Søg
Close this search box.

Tilfældig periodisk fejl el-system derhjemme

Oplever du problemer med en tilfældig fejl i en el-apparat f.eks. opvaskemaskine, tumbler eller komfur, eller en periodisk fejl el-installationer hjemme

Oplever du problemer med en tilfældig eller periodisk fejl i dit el-system? Måske er vedrører den periodiske fejl en enkelt el-installation, så som din vaskemaskine, din opvaskemaskine, din køleskab eller eller måske får den tilfædige fejl på el-installationerne at afbryde alt strøm og .

Årsagerne til hvorfor du lider af en periodisk fejl vedrørende el-installationer eller et el-apparat, kan være mange og fordi at det næsten er umuligt at finde fejlen hvis den ikke er der på samme tidspunkt som elektrikeren laver fejlsøgning, så kan det være en udfordring at finde en periodisk fejl i el-installation. 

Hvilke årsager kan udvikle en periodisk fejl el og strøm?

Ofte kan en periodisk fejl hvor f.eks. HPFI-relæet slår fra eller en el-installation stopper med at virke, skyldes, at en apparat (f.eks. el-gulvvarme) starter efter en tidsinterval. Det kan være, køleskabe, kogeplader osv.

Faktum er der kan være mange årsager til hvorfor en periodisk fejl på el-installation opstår og derfor er det naturligvis nogle gange udfordrende at finde fejlen.

Her er nogle årsager til hvad som kan lede til periodisk fejl i el-installation eller el-apparat.

– Fugt i el-installation, en utæt udendørs installation, som lamper og stikkontakter, kan skabe ubalance i dit el-system og lede til en periodisk fejl da fugten i dine el-installationer får dit HPFI-relæ til at slå fra.

– En periodisk fejl eller tilfældig periodisk strømsvigt kan også opstå på grundt af en skade i dit el-system, f.eks. at de slået gnist i en stikkontakt, en løs forbindelse i et kabel eller at en afbrydere ikke er tilsluttet korrekt. 

– Den periodiske fejl kan også ligge et andet sted end i din bolig, f.eks. det kan det skyldes en løs forbindelse i en stikledning eller i en stigeledningen. Den tilfældige fejl kan også skyldes dit elnetselskab. De har vi oplevet mange gange.

Kontakt os for fejlfinding og reparation  af periodisk eller tilfældig strøm fejl

Vores dygtige elektrikere ser frem til at hjælpe dig i den påfristende situation som det indebærer at stå med en tilfældig fejl strømsvigt eller periodisk fejl el-installation. Disse periodiske fejl kan nemlig nogle gange være svære at finde for både elektriker og privatpersonen, som står med problematikken. Norh Entreprises elektrikere i København har stor erfaring med fejlfinding vedrørende tilfældig strømsvigt og periodiske fejl i elinstallationer. Så du kan altid kontakte os hvis du har brug for hjælp.

Vi har også døgnvagt, så vi kan hjælpe med det samme og udbedrede det tilfældige problem. 

Afspil video om Paper house standing under a white cloud with yellow lightning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gravet stikledning over pris reparation
Gratis rådgivning via telefon

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning eller hjælp med en tilfældig eller periodisk fejl i el-systemet

Har du brug for en elektriker i en lokal bydel i København eller i Nordsjælland? Klik her og læs mere:

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.