Låsesmed Nørrebro

Norh Din lokale låsesmed Nørrebro

Norh låsesmed Nørrebro leverer alt i låseservice og Låsesmed på hele Nørrebro, med døgnservice 24/7. Norh låsesmed Nørrebro er en effektiv og kvalitets bevist låsesmed på Nørrebro. Med konkurrencedygtige priser. Norh låsesmed Nørrebro udfører indenfor låsesmedens fag. Skal du bruge låseservice akut? Ring nu, vi bestræber at være hos dig indenfor 30 minutter på Nørrebro. Uanset om du skal bruge en låsesmed Nørrebro akut, eller om du skal bruge en sikkerhedsdøre en ekstra låse eller et alarmsystem. Så kan vi hjælpe dig.

 

Norh låsesmed Nørrebro åbner en dør med låsepistol

Kort ventetid

Vi hos Norh Låsesmed Nørrebro kommed med desamme. Ingen kunde skal behøve vente på for at vi er langsomme.

Bedste produkter

Norh låsesmed Nørrebro forhandler produkter fra Rusko, Daloc, Ajax og Medecco. Vi mener at de er de bedste levereandører på markedet.

Elektriker service

Vores låsesmed Nørrebro er ikke kun låsesmed, uden også elektriker. Så hvis du skal bruge en elektriker kan du også ringe os.

Kunderne elsker os
Norh låsesmed Nørrebro

674 anmeldelser gennemsnittet 4.9

5/5

Vi er super glade for alle at næsten alle kunder er 100 % tilfreds med vores arbejde.  Vi går meget op i at førsøge blive bedre hver dag. 

"Anbefales her fra

Hurtig og effektiv service!! Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Norh Låsesmed/Nicolai

Lisbeth Pilegaard

"Fint!

Jeg bruger altid Norh og vil gerne anbefale denne virksomhed videre. God hjælp og service sjælden set i håndværkerbranchen!”

Linette Johansen

Døgnåbent 24/7 også Søndag og helligdage

Norh låsesmed Nørrebro
- Vi kører i København N og København NV

LÅSESMED NØRREBRO

Om Norh låsesmed Nørrebro. Norh opstod når 3 venanepar fra Jylland flyttede til København. De startede op en låsesmeds butik som hurtigt kom til at ekspandere og udvide sig til et firma det udfører fuld entreperise til kunder i hele Danmark. Låsesmeden og fokus på sikring vil dog altid være en af de største og vigtigste dele i virksomheden. Og Norh vil altid levere sikre løsninger fremover til alle kunder.Hvad enten det drejer sig om sikring af dit hjem eller din virksomheds lokaler, så kan vi hjælpe med alle behov indenfor sikring. Reparation og omkodning af låse, Alarmsystemer, overvågning kodelåse, ekstralåse eller nyt låsesystem. Norh yder altid den bedste service til alle vores kunder, og Norh låsesmed Nørrebro er altid rustet til at give dig den bedste vejledning. Hvis du har smækket dig ude så er vores biler udrustet med det udstyr der skal til for at åbne din dør.

LIGESTILLING

Mangfoldighed, ligebehandling og ligestilling er nogle af Norhs grundlæggende principper. Det er vigtigt med accept og anerkendelse, og vi forventer, at alle samarbejdspartner og medarbejdere omgås hinanden med ligeværdighed og respekterer hindanden. Norh låsesmed Nørrebro kigger altid efter ny nye talenter. Hvis du søger job, så er du meget velkommen at aflevere en ansøgning hos os her.

MILJØPOLITIK

Norh låsesmed Nørrebro og elektriker er en låsesmed og elektriker firma, der tager ansvar i forhold til at beskytte vores miljø og alle de naturlige ressourcer, der er omring os Derfor arbejder vi dagligt med at systematisk overvåge, styre, genbruge og formindske vores væsentlige påvirkninger på miljøet. Hvis du vil læse mere om hvad vi og hvad du sev kan gøre i forhold til miljøet så kan du finde mere information om det, på vores miljøpolitik side og under energioptimering.

Norh låsesmed Nørrebro – 2 år tiende af erfaring som låsesmed på Nørrebro

Nørrebro er en af Københavns større bydele befolkningsmæssige, og ligger mellem indre by, Frederiksberg, Bispebjerg og Østerbro. Beboerne på Nørrebro bor tæt. Det vil sige, at Nørrebro bydel primært er domineret af etagebyggeri og lejligheds komplekser. Det stiller nogle særlige krav til dem, der vil agere låsesmed på Nørrebro på på Norh låsesmed Nørrebro leverer både højKlassige låsesystemer og sikkerhedsdøre.

