må vi gøre mere end f.eks. en almindelig lålsefirma, som ikke har samme autorisation som elinstallatør.  Udover at vi arbejder sammen med elektrikere så samarbejder vi med de største leverandører på markedet. Vi bruger os kun af de bedste materialer og køber bland andet ind fra Ruko, Ajax system, Hikvision og Herning pengeskabfabrik. Vi vil dog også gerne være fleksible og installerer din købte produkt, hvis det er det som du ønsker. 

Garanti op til 6 år på vores almindeligste ydelser

Vi har op til 6 års garanti hos Norh låseservice & låsesmed Østerbro. Det har fordi at vi vil forsikre os at du er 100 % tilfreds med vores ydelse og at din løsning er holdbar for dig.  Du kan derfor rolig altid ringe til os i gen, hvis det skulle komme nogle eventuelle problemer indenfor en fremtid på 6 år.  Husk bare at spørge om hvor mange års garanti du har på præcist den opgave i vil have udført eller har fået udført ud af vores låsesmede. For at sikre os og at dig som kunder de til os for de bedste produkter så bruger vi os ud af kun høj kvalitets leverandører. Norh låseservice & låsesmed Østerbro køber bland andet ind låse og andre produkter fra Hikvision, Assa Abloy, Ajax systems og bruger værktøj fra Hilti.

Et sikkerheds kan redde dig fra indbrud

Vi på Norh låsesmed Østerbro mener at et sikkerheds tjek er en rigtigt god idé og det er enda gratis hos os. Gennem at få udført et sikkerheds tjek vil du opdage eventuelle svagheder i din sikring. F.eks. at dørkarmen en meget svag og din sikkerheds låse derfor ikke vil have den ønskede effekt alligevel. Men det behøver ikke være en dyr omgang bare fordi at men finder nogle “svage” punkter i sit sikkerhedssystem. Det plejer være nemt at tage små tiltag. F.ek.s installere et mindre alarm. Et alarm behøver ikke koste mere end nogle få 1000 kroner. Det er meget billigere end at blive ramt af et indbrudt og forsikringen ikke dækker fordi at ens dør ikke har været “forsvarligt” låst.

Norh låsesmed Østerbro, udfører alt indenfor låsesmeds branchen, vi tilbyder vores kunder på Østerbro ca. 10 forskellige ydelser og mere der til

Som tidligere nævnt er ingen opgave for stor eller lille for Norh låsesmed Østerbro. Vi kan både hjælpe dig med alt indenfor låsesmedens fag. Norh låsesmed Østerbro er også eksperter i alarmer og har særlige systemer som passer til private og erhverv – alt efter dit behov.  Vi udfører bland andet følgende;

 • Adgangskontrol, til både privat og erhvervs brug, en chip eller kode vil kunne erstatte din nøgle.
 • Dørlukkere og dørautomatik, til både butikker, kontorer, skoler og private. 
 • Nøglekopier, vi  laver kopier til systemer etc, er et kun en enkelt lille nøgle anbefaler vi at gå til en lokal skomager.
 • Mekaniske låse, alt fra omkodning til udskiftning samt oplukning af mekaniske klassiske låse.
 • Pengeskabe, her er vi specialister. Vi både køber ind efter dit behov og monterer dem. Mister du nøglen klarer vi også oplukning. 
 • Privat alarmer, vi installerer simple trygge hjemme alarmer med kode.
 • Alarmer systemer til erhverv, vi har en elekttriker med AIA modul. Derfor kan du være sikker på at dit alarm er forsikringgodkendt. 
 • Låseservice, hurtig akut service samt kvalitetsbevidst sikringrådgivning.
 • Autolåsesmed, en låsesmed bil Østerbro til at åbne op din bil hvis du smækket bilnøglen inde. 
 • Porttelefoner, moderne porttelefoner til nybyggeri samt mindre systemer til huse. 
 • Sikkerhedsdøre & Gitre, gør det umuligt for tyver at komme indenfor. Vi installerer gitre og sikkerhedsdøre til både private og virksomheder. Samt lejligheder og huse. 
Lær mere om de forskellige ydelser her;
 

Døgnåben låsesmed

Har du smækket dig ude, eller mistet dine nøgler? Vi rykker ud med desamme, du skal ikke behøve vente synes vi. Derfor spiller vores låsesmede ikke din tid gennem at ikke agere hurtigt. Du bestiller låsesmed og vi rykker ud med desamme. Og skulle meget gerne være ved dig indenfor 30 minutter afhængig trafikken i København.

