Søg
Close this search box.

Montering af Wiser fra Schneider Electric

Tilbud og montering af Wiser fra Schneider Electric tilbydes af autoriseret elektriker i København og Nordsjælland - Ring eller skriv for pris

Hvad er Wiser?

Et IBI produkt fra Franske Schneider Electric. Hvor du kan styre dit el i mindre eller større grad fra en app på din telefon.
Et eksempel på en almindelig hverdagssituation som kunne ske for hver enkelt person hvor Wiser kunne være til gavn, er hvis du kommer i tanker om at du glemt slukke for lyset når du er kommet du af døren, så kan du takke vare Wiser nøjes med at åbne din Wiser-app og slukke lyser der, i stedet for at f.eks. tage trapperne hele vejen op til din lejlighed igen.

 

Hvorfor skal jeg vælge Wiser?

Lige for tiden ved alle godt at prisen på el er øget markant og derfor er interessen for at spare på el og strømforbruget også blevet større blandt befolkningen de seneste år.  For holde øje med sit eget strømforbrug så kan man med hjælp fra Wiser koble en enhed på måleren som aflæser energiforbruget i eltavlen. På denne måde så kan du nemmere kontrollere og overvåge dit elforbrug.

Nævnte eksempel er bare et af mange løsninger som Wiser kan tilbyde både private personer og erhverv. Nogle andre eksempler på installationer som du kan få gennem Wiser er;


-Overvågning med indendørs og udendørs kamera
– Lysstyring med dæmpere
– Energistyring med termostater
– Alarm for vandskade med fugtsensor
– Alarm for indtrængen med magnetkontakter
– Sluk for diverse med afbrydere på stikkontakter

Hvorledes installerer jeg Wiser?

Som udgangspunkt skal der bruges en Gateway hvor enhederne bliver koblet op til, derfra videre til internettet hvor du så kan kommunikere med enhederne fra din app på telefonen eller tablet.

Stikkontakt bliver monteret i dåse som en alm. 1.5 modul. Hvor stikkontakten har en tænd/sluk funktion fysisk på stikkontakten og i Wiser appén

Lysdæmper bliver monteret i dåse som en alm. 1 modul lysdæmper. Der er knap for op og ned dæmpning. Samt tænd og sluk knap. Du kan tilgå de samme funktioner på appén.

Hvordan bruger jeg Wiser?

Du kan tilgå og tilføje Scenarie i din Wiser installation nemt på appén.
Du kan sætte lyset i stuen til at slukke eller dæmpe, når PIR registrere et givet lysniveau.
Du kan sætte elkogeren til at koge vand til kaffen på din app når du er ved at være hjemme fra arbejdet.

Eksempel på Wiser?

Der er mange eksempel på Wiser og der er kun fantasien som sætter grænserne. Et eksempel på mere indbrudssikring kan være; jeg tager hjemmefra, sætter scenarie aktivt som tænder og slukker for lysene i rummene så det ligner at der er aktivitet igennem vinduerne. På samme scenarie så går mine kameraer på overvågningstilstand og der vil komme en alarm på min telefon hvis magnetkontakterne i entréen bliver aktiveret.

Hvad koster Wiser?

Fra den simple løsning til den store løsning som bliver koblet op med KNX.
Den lille løsning hvor du har en tænd og sluk knap på din stikkontakt koster små 2.000 Kr.
Hvor de store løsninger er der ikke noget loft på prisen.

Tilbud og montering af Wiser fra Schneider Electric tilbydes af autoriseret elektriker i København og Nordsjælland - Ring eller skriv for pris
Tilbud og montering af Wiser fra Schneider Electric tilbydes af autoriseret elektriker i København og Nordsjælland - Ring eller skriv for pris

2 reaktioner

 1. Et supergodt produkt, vi er ekstremt glade for at vi fik monteret Wiser i vores nye sommerhus.

  1. Hej Jens

   Mange tak for din kommentar, vi hos Norh, kan ikke være mere enige 🙂

   Mvh
   Nicolai Elektriker Norh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis rådgivning via telefon

Tilbud Wiser montering

Kontakt os hvis du har brug for mere rådgivning eller hjælp vedrørende montering af Wiser fra Schneider Electric København og Nordsjælland.

Har du brug for en elektriker i en lokal bydel i København eller i Nordsjælland? Klik her og læs mere:

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.