Søg
Close this search box.

Graveservice København Døgnvagt

Akut graveservice på sjælland og i københavn

Norh Entreprise tilbyder akut graveservice i København med kort ventetid.  Hvis du står og har brug for en gravmand akut, f.eks. hvis der er problemer med strøm i et boligblok og der kræves hurtig adgang ned i jorden. Så kan Norhs Graveservice i København ved de fleste tilfælde dukke op samme dag med gravmand og gravemaskine i København og omegn. 

Hurtig gravmand på plads

Erfaren fleksibel graveservice

Ideén med at opstarte akut graveservice startede i efter periode hvor vores elektriker kunne bruge en gravmand flere gange om måneden. Efter undersøgelser viser det sig at det ville betale sig for os at investere i en gravemaskine København. 

I dag udfører Norh graveservice akut såvel som ikke akut dagligt på hele Sjælland til både privat og erhverv. Og vores hurtige tidsbestilling står til rådighed for alle der har brug for en akut gravmand på hele Sjælland. 

Graveservice København Døgnvagt

Malerarbejde

Vedligeholdelse

Døgnservice

Diamantboring

Autolåsesmed

El installationer

Låsesmed

Medier

El-tjek

Tømrer

Elektriker 

Rengøring Service

Entreprise

Elinstallatør

Nedrivning

Sponsorer

Hvad skal jeg gøre hvis jeg graver en ledning eller kabel over?

Hvad koster en akut gravmand

Gravemand med gravemaskine priser

Det koster selvfølgelig lidt mere at have og ud skut på en opgave. Det der koster ved en akut gravemaskine opgave på døgnvagt er at vi betaler en mand til at stå til rådighed 24/7 i København. 

Vores priser på gravmand er stadigt rimelige og du er altid velkommen til at få en fast pris på en akut gravmand opgave eller på tidsbestilling. 

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.