Menu

Elektriker Vesterbro

Norh er en proffisionel og engageret elektriker firma på Vesterbro som har fokus på dine ønsker og høj service og faglig kvalitet

Norh elektriker Vesterbro har altid fokus på dig som kunde og på at det arbejde vi  udfører er ud af bedste kvalitet efter sikkerheds og love og regler. Skal du bruge en elektriker på Vesterbro akut ring. Hvis du ønsker at blive ringer op udfyld formularer til siden.

Norh er månedens håndværker på Håndværker.dk, tak vare vores kunder

Norh elektriker Vesterbro er en døgnåben elektriker nær Vesterbrogade. Hvis du har brug for en elektriker akut på Vesterbro så er hjælpen sjælden langt væk fra dig. Norh elektriker Vesterbro har både kontor og værksted i området. Og vil derfor hurtig kunne være på plads ved dig hvis strømmen er gået eller vaskemaskinen pludseligt stoppet med at køre fx den kan ikke åbnes. Vi er en lokal elektriker Vesterbro, som er blevet månedens håndværker på håndværker.dk.

Vi er blevet juli måneds håndværkere, her er beviset.

Norh elinstallatør og elektriker Vesterbro med speciale i sikring

Hvis du eller dine naboer fået opleve er indbrud. Vil Norh elektriker Vesterbro kunne være med til at skabe tryghed for jer i gen. Norh elektriker Vesterbro kender også at man mange gange kunnet førebygge situationen. Men at en kunde kontakter os når det er for sent. Og at de er blevet ramt af et indbrud og derfor har brug for at forstærke sin sikkerhed.

Norh elektriker Vesterbro vil opfordre alle vores kunder at tage action og få styr på sikkerheden før uheldet er ude. Særligt hvis du kan fornemme at du står med et lavt niveau på beskyttelse i for vejen. Er du usikker på hvordan situationen ser ud hjemme ved dig. Så kan du du altid få et gratis sikkerheds tjek af os. Her kommer vi hjem til dig og kigger på din skalsikring, og ser om vi kan finde eventuelle “svage” punkter. Og herefter kommer vi på skrift med forskellige forslag på hvilke tiltag man kan lave. I første omgang vil mange ganger anbefale at installere ekstra låse eller et meget effektivt alarmsystem. Kameraovervågning er også et godt alternativ men det er også en mere omstændelig løsning. Som erhverv eller som f.eks. butiks indehavere så så skal du tænke på at er det lovpligtig at have mindst et alarmsystem installeret.

Norh elektriker Vesterbro og sikring

Hvis du vil læse mere om Norh og alle vores andre ydelser eller ønsker du at komme i kontakt med os så finder du mere info gennem at læse her ;Norh Kontakt os nemmest på 22 22 28 68 hvis du har brug for en elektriker. Norh elektriker og elservice er en landsdækkende elektriker firma som I dag består af mange afdelinger/værksteder. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation. 

Hurtigt tilbud - altid gratis

Elektriker priser. Norh elektriker Vesterbro udarbejder vi altid tilbud gratis. Alt du behøver gøre for at få en pris på din opgave et at tage kontakt med os og forklare hvad det er du vil have lavet. Herfra vil vi kunne give et prisoverslag på hvad det cirka vil koste. Det bedste for både dig og os er at vi kommer ud og tager et kig. Når du har fået tilbud fra os er det siden bagefter altid op til dig om du vil acceptere det eller ikke.

Norh elektriker Vesterbro - forskellige kompetencer

Spredt over hele Danmark, men mest i Stor København. Hos Norh elektriker Vesterbro har vi mange forskellige kompetencer. Indenfor elektriker faget som er generelt meget dybt og bredt. Vi har autoriseret elinstallatør fra anden selskab, til at udføre opgaver som kræver autorisation. Det kræver mange kurser, vi på Norh elektriker Vesterbro har specialiseret os indenfor sikkerhed. Der ibland overvågning og alarmsystemer, her er vi altid med på beatet med de seneste trende, uddannelser og ekspertise.

Kundeservice er Norh elektriker Vesterbros fokus og målsætning

Norh elektriker Vesterbro mener at glade kunder er en målsætning. Norh elektriker Vesterbro´s idé med at skabe merværdi for vores kunder og giver den det ekstra service med faglig profession og glæde. Som det kan være behov for når man blevet inviteret ind et andet menneskes hjem for at afklare en opgave. Eller en løsning på et eventuelt problem som kommer op undervejs. Norh elektriker Vesterbro målsætning har hjulpet Norh til at få flere kunder og på den måde vokset endnu mere på kryds i alle de områder og servicer som vi yder. Det vil vi gerne blive ved med og vi vil derfor sikre dig at vi går efter at sætte dine ønsker og behov i første række.

Om Norh og Norh elektriker Vesterbro

Norh er et sikkerheds selskab med enteprise indenfor fremforalt sikkerheds løsninger. I og med det har vi flere ansatte elektriker på teamet. Det er bland andet derfor vi klarer det meste indenfor el. Vi har specielt mange års erfaring omkring diverse boligs installationer. Og hvis du ønsker et tilbud af os på f.eks. en boliginstallation. Så er det altid gratis den første gang og 100 procent ufopligtende hvis du efterspørger om pris. Vi arbejder altid efter at gøre alla parter glade og tilfreds med prisen på det som skal laves.

