Søg
Close this search box.

Spar penge og energi på samme tid med LED-belysning

Spar penge og energi på samme tid med LED-belysning
Spar penge og energi på samme tid med LED-belysning

I dag er der rigtig mange, der har fokus på at reducere deres energiforbrug. Heldigvis kan du gøre det på rigtig mange måder. Men hvorfor overhovedet bruge tid på energiforbedring? Når du sparer på energien, sparer du også penge, så både dit budget og miljøet vinder.

Med et energivenligt hjem behøver du ikke at bekymre dig lige så meget om elregningerne, når de kommer. Samtidigt er du med til at hjælpe miljøet, hvilket altid er et plus. Er du ikke helt sikker på, hvordan du kan energiforbedre din bolig, kan du læse med videre her.

Udskift din gamle belysning til LED-belysning

Hvis du vælger at skifte til LED-belysning, kan du oplyse dit hjem med den samme mængde lys for færre penge. Hvert år kan du altså ende med at spare en del penge på energiomkostninger ved at bruge LED-pærer i stedet for andre traditionelle pærer.

Det vil sige, at hvis du stadigvæk gør brug af glødepærer, sparepærer eller halogenpærer, er et skift til en mere energieffektiv belysning en af de hurtigste måder, du kan reducere dine elregninger på. For at få produkter af en høj kvalitet med en god energibesparelse bør du tage et kig på pærer fra PlusLED.

Hvilke andre energiforbedringer kan jeg gå i gang med?

At skifte pærerne ud i din bolig kræver hverken meget tid eller mange penge. Derfor er det en forholdsvis nem og hurtig opgave, som de fleste kan overskue at gå i gang med. Men hvis du gerne vil kaste dig over flere energiforbedringsprojekter, er der masser af andre projekter du kan gå igang med.

Du kan blandt andet gå i gang med følgende forbedringer for at opnå en endnu større besparelse:

  • Skift dine gamle vinduer til energiruder
  • Isolering af dine gulve
  • Isolering af dine ydervægge
  • Isolering af dit tag og dine lofter
  • Fjerne dit olie- eller naturgasfyr og skifte til en anden varmekilde
 

Ovenstående er blot nogle af de energiforbedringer, du kan overveje. Dog kræver de naturligvis en del mere end at udskifte pærer og lamper i forhold til tid og penge. Men det er værd at tage disse forbedringer i betragtning, hvis du gerne vil spare endnu flere penge på længere sigt.

Hyre en professionel eller gør det selv?

Når det kommer til meget el-arbejde i din bolig, er det oftest bedst at hyre autoriserede el-installatører til at klare arbejdet for dig, og nogle gange endda lovpligtigt. Det skyldes at arbejde med el ofte kræver en del teknisk viden, og uden den kan du komme til at lave skader, der senere hen skal repareres af en elektriker.

Der findes dog flere ting, som du gerne selv må stå for. Eksempelvis er det tilladt selv at udskifte og montere lamper i hjemmet. Du skal blot huske at afbryde strømmen, så du arbejder på den mest sikre måde.

Ønsker du at skifte dine lamper ud til mere energivenlige løsninger såsom LED, kan du sagtens gøre det på egen hånd. Du behøver ikke at hyre en professionel til at ordne det for dig, hvis du uden problemer kan gøre det selv. Ikke nok med at det sparer dig penge, så kan du også få tilfredsstillelsen af selv at have skiftet til en mere energivenlig løsning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis rådgivning via telefon

Tilbud elektriker

Kontakt os hvis du har brug for mere rådgivning eller hjælp vedrørende automatsikring som slår fra

Har du brug for en elektriker i en lokal bydel i København eller i Nordsjælland? Klik her og læs mere:

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.