Elektriker Gentofte

Alt indefor el-arbejde 24/7

Velkommen til din autoriserede, kvalitetsbevidste og veluddannede elektriker i Gentofte. Her kan du få hjælp til alt inden for elektrikerarbejde alt fra mindre installationer af lamper og afbrydere til større projekter. Som at trække ledninger i dit nye køkken eller installere jordfejlafbryder.

Elektriker Gentofte din lokale elektriker

Døgnservice også om søndag

Vi er et lille team af erfarne, kompetente og fleksible elektrikere som helt sikkert gøre dig tilfreds. Vi er glade for at påtage os både installation og service og er glade for at deltage i en tidlig planlægningsfase. På denne måde kan vi sikre dig, at du får et komplet elektrisk system, der passer til dig, forholdene i dit hus og alle dine ønsker.

Elektriker Gentofte har stor servicefølelse – Elektrikerfaget er et krævende job, og vi ønsker altid, at vores kunder skal have høje krav og forventninger. Med vores erfaring, nøjagtighed og kompetence kan vi leve op til og endda overstige de høje standarder. Succes er det, vi stræber efter, og det bedste ved vores arbejde.

Elektriker Gentofte kører ud til både privat og erhverv.

Bredt udbud af el ydelser hos Norh elektriker Gentofte

Vi tilbyder en bred vifte af elektriske ydelser- installationer, service og el entreprise – med dig som fokus. Norh elektriker Gentoftes mål er at udføre professionelle job til rimelige priser. Det er noget, som vi ved, vil føre til, at tilfredse kunder kommer tilbage næste gang en elektriker er nødvendigt. Vores vigtigste markedsføring er snak mellem kunder. Vi ved, at der er mange elektrikerfirmaer, der ikke tager deres job så alvorligt som vi gør, og vi er sikre på, at vores kunder vil se forskellen.

Vores elektriker Gentofte har lang erfaring indenfor el arbejde og akut el service

I årenes løb har vi udarbejdet en metode, der adskiller os fra andre elselskaber på det danske marked. Her er de vigtigste punkter i vores måde at arbejde på:

Vi er altid der for dig, når du har brug for os.
Vi sætter altid kunden i centrum og sørger altid for at finde tilpassede løsninger.
Vi prøver altid at opbygge vores kundeforhold for fremtiden i stedet for bare at kun trække kabler og forlade arbejdspladsen.

Få nye el installationer og ny el tavle

Vi tænker på din økonomi og miljøet altid! 
Når vi udfører vores elektriske installationer, har vi både din tegnebog og miljøet i tankerne. Nøgleordene er omkostninger og energieffektivitet. Trækning af el kabler kan være en enorm omkostning, og det er derfor, vi sammensætter en plan, der sparer penge, både på kort og lang sigt. Vi arbejder hårdt for at holde omkostningerne på et overskueligt niveau. Uanset om vi installerer et nyt elektrisk system i en villa, udskifter et gammelt og farligt system. Eller installerer ledninger i et kontor eller industrielle lokaler. Vi vælger både materialer og løsninger med henblik på fremtiden – bæredygtighed er et must i dagens marked.

At altid tænke over energieffektivitet er et must for os. To områder, hvor dette er meget vigtigt, er belysning og automatisering. Med energieffektive løsninger sparer vi begge penge for dig som kunde – men hjælper også miljøet ved at holde elforbruget nede. LED-belysning og automatiserede systemer. Som de der slukker for belysningen, når de ikke er i brug for lys, er to moderne eksempler på energibesparende installationer.

Tekniske løsninger hos Norh elektriker Gentofte

Norh elektriker Gentofte kan meget mere end at trække almindelige “elektriske kabler”. Vi kan hjælpe med computernetværk og fibernetværk. Og telefoni-systemer, automatisering, overvågning og alarmsystemer.g for særlig ekspertise til at udføre elektriske reparationer. Det er simpelthen for farligt at gøre det selv – det er derfor det er lovligtigt med autorisation. Vi er autoriserede og kommer med glæde kommer ud og hjælper dig med ødelagte ledninger, eller hvis du har haft problemer med dit elektriske anlæg. Ud over el arbejde kan vi også tilbyde låsesmeds ydelse hos Norh elektriker Gentofte. Det kan du læse mere om her. 

Elektriker Gentofte og Charlottenlund værktøj.

Service bil til el arbejde i prisen

Vores dygtige og meget værdsatte servicebil kan flytte ud, når det er mest nødvendigt – de kan reparere fejl, der er opstået eller udføre en ny installation. Vi kan hjælpe med det meste inden for elarbejde. – uanset om du har brug for at renovere køkkenet, udføre en elektrisk installation i badeværelset eller genmontere kabler i dit hjem. Vi udfører også generelle kontrakter for store kontorer, restauranter og butikker. Vores autoriserede elektrikere Gentofte udfører både kontraktarbejde og total / funktionskontrakt. På banerekorden har vi mange tusinder af kvadratmeter genopbyggede lokaler. Hvor vi har trukket strømmen i samarbejde med en række forskellige bygherrer og entreprenører. Vi har mange store og tilbagevendende kunder, som gentagne gange har engageret os efter at være tilfredse med vores arbejde.
Norh elektriker Lyngby hjælper dig. Elektriker Taastrup, Lyngby og andre forstæder
Har Du Spørgsmål?

Telesupport 24t

Vi har døgnåbent og taget altid telefonen

Tjekke dine sikringer, hvis det ikke er en sikring der er sprunget så ringer du til en elektriker

Det tager ca. 30 minutter- alt efter trafikken, til de vi kører og er fremme hos dig

Ja det har vi, også om julaften og i sommer ferien.