Vi tager mobile pay

De små opgaver som vi afslutter hurtigt ved besøget, kan vi klare med Mobilepay. Men er det lidt større problemer som kræver mere end et besøg på de skæve tider, der laver vi en aftale om udførelen af arbejdet. Og betaling før eller efter arbejdet begynder eller er udført. Ved større arbejdsopgaver modtager vi halvdelen af betalingen ved arbejds start. Og resten af halvdelen ved arbejdets afslutning.
elektriker østerbro og elektriker vesterbro

Norh Elektriker Vesterbros kunder siger sin mening

Vil du blive ven med Norh eller følge os og læse mere på vores sociale medier? Du skal bare klikke på facebook ikonen for at se mere

Christina

Aftalt tid efter ønske. Virkelig kompetent firma samt dygtige medarbejdere synes jeg. 2 elektrikere lavede installationen af min nye vaskemaskine og tørretumbler hurtigt og billigt.

Haakon

Norh elektriker anbefales varmt.. Jeg har brugt Norh adskillige gange og aldrig har jeg været skuffet. Prisen og servicen har altid været på top. Og ikke mindst et godt udført arbejde. Elsker mine nye lamper i stuen.

En elektriker Vesterbro døgnvagt nær dig, din sikkerhed er vores ansvar

Norh elektriker Vesterbro har vagttelefonen på sig 24 timer i døgnet og alle dage i ugen, også helligdage, jul og nytårsaften. Det har vi fordi at problemer sjældent kommer passende og i almindelige, arbejds dagtimer. Vi kommer vores faste kunders ønske om døgnvagt ”til gode”.

Det positive aspekter med alarmsystem er mange. Selvfølgelig installerer vi alarmer

Norh elektriker Vesterbro vil anbefale at få installeret et alarmsystem som den første elektroniske sikkerheds løsning. I et led at forskellige elektriske sikkerheds løsninger. Då det har beviset en meget stor præventiv effekt, helt op til 70 %. Du kan vælge mellem er alarm med vagt, alarm uden vagt og alarm med lyd. Prisen og behovet plejer at være forbrugerens største faktor i valget af alarmsystemer. Norh elektriker Valby installerer i samarbejde med vores sikkerheds tekniker. Alle typer af alarmer på markedet. Vi forhandler bland andet Ajax til private og mindre virksomheder. Ajax alarmløsninger består af høj kvalitet til en god pris.

Sådan kontakter du os når det er akut

Når du søger en elektriker Vesterbro døgnvagt så fortæller det os at du har et problem uden for normal åbningstid. Og problemet er stort nok til at det ikke kan vente til næste normale åbnings dag. Det kan for nogle være at strømmen er gået til hele sit hjem. Men for andre kan det betyde at en maskine i en produktion står stille og ikke kan producere et produkt. Du ringer til vores hovednummer som er et døgnvagtnummer og du vil blive stillet videre til en elektriker som omgående kan komme og hjælpe hos dig.

Hvem er elektrikeren på Vesterbro som kommer når det er akut?

Vores elektriker som rykker ud om natten er en uddannet elektriker med mange års erfaring inden for el installationer og fejlsøgning. Elektrikeren har speciale og ekstra uddannelse i et eller flere felter som. Alarm, brand eller overvågning, elektrikeren på døgnvagt finder nemt frem til problemet ved at gå systematisk frem.

Norh elektriker Vesterbro, vores almindeligste ydelser;

  • Alarm og sikring, når du har brug for at sikre dig mod indbrudstyve.
  • Videoovervågning, hvis du vil holde øje med dine husdyr eller sikre dig mod uvelkomne gæster.
  • Boliginstallationer, når du skal bruge en hjælpende hånd til at hænge dine lamper op eller installere en opvaskemaskine.
  • Erhvervinstallationer, fx når et nyt alarmsystem skal installeres og du behøver være sikker på at det er forsikrings godkendt.
  • Dørtelefon, hvis det skal installeres porttelefon eller hvis de gamle skal skiftes ud.
  • Hvidevare installationer, hvis du har brug for hjælp med at installere f.eks. en opvaskemaskine.
  • Installation af andet sikkerhedsudstyr f.eks brandalarm
  • Fast døgnsvagt 24/7 til en fast pris

Norh elektriker Vesterbro, service aftaler og leverandører

Vi går op i kvaliteten på vores arbejde Men vi går også op i kvalitet på vores produkter som vi bruger.
Vi vælger at købe ind fra bland andet  AO, Hikvision, Solar og Ajax systems. 

Autoriseret elektriker og elinstallatør Vesterbro

Norh elektriker Valby tilbyder autoriseret installation. Og montering af sikkerheds løsninger for private & erhvervskunder. Hvis i kontakter os; Norh elektriker Valby for et samarbejde. Så vil vi fælles sammensætte en mand og en ordning som passer lige til jeres behov. Norh elektriker Valby står klar med den nødvendige dokumentation og information, for jeres ejendoms installationer samt kvalitetsikring. Kontakt os for en uforpligtende snak og lad os sammen tale omkring netop din boligforening eller dit boligselskab. Omkring en optimal løsning på økonomi og kvalitet. Hvis i beslutter jer for at have os som samarbejdspartnere. For i en garanti for et altid veludført arbejde. Som er udført med de nyeste materialer efter de nyeste lover og regler på området.