Søg
Close this search box.

Lej minigraver med fører eller grav selv

Lej minigraver med fører eller grav selv

Spar tid og energi – lej en minigraver med fører eller spar penge og grav selv

Vil du optimere dine projekter og gøre gravearbejdet nemmere? Lej en minigraver København eller i Nordsjælland hos os hos Norh.

Vi er en lille virksomhed med lang erfaring af elektriker ydelser og udlejning af minigraver med og uden fører. Når vi ikke bruger vores maskine ude på arbejde udlejer vi vores nøje udvalgte professionelle maskiner inklusive udlejning af vores minigraver. Hos os kan du leje minigravere København privat og erhverv, til både små boligreparationer og større erhvervsprojekter. Da der medfølger flere forskellige skovle, når du lejer en lille 1 tons gravemaskine hos os, kan du tilpasse skovlen til arbejdet. Du kan derfor hurtigt og nemt skifte mellem minigraver, smal skovl og hydraulisk høvlskovl, hvis du ønsker det.

Ved at leje en minigraver hos s bliver det nemt og smidigt at udføre en række forskellige projekter på en effektiv måde. For eksempel, hvornår du bør:

– Planlægger grunden.
– Graver den ledninger og kabler.
– Dræn rundt omkring fundamentet.
– Grave en gammel hæk væk.
– Plant en ny hæk.
– Sænk og stabiliser din trampoline.

Lej minigraver i København og i Nordsjælland

Har du brug for hjælp til logistik, når du lejer en lille gravemaskine? Indenfor Storkøbenhavn og Nordsjælland – kan vi tage os af transporten for dig. Benyt også lejligheden til at se dig omkring og stifte bekendtskab med vores øvrige udvalg af maskiner, udstyr og stilladser til bygge- og haveprojekter. Norh er end el af Leje.nu som tilbyder et stort udvalg af maskiner og værktøj som bruger indenfor vores fag. Nogle maskiner som vores elektriker bruger hver dag som du kan leje er bland andet;

Lej Minigraver
– Lej kernebor (bore hul til ventilation)
– Lej trailer 

Book og lej en minigraver idag, eller få hjælp til at rette eventuelle spørgsmålstegn ud. Kontakt os i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis rådgivning via telefon

Få tilbud på elinstallation

Kontakt os hvis du har brug for tilbud på el-installation, vi udfører el-arbejde og du kan leje minigraver med fører, privat og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.