TVO og AIA

Overvågning og alarmsystemer
For at øge sikkerheden i din bolig eller i dine lokaler, især når du er lang væk, eller på ferie måske en forretningsrejse – er det en  ekstra god idé at sætte alarmer og  overvågningskameraer op.  Så står du meget mere stærkt mod indbrudstyve.  Det vil ofte give tryghed.

Autolåsesmed Østerbro

Vi udfører også biloplukninger på de fleste bilmærke. Vi har en uddannet autotekniker på Norh låsesmed Østerbro som har speciale i biloplukning. I sær tyske bilmærke er svære at åbne. Vores autolåsesmed Østerbro vil gerne prøve at åbne din vil uanset mærke. Ring vores døgntelefon for hurtig betjening. 

Sikkerhedstjek

Vi laver sikkerheds tjek til private skifter din ikke sikre låse ud til serie 1200 eller garant plus. Det er låse som ikke kan dirkes op af indbrudstyve. En serie 500 kan nemt åbnes op med en bankenøgle eller en låsepistol. Og er derfor heller ikke forsikrings godkende. Det vil sige din forsikring vil sandsynligvis ikke dække ved indbrud. 

Elektriker Ydelser

Norh låsesmed 
Østerbro tilbyder også elektrikerydelser til alle kunder. Du kan derfor i samme omgang få et nyt stik installeret, hvis du f.eks ønsker et alarm eller overvågning. Det synes vi er smart service. 

Alarm til erhverv

Det er oftest ekstra høje krav til erhverv som har et lager. For at du skal være forsikringen dækker så kan det være en god idé ar en mand med AIA eksamen til at udføre installationen af alarm. Blot til information, du kan også få tilskud fra staten for selve alarminstallationen.

Alt et sted

Når du bruger dig af Norh låsesmed Østerbro får du også muligheden at få alt et sted, og mængderabatter. Vi har nemlig også elektriker, murer, tømrer samt maler på Norh. Det er smart f.eks. hvis du skal have mere lavet. Så kan du nøjes med en enkelt kontakt og derfor ikke bruge tid på at dirigere mellem de forskellige håndværkere og fag. 

Støtte til entreprenører

Norhs låsesmede bistår entreprenører og andre bygningssagkyndige med etablering af f.eks. beslagslister og andre sikkerhedsløsninger i forbindelse med nybyggeri og renovering. Norh udfører og tager sig af specialprojekter med særlige krav til f.eks. forstærkning .

Sikkerhedsdøre

Når du bestiller en sikkerheds hos Norh kan du roligt slappe af under hele processen. Vi mødes der det skal en dør eller døre op og laver en plan sammen og finder den rigtige design og pris. Vi bruger os af Daloc som leverandør og de har et meget bredt sortiment af forskellige døre. Vi er derfor sikre på at vi vil kunne finde den dør der passer jer bedst. 

låsesmed Østerbro din lokale låsesmed

Vores tidligere kunder er vores bedste referencer

Hver gang det kommer ind en ny anmeldelse til os – bliver vi glade indeni. Ikke kun fordi at det bekræfter at vi gjort et godt stykke arbejde. Uden vi kan også bruge det som en reference her på hjemmesiden. Til forsat udvikling og rekruttering af nye kunder. Derfor vi vi gerne fremvide nogle af vores anmeldelser fra google her. 

Norh låsesmed Østerbro på Google;