Søg
Close this search box.

Fugttekniker til fjernelse af fugt i vægge og værelser

Fugttekniker til fjernelse af fugt i vægge og værelser

Som fugttekniker har du et komplekst og spændende job, hvor du håndterer fugtskader og arbejder med forebyggende løsninger samt sanering af fugtskader. 
Som fugttekniker håndterer du fugtskader, laver fugtberegninger og analyser og beslutter dig for den rigtige tørreteknik. Som fugttekniker udfører også skadesyn med skadesynsprotokoller.

Norh Entreprise hjælper dig med sanering af fugtskader i vægge og i værelser. Alle rum inkluderet. Vi samarbejder med dygtige og erfarne fugttekniker og laboratorier, så at du får den bedste og mest effektive affugtning til prisen samt fjernelse af fugt i vægge, hos os. 

Skriv til os for at få hjælp med en fugtskade i vægge, gulv og værelser indenfor 

Udfyld formularen og få et tilbud og pris på fugtskade sanering og vurdering af fugttekniker. 

Fugtskade i vægge og rum – affugtning 

Affugtning er en hel videnskab, hvor der kræves forskellige metoder afhængig af årsagen til fugtskaden eller fugtproblemet, type bygningskonstruktion og hvilke forhold der eksisterer. Vores fugttekniker ved hvordan du mest hensigtsmæssigt kommer af med skimmelsvamp og andre problemer.

Men at få et tørt og sundt hus efter vandskade eller fugtskade kræver viden og sikre metoder. Med vores fugtteknikers solide viden og erfaring indenfor affugtning får du ret hjælp, hvis du oplever en akut vandskader eller fugtskader efter en længerevarende utæthed.

Affugtning er ikke kun en hjælp ved akutte fugtskader på grund af lækage eller slukningsvand efter brand. Det er ofte en vigtig forebyggende foranstaltning, når man planlægger et nybyggeri og ønsker at undgå både mikrobiel vækst (skimmel) og lang tørretid. Vi kan også hjælpe med midlertidig luft- og lugtventilation samt vedligeholdelsestørring i tilfælde af driftsstop. Med en korrekt udført og professionel affugtning kan du mindske behovet for andre indgreb såsom nedrivning og ombygning. Derudover kan det betyde, at ejendommen hurtigere kan tages i brug – en stor fordel, hvad enten det er bolig-, erhvervs- eller industrilokaler.

Så laver vi en grundig sanering af fugtskade i vægge eller i rum

Affugtning er en hel videnskab, hvor der kræves forskellige metoder afhængig af årsagen til fugtskaden eller fugtproblemet, type af bygningskonstruktion og ikke mindst dine behov som kunde, f.eks., hvis du har brug for kort tørretid for at minimere afbrydelser i din forretning . Vi affugter og løser fugtproblemer i alle typer af vægge, ejendomme, rum f.eks. krybekældre og loftsrum. Vores fugttekmiker har viden og udstyr til at kunne vælge og anvende den affugtningsmetode, der fungerer bedst ud fra din ejendom og dine behov. 

Vi hjælper dig med at forebygge nye fugtproblemer

Er fugtskaden opstået på grund af et fugtproblem i ejendommen, skal det naturligvis udbedres, så problemerne ikke vender tilbage. Det ordner vi ved at lave et fugttjek eller fugtundersøgelse for at finde ud af om der er fugt, hvor det er og hvad det skyldes. Vi laver også en lækagesøgning, hvis du ved eller har mistanke om, at skaden skyldes en lækage. Vi præsenterer altid resultaterne af alle målinger og undersøgelser sammen med et tiltag og omkostningsforslag for at gøre dine rum og vægge tørre og sunde igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis rådgivning via telefon

Få tilbud på fjernelse af fugt i vægge, fugttekniker København og Nordsjælland

Kontakt os hvis du har brug for tilbud eller hjælp med fjernelse af fugt i vægge og værelser indenfor, vi dækker;

  • Amager
  • Østerbro
  • Vesterbro
  • Gentofte
  • Frederiksberg
  • København 
  • Nordsjælland og omegn. 
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.