Søg
Close this search box.

Strøm til festival, arrangement, event, koncert eller marked

Lej byggestrøm og strøm til festivaler, events, koncerter eller markeder
Lej byggestrøm og strøm til festivaler, events, koncerter eller markeder

Lej byggestrøm og strøm til festivaler, arrangementer, events, koncerter eller markeder

Er du en af mange som står som ansvarlig for et event som f.eks. en festival, koncert eller en marked? Så er der sandsynligvis en lang “to do” list på alt hvad der skal tages hånd om. De fleste events både indenfor og udenfor kræver strøm, til f.eks. belysning, musikanlæg, mini køkkener osv. Hvis der ikke er strøm til festival, event, koncert eller marked i forvejen og der kun er brug for middeltidelig strøm, så er det byggestrøm som kan dække behovet.

Sikkerhed vedrørende festivalstrøm og strøm til koncerter og event

Hvis du er ansvarig for et event som kræver middeltidelig strøm, er det vigtigt at du søger for at strømmen er trukket korrekt. Middeltidlige forlængerkabler som ikke er tilpasset til udendørs brug er ikke en anbefalingsværd løsning, da det kan lede til både stød og brand. De fleste festivaler har brug for byggestrøm (tilfældig tilslutning) som er monteret af en autoriseret elinstallatør.

Lej strøm til festeval eller bygstrøm til dit event

Norh Entreprise, er en autoriseret elinstallatør som tilbyder montering af bygstrøm til festivaler, markeder og andre events. Både private events og events til erhverv. Hvis du ønsker pris på byggestrøm og en tilfældig tilslutning kontakt os her for pris på strøm til festival og event. Så skræddersyer vi en løsning og pris som passer til dit behov.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis rådgivning via telefon

Tilbud elektriker

Kontakt os hvis du har brug for mere rådgivning eller hjælp vedrørende automatsikring som slår fra

Har du brug for en elektriker i en lokal bydel i København eller i Nordsjælland? Klik her og læs mere:

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.