Vi har hos Norh låsesmed Nørrebro haft kunder på Nørrebro i 2 år tiende, da vi primært opererer i Storkøbenhavn

Det betyder derfor at vi har kendskab til de udfordringer, der kan være på Nørrebro og hvilke løsninger der er bedst. Hvis du bor på Nørrebro, og og skal bruge låseservice, kan du sætte din lid hos Norh låseservice Nørrebro.

AUTORISATION

Du kan finde autorisationer å www.sik.dk, det er nemlig sikkerhedsstyrelsen som udsteder autorisationer i Danmark. Norh elektriker & låsesmed Nørrebro er en autoriseret firma, hvilket betyder, at vi gerne må udføre det meste inden for branchen. Vi må lave arbejde alt fra nybyggeri til renovation etc. Derudover har vi også en lang række af certificeringer f.eks. TVO, AIA & ADK modulbevis. Det er vigtigt at have i forhold til at dine produkter skal være forsikringgodkendte, specielt indenfor erhverv.

LÅSESMED NØRREBRO PRISER

Det er mange forskellige faktorer, der påvirker låsesmed priserne pg låsesmeds arbejde herunder kørsel, erfaring, uddannelser og tid.
En uddannet låsesmed har gennemgået ca. 5 års uddannelse med et skoleforløb på erhvervstudie og praktik i en låsesmeds firma. Vi udarbejder dog altid tilbud gratis via telefon og mail. Så du kan nemt få en pris på den opgave som du vil have udført. Vores telefonnummer er 22 22 28 68, og vi har altid en låsesmed ved røret 24/7.

ANMELDELSER

Det er idag nemt at dele oplevelser og skrive anmeldelser på nettet, både gode og dårlige. Vi på Norh låsesmed Nørrebro og omegn leverer altid god service, hvilket spejler sig i vores tidligere kunders anmeldelser. Vi har 400 likes på fk, 250 fb-anbefalinger og vi får meget ros online på portaler som, Houzz, trustpilot, Yelp m.fl. Hvis du er tidligere kunde ved os og det er noget du synes vi burde gøre bedre. Så tar vi meget gerne imod feedback, god som dårlig. Det er vigtigt for os at vi udvikles og at vi kan tilbyde vores kunde de bedste løsninger med den bedste service.

Tidligere kunder HOS NORH LÅSESMED – er vores bedste referencer

Vi på Norh går op i at leverer førsteaklassig service- hver gang! Ingen kunde skal være utilfreds når man har haft Norh på besøg. Vi gør meget ud af god service. Vi ved hvor nedreren det er at ringe efter en låsesmed, det er sku sjælden man gør det for sjovt. Vi ved at man bare meget gerne hurtigt vil have opgaven løst, komme ind og komme ovenpå igen. Derfor så spiller vi ikke din tid på at være langsomme ud af døren. Vi kommer med desamme.

Vores effektive service og rådgivning til vores kunder, er vi overbeviste om at det er derfor vi er så anmeldelse roste netter over. Du kan finde os på både Facebook, håndværker.dk, Yelp, Trustpilot og Google.

Kontakt Norh låsesmed Nørrebro – Få et nemt gratis tilbud på telefon og mail

Vi på Norh vil gøre det nemt for vores kunder at få truffet det rigtige valg. Derfor udarbejder vi altid tilbud på telefon gratis! Og dem er 100 % u forpligtigende. Har du fået en pris ved en af vores konkurenter og hvis vi har tid over vil vi ofte meget gerne lave et prismatch. Du er altid velkommen til at spørge om når du ringer.

For at du skal være ekstra tryg ved os så har vi også 6 års garanti på alle vores almindeligste ydelser. Derfor kan du altid ringe til os igen hvis det ved værste tilfælde skulle opstå nogle problemer med din nye lås i fremtiden.

