Søg
Close this search box.

Montering af spot i loft pris

Montering af spot i loft pris + spots i badeværelse priser →

Installer spotlights eller downlights – alt du har brug for at vide om montering af spot

Spotlights i loft og vægge er blevet en stadig mere og mere populær lyskilde i vores hjem, montering af spotlight er ofte en god belysningsløsning. Lyset bliver rart, man kan sprede lyskilderne på en god måde samt få et behageligt generelt lys, som ikke fylde. Med en lysdæmper tilsluttet dine monterede spots bliver det en rigtigt praktisk og funktionel løsning.

Hvad skal man husk på ved montering af spot?

Det er mange ting som man skal forholde sig til, når man overvejer montering af spot i loft og i væg. Hvilken lampe skal du vælge? Er der brandrisiko? Hvordan monterer du dem bedst? osv. osv. Her vil vi gennemgå nogle ting, du skal vide, før du bestiller montering af spot i tag, eller til væg.

Halogen eller LED spots

Det er en evig diskussion, og spørger man forskellige, om man skal vælge halogen- eller LED-spots, får man forskellige svar. Nogle hævder, at lyskvaliteten er bedre i halogenvarianten, mens andre hævder, at moderne LED-spots har mindst lige så gode lysegenskaber. For mere information om de forskellige teknologier, kontakt vores elektriker. 

Hvad vi i store træk kan sige er, at halogenlamper kræver mere energi og bliver meget varmere. Skal du montere halogenspots, er det utrolig vigtigt at følge producentens anvisninger og indsætte forsænkede krukker, eller potter, hvor dine spots skal placeres. Derfor er det en god idé at hyre en autoriseret elektriker til montering af spot i tag, med erfaring indenfor området.

Faktum er at mellem lampernes elektroder bliver det nemt 200 grader varmt og ved dårlig ventilation kan det stige endnu mere – brandfaren er et faktum.

Indbyggede spot i eksisterende loft

Det er nu for tiden almindeligt at sænke loft for at montere spotlights eller downlights mellem det gamle og nye loft. Dette fordi at folk generelt ønsker et mere praktisk og moderne hjem. Kontakt Norh, for hjælp til montering af indbyggede spots i eksisterende loft.

Forsænkningen at loftet bliver ret simpel og du kan selv bestemme, hvor du vil have dine spots, og du kan nemt komme af med ledninger og kabler, så at du er fri fra at kigge på dem.

Montering af spots uden at sænke loftet 

Hvis du ønsker spots direkte på dit nuværende loft, bliver det lidt tricky, selvom det bestemt kan lade sig gøre. Man skal så lave huller til armaturet og derefter fjerne eventuelt ovenstående materiale ud fra sikkerhedsanvisningerne, og så finde en god løsning til at komme af med ledninger. 

Indret med spots på badeværelset

Ønsker du spots eller spotlights i badeværelser eller i andre våde områder, skal du overveje spotlightenes IP-klassificering, som viser hvor fugttæt lampen er. Der gælder forskellige regler for forskellige dele af badeværelset og jo tættere på brusebad, badekar du er, jo strengere er kravene.

Sørg for at tjekke, hvilke lamper der er godkendte gældende montering af spots i badeværelse, så du ikke køber de forkerte lamper, vi kan hjælpe dig med både indkøb og montering af spots i badeværelse. Pris montering spots i badværelse får du nemmest gennem at indhente priser via mail eller via vores indhent priser formular her på hjemmeside. Vedhæfte gerne nogle billeder hvor du ønsker montering af spots i badeværelse priser, 

Montering af spot i loft pris?

Vi tilbyder montering af spot i loft fra 1.499kr i København, vores elektriker kan ikke give en fast pris på spots montering, dette fordi at situationer er forskellig fra sted stil sted. Vi anbefaler at du sender os nogle billeder og indhenter pris her

Husk at faste installationer til elanlæg over 50 volt skal udføres af en elektriker. Og er du usikker, kan det anbefales at hyre en fagmand til andre installationer også. Resultatet er ikke kun sikrere, men oftest også pænere.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Montering af spot i loft pris + spots i badeværelse priser →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gravet stikledning over pris reparation
Gratis rådgivning via telefon

Tilbud elektriker

Kontakt os hvis du har brug for mere rådgivning eller hjælp-

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.