Søg
Close this search box.

Opsætning af kabelbakker og kabelkanaler

Opsætning af kabelbakker og kabelkanaler - Rådgivning og indkøb
Ingen skøn syn, få hjælp med opsætning af kabelbakker og kabelkanaler samt Rådgivning og indkøb

Norh Elektriker København og Nordsjælland tilbyder opsætning af kabelbakker og kabelkanaler til både private personer, boligforeninger og erhverv.

Som privatperson har du sikkert flere lamper og andre dimser, der er tilsluttet en stikkontakt i væggen. Udover ting der er drevet af batterier eller solenergi, hænger der en ledning ud af produktet, ledninger er stort set uundgåelige at have i et rum. Det de færreste synes at det er et kønt syn når de virvar af snore, kablerne kan nemt forstyrre resten af ​​rummets indretning, men der er simple tricks til at modvirke dette. En kabelbakke eller en kabelkanal er en kabelbeskyttelse, der både beskytter dine kabler mod at blive set og mod ydre påvirkninger.

Norh Elektriker København og Nordsjælland til montering og opsætning af kabelbakker og kabelkanaler

Hvis du ikke vil have ledningerne eller kablerne til at overtage dit interiør, kaldes redningen kabelkanaler og kabelopsamlingsbokse. En kabelkanal er en plastikstrimmel, som du blot sætter op på din væg, loft eller gulv med selvklæbende tape eller skruer. På kabelkanalen kan du så løfte den øverste del af og sætte de kabler i, du vil skjule. Du kan købe kabelkanaler i forskellige bredder og længder eller, da kabelbeskyttelsen er lavet af plastik, kan du nemt save den af ​​efter dine behov. For at kabelkanalen skal passe ind i din indretning, blive ét med f.eks. din fodpanel, kan du købe kabelkanaler i hvid, sort, metal, eg, teak eller hvilken som helst træimitation.

Opsætning af kabelbakker og kabelkanaler i København og Nordsjælland. Ring eller skriv nu for montering og hjælp med kabelbeskyttelse m.v

Kabelkanaler eller kabelbakker
Kabelbakke Legrand

Kabelkanaler eller kabelbakker?

Ønsker du at købe et mere fleksibelt og åbent kabeldæksel, til at samle kabler, som du af og til skal have adgang til, anbefaler vi i stedet en kabelbakke. Det er en åben kabelkanal, hvor dine ledninger er synlige, men fordelen er, at de holdes sammen. Denne løsning bruges ofte under skriveborde og til elinstallation i lokaler, hvor dette ikke forstyrrer. En anden løsning til pænere ledninger er at bruge klemmer og kabelclips.

Vi forhandler kabelbakker, kabeldæksler og kabelkanaler

Som elektriker tilbyder vi selvfølgelig både opsætning og montering af kabelkanaler og kabelbakker. Udover ydelsen som vi leverer så kan du også købe Kabelbakker og kabelkanaler hos os. Vi kommer gerne med rådgivning om passande modeller. Det er nemlig vigtigt at holde øje med sine kabler og beskytte dem på ret måde med et installationsrør, når der køres ny strøm i væggene. Med det rigtige installationsrør eller flexrør går arbejdet hurtigere, og din kabelføring bliver meget mere sikker. 

Skal du køre strøm i eller på ydersiden af ​​væggen? Uanset hvad er det vigtigt med en sikker og pæn kabelføring. Kontakt Norhs elektriker i København og i Nordsjælland nu for hjælp med montering og opsætning af kabelbakker og kabelkanaler idag. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis rådgivning via telefon

Opsætning af kabelbakker og kabelkanaler i København og Nordsjælland

Ring eller skriv nu for montering og hjælp med kabelbeskyttelse m.v. vi dækker;

  • Amager
  • Østerbro
  • Vesterbro
  • Gentofte
  • Frederiksberg
  • København 
  • Nordsjælland og omegn. 
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.