Norh låsesmed Nørrebro, et udvalg af de ydelser som vi tilbyder
Hos Norh låsesmed Nørrebro kan du få det meste lavet. I hvert fald indenfor sikkerhed og sikring. Vi består af et team af erfarne låsesmede med alle mindst fem års erfarenhed i faget. Vi har også elektriker med TVO og AIA – eksamen så også erhverv kan roligt bruge os til forsikrings godkende sager og diverse andre ting. I bokserne for neden har vi samlet et udvalg af de løsninger som vi tilbyder vores låsesmeds-kunder på Nørrebro.

Akut døgnservice hos Norh låsesmed Nørrebro
Hvis du smækket dig ude så rykker vi ud med desamme

Vi spiller ikke din tid gennem at agere langsomt. Når du bestiller en akut låsesmed hos Norh. Så kan du forvente øjnebilikkelig service, vi er hos dig indenfor 30 minutter i Storkøbenhavn.

Overvågningskamera

Overvågning og sikkerheds kamera For at f.eks øge sikkerheden i dit hjem, især når du er på ferie eller forretningsrejse – er det en god idé at sætte overvågningskameraer op. Du vil også kunne bruge overvågning til at holde øje med dine husdyr i mens du er på arbejde.
Låsesmed bil Nørrebro
Vi er ikke kun låsesmed til døre. Vi lukker også op biler. Derfor kan du også ringe til os den gang du uheldig smækker dine bilnøgler inde i din bil og skal bruge en biloplukning Nørrebro. Også her bestræber vi at møde op ved din bil indenfor 30 min i hele Storkøbenhavn.

Opdatering af sikkerheds klasse

Vi skifter din ikke så sikre serie 500 låse ud til en serie 1200 eller bedre. Så kan du være sikker på at ingen indbrudtyv vil kunne dirke op din låsesmed en simple låsepistol eller bankenøgle. Vi har altid 6 års garanti på låse.

Sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre har en karm af stål og døren består af en stålkerne, der er beklædt oftest med træ. Det giver øget sikring og ser flot ud. Selve låse i en sikkerhedsdør sidder fast i en karm af stål i stedet for træ, som ved en almindelig dør, hvilket gør det sværere at bryde op. Det findes mange flere fordeler med en sikkerhedsdør.

Alarmsystemer

De bedste alarmsystemer på markedet tilpasses præcist til den enkelte bolig eller lokale. Boliger, familier, butikker og erhverv er forskellige med forskellige behov. Norh låsesmed Nørrebro. Tillpasser alarm og køber ind samt monterer efter jeres behov og budget.

SIKKERHEDS TJEK

Det er altid gratis at få lavet et sikkerheds tjek ved Norh. Når du bestiller et sikkerhedstjek af Norh, så går møder vi op når det passer dig. Og så går vi sammen igennem dit hjem eller dine lokaler og kigger efter eventuelle svagheder i skallet. Og derefter får du et skriftligt tilbud af os som du kan sige ja tak eller nej tak til. Hundrede procent uforpligtigende!

Dørtelefon/porttelefon

Vi installerer, monterer og køber ind døre telefoner til boligforeninger, nybyggeri, private hjem. Dette kan vi klare sammen med at vi f.eks. installerer sikkerhedsdøre. Vi lever alle varianter af dørtelefoni på markedet. Det er dit behov og dine ønsker vi møder.

Låsesmed til byggerier
Norh tilbyder brancherådgivning til bygarbejdspader, nybyggeri og arkitekter. Vi hjælper med implementering af nye sikkerheds løsninger ved nybyggeri samt renovering af alle bygninger. Gennem at udarbejde en komplet plan fra A til B, allerede i planlægningen af byggeri eller en renovering sikrer man optimal, funktionalitet og sikring i dag og i fremtiden.

BESTIL TILBUD
Kontakt os – Bestil en låsesmed på Nørrebro eller et gratis sikkerhedstjek

Hvis du ringer til os så kan du forvente at telefonen altid bliver taget. Vi ha tre mand på der tures om at have “vagttelefonen”. Alle tre er højt uddannede låsesmede og bor nær Nørrebro. Hvis du fundere på at øge din sikkerhed så kan også altid få et gratis sikkerheds tjek af os.

Info@norh.eu
+45 22 22 28 68

Feedback

Da vi har fokus på at give dig og vores kunder den bedste oplevelse, er det meget vigtigt for os at få din feedback på den oplevelse du har haft. Om du været glad for at bruge Norh eller om det er noget som du vil at vi skal rette op på her og nu, eller synes at vi skal gøre bedre til næste gang? Vi vil være meget taknemlig hvis du vil give os feedback ->