Elektriker Hellerup

Døgnåben elektriker i Hellerup - Udfører alt i el

Norh elektrikerfirma Hellerup har altid fokus på dig som kunde og på at det el arbejde Norh el firma Hellerup udfører er ud af bedste kvalitet. Er dit elektriker ærende akut ring. Eller hvis du ønsker at blive ringet op af en elektriker i Hellerup udfyld formularer nederst.

Altid åbent hos Norh elektriker Hellerup

Åbent også om Søndag samt Helligdage

Mange ville sige at Hellerup er Københavns svar på Berverly Hills. Husene er store og flotte, og alle veje fører lige ned til vandet. I Hellerup finder du både Den kendte Strandvejen, Hellerup Strand og Tuborg Havn med shopping, cafeer og restauranter.

Norh elektriker Hellerup er en døgnåben elektriker som kører rundt i Hellerup og omegn. Hvis du har brug for en elektriker eller el firma akut i Hellerup så er hjælpen sjælden langt væk fra dig. Norh elektriker Hellerup har både kontor og værksted i området. Og vil derfor hurtig kunne være på plads ved dig hvis strømmen er gået eller at noget andet uheld har sket. Udover elektriker døgnvagt i Hellerup, tager vores elektriker Hellerup også til sig større opgaver i samarbejde med Norh sikring.

Elektriker Hellerup har TVO eksamen

Døgnåbent

Energioptimering

Belysning

Elinstallatør ydelser

Hvidevare service

Elektriker Hellerup Services

Indbrud sikring udføres af Norh elektriker Hellerup;
Det mange flotte og store huse i Hellerup kan være fristende for en indbrudstyv. I feb 2019 var det “maraton” i indbrud i Gentofte kommune. Enligt lokal avisen i Gentofte. 

Vi på Norh el firma Hellerup synes at tryghed er en vigtigt ting. Vi har en elektriker på teamet i el firma Hellerup som er specialist i sikkerhed og har eksamen i TVO og AIA og ADK. Du kan derfor føle dig sikker og tryg efter at vi har været på besøg hos jer og fundet frem til en optimal løsning i forebyggelse af indbrud.

Fuld entreprise, er en mulighed
Nor er Løsningsorienteret fagmænd!

Når du beder Norh Elektrikerfirma Hellerup eller Norh entreprise ApS om at varetage dine opgaver, kan du hvis du ønsker, nøjes med ét firma/ el firma til at løse alle projekterne. Dette vil sandsyndelightvis gøre din byggeproces nemmere og langt mere overskuelig, da du slipper for at koordinere de forskellige faggrupper. 

Fx så at de møder op på det rigtige tidspunkt. Norh elektrikerfirma Hellerup sørger for, at de involverede fagmænd befinder sig på opgaven på det helt rigtige tidspunkt. Dette sparer dig både tid, energi og penge og din byggeperiode bliveroverskuelig og nem. Med mere end 10 års erfaring i branchen som total entreprise og 35 år som elektriker, er vi rutineret i de fleste typer af opgaver i mange størrelses ordener og er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på dit projekt.

Hos Norh Entreprise ApS kan vi bl.a. varetage:

 • Renovering og montering af døre og vinduer
 • Køkkenmontage
 • Gulvlægning, gulvafslibninger og gulvbehandlinger
 • Kalkning
 • Isolering
 • Taglægning
 • Legepladser
 • Altaner og balkoner
 • Garager og carporte
 • Renovering og sanering
 • Fototapet og mønstret tapet
 • Malerarbejde inde og ude
 • Eltjek og eftersyn
 • Varmepumper og genindvindingsanlæg
 • Alarmer og sikringer
 • Data og TV
 • Låsesmedsopgaver

Vi kan varetage mange forskellige opgaver - både indenfor elektriker samt byg

Hos Norh Entreprise ApS kan vi bl.a. varetage: Renovering og montering af døre og vinduer Køkkenmontage Gulvlægning, gulvafslibninger og gulvbehandlinger Kalkning Isolering Taglægning Legepladser Altaner og balkoner Garager og carporte Renovering og sanering Fototapet og mønstret tapet Malerarbejde inde og ude Eltjek og eftersyn Varmepumper og genindvindingsanlæg Alarmer og sikringer Data og TV Låsesmedopgaver

Kunderne er glade for vores arbejde - Læs Norh elektriker Hellerup anmeldelser her

Norh Elektriker Hellerup Det Siger Vores Kunder
Ønsker du at lære os at kende lidt bedre?Norh el firma Hellerup er på de sociale medier. Du skal bare klikke på facebook ikonen for at læse mere om Norh elektriker Hellerup.

Martin
“Udskiftning af stikkonktakt Max med stjerner til Norh elektriker og deres medarbejdere. Ku ikke forvente mere af en elektriker I København. De er jo også fra Jylland af.”

Julie
“installation af lampe Rigtigt god service og søde smilende medarbejder. Jeg fik installeret en PH lampe i stuen. Det hele gik hurtigt og efter bogen. Jeg fik også et rigtigt god tilbud. Anbefales.”

Sune monterer overvågning som Elektriker Hellerup

Norh Elektriker Hellerup, Her Er Vores Almindeligste Ydelser;

 • Tyverialarmer og sikkerheds tjek, når du skal stå sikkert mod indbrudstyve.
 • Overvågning, hvis du ønsker holde øje med dine børn, dyr eller sikre dig mod banditter.
 • El -installationer, når du skal bruge en hjælp til at hænge dine lamper i loftet eller køkkeninstallationer.
 • Erhverv installation når du behøver være 100 procent sikker på at alt er forsikrings godkendt.
 • Dørtelefoni, installation af porttelefon eller hvis de gamle skal renoveres.
 • Installation af diverse sikkerhedsudstyr fx. brandalarm
 • Service aftaler. Fast døgnsvagt 24/7 til en fast billig pris

Derfor skal du vælge Norh Elektriker Hellerup

Når du vælger Norh Entreprise elektriker Hellerup så kan du forvente den bedste service hver gang. Du kan også forvente el-arbejde udført af kun erfarne elektriker med autorisation. Norh Entreprise udfører kvalitetssikring på alle opgaver, hvilket betyder at vi dokumenterer det vi laver og gemme billeder og oplysninger i mange år. Dette fungerer som en form for garanti for både dig og os. 

Du kan derfor trygt vælge Norh elektriker Hellerup, når du har brug for en elektriker i Hellerup og omegn!

Norh elektriker Lyngby hjælper dig. Elektriker Taastrup, Lyngby og andre forstæder
Spørgsmål?

Vi Svarer 24/7

Og er her for at hjælpe

Ja det gør vi, vi kører ud med desamme. 

Hvis din bolig er over 50 år gammel og det aldrig har blevet lavet ny el. Så burde det overvejes. 

Det kan tage lidt tid at lave el, og ikke mindst at lappe igen alle hullerne. Vi kan god hjælpe med hele projektet.